local-stats-pixel fb-conv-api

Putina un Krievijas FAIL!179

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz raksts pat par visai amizanto lēmumu Krievijas izpildījumā noteikt embargo ES, ASV, Austrālijas, Kanādas un Norvēģijas pārtikas precēm.

Lal labi lasās!emotion

1508 10 179 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 179

0/2000

nedaudz kļūdies.... Krievijai šīs sankcijas būs sāpīgākas kā Latvijai un ES..... tomēr otrā apgalvojumā, tev ir taisnība m- Krievija tās vieglāk pārcietīs. To jau parādīja Staļīns un Hitlers savulaik... Visus piespiež strādāt par pārtikas taloniem, pieejama tikai vietējā produkcija, lai nekas nabūtu jāiepērk un pāec pieci gadi ikp iet augšā... tiesa visa tauta dzīvo reālā nabadzībā...

 

un tieši tā krievi darīs tagad.. un nekādas sankcijas viņus neapturēs.... vnk cietīs vienkāršie krievi... kas attiecas uz LV uzņēmējiem - tiem dažiem, kas vēl turpina sadarboties ar Krieviju, jau sen bija laiks pārorientēties uz citiem tirgiem.... krievijas tirgus nekad nav bijis prognozējams, tā ka nav ko čīkstēt :D

18 0 atbildēt

Domāju, ka krievi, ar laiku paši sevi iznīcinās un labi vien ir   emotion

18 2 atbildēt

Tu jau vēl gadu nenosauci. ;)

Citus sauc par muļķiem, bet izrādās pats vēsturi nezini. ;)

9 1 atbildēt

Tagad pierobežā kontrabandas cigaretes varēs mainīt pret pārtiku... emotion

8 0 atbildēt

"Jauns nelegālais bizness - Pārtikas kontrabanda uz Krieviju" emotion

7 0 atbildēt

Pēc tavas loģikas spriežot, tad arī mums ir tiesības ar militāru spēku atņemt Abreni, Somija pat ir spiesta atņemt Karēliju, Japānai ir jāatdot Kuriļu salas un ASV ir jāatsakās no Aļaskas, tādos tempos Krievijai paliks tikai Aļaska un Krima. Vajadzētu arī vienreiz, tādiem kā tu, saprast, ka nevar vienkārši ienākt teritorijā un paņemt to ar varu.

6 0 atbildēt

Tas bija sen atpakaļ. ;)

Nelieku jau rakstus arī par PSRS zvērībām vai ne? Es lieku tikai par šī brīža agresorvalsti, kas ieviesusi sankcijas, kas skar arī Latviju. ;)

Tā kā arguments nevietā.

6 1 atbildēt

Ebolas vīruss šeit vēl nav aktuāls. Latvijas kaimiņvalstis kautkā nav sasniedzis, ne tā? Bet Krievijas agresija ne vien kaimiņvalstīs bijusi, bet arī iekš Latvijas. ;)

Kā man patīk Krievijas fani. Kā kas, tad aiziet uz blakus lietām ;)

PS: Uzskati, ka Eiropa ir āfrikas līmenīvai zemāk un mums nebūs vajadzīgās antibiotikas?

5 0 atbildēt
Viss ko varu pateikt : Putin kaput. Somi mēdz teikt: Vladimir PUT in. Putins nesaprot ka pats sev bedri rok... un kpc vēl neviens snaiperis nav aizsūtīts putinu novākt
6 1 atbildēt

Attapīgiem eksportētājiem jau telefonā ir Baltkrievu biznesmeņu nummuri saspiesti. Vedīs caur Belorusiem iekšā. Pie kam, smagākā sankciju daļa gulsies tieši uz krievu uzņēmējiem, kam pieder kombināti LV, ja pareizi atminos dažu lielo uzņēmumu īpašnieku sastāvu. Cenu celšanos krievi jutīs pēc dažiem mēnešiem, kad nonāks situācijā, ka fiziski nav kas saražo nepieciešamos produktus. Jau tagad esot viegla panika, vekalos lielos daudzumos izpērkot visu, kas ražots ārzemēs un kam termiņš liels. Sākot ar suņu barību beidzot ar makaroniem.

4 0 atbildēt

Labs. :D

Visus apsaukā par muļķiem, uzprasu pašam gadu no kura Krievijai tad krima piederējusi, tā uzreiz sokrāta mtodes utml neder . :D

Skaidri redzams, ka vēsturi nezini. ;)

Iesaku palasīt grāmatu par Pēteri Pirmo. Pats esmu izlasījis. Derētu tev izlasīt. Tad paklusētu. ;)

4 1 atbildēt

Nē, tu to nepateici nejauši. To tu pateici apzināti, bet negaidīji, ka kāds uzsvērs to ka melo, kājau krieveļiem ierasts. Krievija ar visas valstis izārda. Paskaties pats kā Latvijā bija. Izveda visu VEF tehniku , mūsējo izsūtīja uz sibīriju, bet vēl aizstāvi viņus, ka to pašu tagad darīja Krimā. Nu labi, vēl uz sibīriju nesūtīja, bet režīms kā tur.

Un tas ka TV neskaties neparsteidz. Informācijas dažādības trīūkums jau manāms uzreiz ;)

Ko saki, ka Krievija PSRS darbības papildināja ar likumu, ka lai lietotu WI-FI nāksies ielagoties ar pases datiem? Ā, varbūt nezini kas tas ja?:D

3 0 atbildēt

Vienubrīd tāda doma jau izskanēja. Pagaidām iztiek ar sev nevēlamo video/youtube chanelu bloķēšanu Krievijas teritorijā.

3 0 atbildēt

Žēl ka Ķīna ar krieviju draugos,jo ja Ķīna ar izvirzītu sankcijas pret rus un kaut vai skata pēc savliktu savu milijonu armiju pie krievijas robežām,tad gan pļutins apdirstos.

Bet nu jā Padomija atgriežas,te tik jācer ka pļūtinu savējie Kremlī no troņa nogāzis.

3 0 atbildēt

Njā. :D Bet izlasi to grāmatu. Zināsi no kura gada. Krima nav vienmēr bijusi Krievijai, bet gan pašiem tatāriem ;)

Tāpēc jau arī bija jautājums kad tad krievi krimā iegāja, jo iegāja pa sauszemi. Bet nespēji atbildēt. :)

4 1 atbildēt

Kas nokopēts? ;)

3 0 atbildēt

Labi, ka ir šādi raksti. Paldies 

3 0 atbildēt

Ar to parāda savu "gudrību". Krievi jau datorus neražo, telefoni pasūdīgi. ;)

3 0 atbildēt

Tas viss beigsies ar imperiālistiskās Urlijas galu... Nebrīnīšos, ja pēc tā visu puķinu vēl iespundēs ķurķī.

3 0 atbildēt

Lai iet aizsargāt tiesības uz savu valodu Krievijā. Latvijā arī būt tikai latviešu valodai fašist!

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »