local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudžu stulbākie gājieni30

Nenoliedzami pusaudži ir interesanti cilvēki, kur bieži uzvedas stulbi.

Mēs visi esam dažādi, mums ir dažādi uzskati jebkurā jomā.

Taču dažas lietas, man(un netikai man) liekas nesaprotamas.

1.Publicē visu savu dzīvi sociālajos tīklos.

Vai visiem ir jāzin kur tu pavadiji savas brīvdienas? Ar ko tās pavadiji utt. Un pie velna, kāpēc tu publicē savus dzerstiņus? Ielikt bildi ar draugiem kuriem rokās pudeles,tagad ir topā? Un pēc pāris gadiem, saņem atteikumu no kādas firmas saistībā ar darbu, jo kam gan vajadzēs strādnieku kurš savu jaunību pavadijis reibumā un pluss vēl parādot to visiem.

2. Ievieto internetā sad tekstiņus, lai pavēstītu, ka tev ir slikti.

Šāda rīcība vēsta par uzmanības deficītu. Bet tas ir bezgala stulbi. Publicēt tekstus kā piemēram "viss ir slikti, gribu nomirt." Nu cmoon, kas tas ir? Vai tu gaidi, kad tev rakstīs "ak, vai kas ir noticis? pastāsti man."? Un tad svešam cilvēkas izstāstīsi savu bēdu, kautgan viņam nemaz tas neinteresēs? Ja ir slikti, tad parunā ar savu mammu vai kādu tuvu uzticamu cilvēku vai draugu. Visai pasaulei nav jāzin, par tavām problēmām, jo būsim atklāti gandrīz nevieam tavas problēmas neinteresē, jo katram ir savas.

3. Vēlme līdzināties cits citam.

Pusaudžu vecumā liekas kruti iekļauties pelēkajā masā. Tā teikt, pusaudžu gadi ir gadi, kad esi bez sava "es". Tu seko līdz stilam, ko ievēro citi, tu tunā tā kā runā citi, īsāk sakot tu esi kārtējais plaģiāts. Un ja nu kāds, kaut viens uzdrīkstēsies, būt savādāks, tātad viņš nav "īsti riktīgs". Tas ir absurdi.

4. Ja tavam draugam ir attiecības, tev tās jākontrolē.

Šis vairāk attiecas uz meitenēm. Tikko kā tavai draudzenei uzrodas puisis, tā ev tiek dots dievišķais signāls "kontrolēt visu". Tu saki, kā jāuzvedas, kur jātiekas, kas jādara, kas jādāvina, kur jābučo utt. Īsāk sakot tu visu sabojā. Attiecībās nevajag strapnieku, lai kautko uzlabotu. Ja tava draudzene ir iepazinusies ar kādu puisi un gatava attiecībām, tātad gatava tās uzturēt pati, bez tavas palīdzības. Jo kur divi, tur trešais lieks.

5. Skaudība, jo kāds ir labāks.

Arī šis vairāk attieksies uz meitenēm. Vienmēr kolektīvā būs kāda meitene ar skaistāku auguumu, tvirtākām krūtīm un pēcpusi, vairāk pielūdzējiem, spožāku manekīru, vairāk pielūdzējiem utt. Tas ir jāpieņem, jo tāda būs visa dzīve. Bet nereti meitenes sāk vērpt intrigas, baumo un jebkādi meiģina šo meiteni pazemot, lai viņa domātu, ka ir sliktāka. Kautkā taču jāpaceļ savs ego vaine? Bet pazemojot k;adu citu tikai tāpēc, ka viņam ir kas tāds, kas nav tev, tu tikai pazemo sevi, jo visi ar laiku sapratīs, kāpēc tu to dari. Neroc bedri otram, pats tajā iekritīsi.

6. Meiģinājumi sevi pārtaisīt.

Pusaudžiem vienmēr kautkas sevī nepatīk. Puišiem liksies, ka viņi ir pārāk kalsni un nespēcīgi. Viņi to pārveidos ar sportu, kas it lielisks risinājums, ja vien viss norit dabīgā ceļā. Taču meitenes sevi mēdz uztaisīt par lētām lellītēm. Maskējot pumpas ar tonālo kremu- baltā šokolāde ar riekstiem, vai?:d Mazas krūtis palielinot ar push up krūšturi un kad ir laiks to novilkt puiši mēdz vilties. Īsas skropstas aizstāt ar mākslīgajām utt. Mēs esam cilvēki, kuri ir dabīgi skaisti. Tevi skaistāku nepadarīs pūdera slānis, pieliktas skropstas un mākslīgi veidotas krūtis.

7. Kaitīgie ieradumi.

Pīpēt, dzert, durties, šņaukt, košļāt utt. Tas ir "kruti", jo to dara visi? Bet vai tie visi, tev palīdzēs atgriezties uz pareizā ceļa? Nē.

8. Domas, ka tagadējie draugi būs uz mūžu.

Absurds. Draudzenes, kas tagad ir visa tava dzīve pēc 20 gadiem nebūs atpazīstamas. Un stulbi teikt viņa ir mana best friend FOREVER.. Var būt best friend, bet bez tā forever, jo tas ir vārds ar tukšu nozīmi. Vienīgie cilvēki, kas tev būs uz mūžu ir ģimene. Pārējie ir tikai pagaidu draugi, paziņas un pat pagaidu ienaidnieki. Ar gadiem tu sapratīsi, ka tavs skatijums un cilvēkiem mainās.

9. Ja kāds runā, tātad par tevi.

Ir laiks nolaisties uz zemes, un saprast, ka visa pasaule negriežas ap tevi. Vairums cilvēku, nav interesanti runāt par kādu, ja vien neesi pastrādājis ko ievērojamu. Tad uzdpd sev jautājumu viņi runā par tevi vai tu gribētu, lai viņi runā par tevi? Atkārtotais uzmanības deficīts?

Šim rakstam būs āri otra daļa. emotionemotion

116 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Autore būs aizmirsusi pievienot sarakstam vēl vienu punktu: 10. tapina šāda stila kritizējošu, bet gramatiski un stilistiski klibus rakstiņus, mēģinot sevi nostādīt augstāk par saviem vienaudžiem. A la iz sērijas - es neesmu tāda kā tie, kurus es aprakstu  emotion 

17 0 atbildēt

Tas viss attiecas ne tikai uz pusaudžiem

13 0 atbildēt
Es esmu pusaudzis, un jāatzīst, ka es nekaunos būt atšķirīgāks.
3 0 atbildēt

Atvaino, taču šis raksts ir galīgi garām:

1. " Vai visiem ir jāzin kur tu pavadiji savas brīvdienas? " Nezinu gan, varbūt paskaties savus pagaišā mēneša rakstus un pati sev uz šo jautājumu.

3. Pirmkārt, tas piemīt ne tikai pusaudžiem. Otrkārt, pats raksts par to, kas tev nepatīk pusaudžos un visi tevis rakstītie punkti ne ar ko daudz neatšķiras no pārējiem simtiem, kuri uzpeld te gandrīz reizi nedēļā. Tādā ziņā tu pati esi bez sava "es"

5. Tas neattiecas tikai uz pusaudžiem

6. Tas neattiecas tikai uz pusaudžiem

7. TAS NEATTIECAS TIKAI UZ PUSAUDŽIEM

8. Arī tas neattiecas uz pusaudžiem, tas attiecas uz bērniem, kuri vēl nesasniedza pusaudža statusu.

9. Un atkal ... tas neattiecas tikai uz pusaudžiem.

Rezultātā tavs raksts gandrīz vai galīgi neatbilst tam, kas rakstīts virsrakstā. Papildus visam, man rodas sajūta, ka nemaz neatceries kā bija būt par pusaudzi, piemēram šis - " Tas ir "kruti", jo to dara visi?" atgādina kaut kādas grāmatu un skolotāju pamācības, bet galīgi neatbilst realitātei. Tu nopietni pusaudžu gados darīji kaut ko, jo tā darīja visi? Nesmīdini mani.

2 0 atbildēt

Uz šo komentāru:

"...........Protams, ja uztaisa no A uz C, tad var but vilshanas kadam."

Es atbildēju ar šo:

"A ja A uztaisa par A?"

To var saprast kā: Kas notiktu, ja to A izmēru nemainītu vai kaut kā tā. emotion 

Nu netēlo, ka neko nesaprati. emotion 

2 0 atbildēt

 Katrs cilvēks  vēl šūpulī guļot cenšas pievērst se vpkārtējo uzmānību,katrs to dara savā veidā.Citam izdodas labāk citam sliktāk.Katrā vecumā savi paņēmieni,veidi,atkarīgs no ģimenes,no audzināšanas un citiem faktoriem,k;adam izskatās stulbi,citam patīk.Nav recepšu kādzīvot,ir vide kurā cilvēks dzīvo un mācās,rezultāts kā kuram sanāk. 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Tu pati arī esi tipisks šāds cilvēks, kas pieļauj tās pašas kļūdas  emotion 

0 0 atbildēt
Sen ka vairs neesmu pusaudzis, bet push-up krushturi vienalga tiri praktiski patik. Kaut par izmeriem absoluti nav jakaunas. Protams, ja uztaisa no A uz C, tad var but vilshanas kadam. 😅
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Kaut kāds bulshit jo mēs katrs esam atšķirīgs un man ir jautājums kāda gan citiem daļa gar manu dzīvi lieku tādas bildes kādas es gribu daru ko gribu utt.Nevajaga tādēļ uzreiz nosodīt cilvēkus kuri patiesībā nav to pelnijuši.

0 0 atbildēt