local-stats-pixel fb-conv-api

Prostitūtas atklāti par savu pieredzi - interesantākie klienti un notikumi3

Prostitūtas. Senākā profesija. Viss šķiet viegli - iekšā un ārā, augšā un lejā. Darbiņš galā, nauda maciņā. Bet patiesībā viss nav tik vienkārši. Darba laikā gadās visādi brīnumi - dīvaini un negaidīti notikumi, daži notiem šajā rakstā.

1. Noīrē, lai izpalīdzētu brālim

Par prostitūtu strādaju jau 7 gadus, bet šo notikumu grūti pārspēt. Pirms apmēram diviem gadiem mani noīrēja, kāds ļoti izskatīgs vīrietis. Noruna bija par nakti ar "visām ekstrām". Tā kā ir starpība vai to dari ar vecu sagrabējušu kraķi vai simpātisku muskuļu kalnu nopriecājos, ka šoreiz tikšu ne tikai pie lietderīgā - naudas bet aī patīkamā - smuka džekiņa. Mēs aizbraucām līdz viņa mājai un tur mani sagaidīja viņa brālis. Izrādījās, ka esmu noīrēta, lai izlīdzetu viņa brālim - 30 gadus vecam nevainīgam vīrietim, beidzot tikt pie pirmās reizes.

2. Mani noīrē, lai skatītos kā klients pārguļ ar sievu

Reiz mani noīrēja, lai es, turpat mašīnā vērotu kā mans klients, kurš man samaksāja par stundu mīcās ar savu sievu. Es neko nepajautāju, tikai vēroju un pēc tam ātri devos prom ar naudu kabatā.

3. Es tiku izmantota kā "Fake" mīļākā

Kāds klients man samaksāja par to, lai es puskaila slēpjos viņa skapī, kad atbrauc viņa sieva un viņs pats izlikās stresojam, ka ir pieķerts krāpšanā. Viņš man samaksāja par to ļoti kārtīgi tāpēc bija vienalga. Dienu vēlāk saņēmu vel vienu zvanu no vīrieša ar pateicību par izpalīdzēšanu, jo tagad viņš mierīgi var turpināt krāpt sievu ar īsto mīļāko.

4. Es biju auklīte

Kāds vientuļais tēvs reiz bija ik izmisis, ka noīrēja prostitūtu - tas ir mani, lai es auklētu viņa bērnu, kamēr viņs iet uz sporta spēli. Viņa ierasā auklīte bija uzmetusi, sīkāk neklausījos. Lieki piebilst, ka tas ir dīvainākais uzdevums, kāds man ir bijis.

5. Visa vakara garumā man pieskārās tikai pēdām

Es nemelošu, man patīk mans darbs, bet man riebjas fetišisti. Kādā no vakariem mani no ceļmalas savāca vīrietis, kurš visu ko vēlējās bija, lai abi guļam kaili uz viņa dīvāna un viņs var aiztikt manas pēdas.

164 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Biezais prasa prostitūtu baram- Cik par stundu? Prostitūtas- 15 stundā. Biezais- Davai fiksi mašīnā, betonēsiet mājai pamatus.
3 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Lol
0 0 atbildēt