local-stats-pixel fb-conv-api

Policija uzgājusi līdz šim lielāko kokaīna kravu Latvijā11

78 2

Veiksmīgas starptautiskās sadarbības rezultātā īstenota operācija kokaīna tranzīta apturēšanā, izņemot līdz šim lielāko kokaīna kravu Latvijā - vairāk nekā divas tonnas.

Ekvadoras mediji vēsta, ka valsts policija trešdien, 9.janvārī, konfiscējusi ap trim tonnām kokaīna un saistībā ar narkotiku kontrabandu aizturējusi sešus cilvēkus. Kopumā esot veiktas divas operācijas - 30. decembrī Ekvadorā un 8. janvārī kādā saimniecībā Latvijā. Otrajā operācijā esot bijusi iesaistīta arī ASV Narkotiku apkarošanas administrācija.

Vairāk par atklāto kravu šodien plkst.13 preses konferencē pastāstīs VP priekšnieks Ints Ķuzis un VP Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Vairāk lasi Apollo.lv (spied šeit)!

78 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Trukšņa baltām līnijām pienākušas smagas dienas

5 0 atbildēt
Narkobiznes ir ienesīgs darbiņš!emotion Narkobarona Pablo Eskobara sapelnītie miljardi vēl joprojām Kolumbijā nav atrasti. Baumo, ka viņš savu naudu ir apracis zemē kaut kur Kolumbijas džungļos.
3 0 atbildēt
Neesmu nekāds kontrabandists, bet vai ir prāts tik daudz vienā reizē, var taču pa daļām vai laist pa mazākiem daudzumiem, nogaidīt un atkārtot...
0 0 atbildēt
Varbūt kokaīnu tāpat kā marihuānu beidzot vajadzētu legalizēt?emotion Cigaretes un alkahols ir tādas pašas narkotika no kurām cilvēki vairāk mirst nekā no kokaīna. Es neesmu narkomāns, bet cilvēkam ir tiesības lietot to ko viņš vēlas!emotion
0 0 atbildēt

Aptuveni 20 miljonus pazaudēja, bet tas tā... emotion

0 0 atbildēt

Kāds iebrauca mīnusā ar aptuveni 65 miljoniem  emotion 

0 0 atbildēt