local-stats-pixel fb-conv-api

«Playful.tv»: Jauna erūdicijas spēle tiešraidē latviešiem. Spēlē un laimē naudu!15

204 1

«Playful ir tiešraides spēļu šovs tavā telefonā, kurā uzvarēt var pilnīgi ikviens. 12 spēles jautājumi ar atbilžu variantiem, ierobežots laiks un reāla naudas balva.» Tā vismaz ir rakstīts viņu spēles mājaslapā.

Būsim reāli, ja esi gudrs un apķērīgs, tad atbildēt pareizi uz visiem 12 jautājumiem ir iespējams. Ņemot vērā vēl to, ka pirmie trīs jautājumi ir tik viegli, ka pat muļķis zinās atbildes uz tiem.

Vai es Tev iesaku izmēģināt šo spēli? Jā, jo pagaidām tā nav apkrauta ar reklāmām un tās veidotājs ir neviens cits kā pašmāju «Draugiem Group». Ja Tev šķiet, ka esi jau kaut kur redzējis šādu erudīcijas spēli tiešraidē, tad Tu nekļūdies, jo aptuveni pirms mazāk kā gada ar tieši šādu erudīcjas spēles konceptu nāca klajā arī slavenās «Vine» aplikācijas veidotājs, kurš izveidoja erudīcijas spēli tiešraidē ar nosaukumu «HQ Trivia». Arī par to es kādreiz rakstīju.

Tā kā mūsdienās ir grūti izdomāt kaut ko jaunu, tad vienmēr pastāv iespēja nošpikot un pielāgot. Naudas balvas ir pieklājīgas, ja ņem vērā to, ka tie ir 12 jautājumi, Tev neuzbāžas ar reklāmām un katru dienu ir 2 spēles, izņemot sestdienu un svētdienu. Svētdienās parasti ir viena spēle 19.00 vakarā.

Īsumā par to, kad un cikos notiek spēles:
Katru darba dienu 12.30 un 19.00 sākas spēle ar balvu - 100 EUR.
Svētdienās spēle ir tikai vienu reizi 19.00 un balva pagaidām ir bijusi 300 EUR.

204 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Es brīnos, ka cilvēki nesaprot no , kurienes spēles īpašniekiem rodās piķisemotion Kad modē bija prata speles, kur galvenā balva bija 10 un vairāk tūkstoši eiro unpat latu, gan neviens tā nebrīnījās. Šeit runa par salīdzinoši kapeikām.

8 0 atbildēt

Your device isnt compatible with this version. Žīdi. 

7 0 atbildēt

Kur āķis?

3 0 atbildēt

Pāris reizes ir uzspēlēts, iespēja vinnēt kaut ko lielu ir maza, bet nejau vienmēr galvenais uzvarēt. Jautājumi uz beigām nemaz nav tik viegli un zināmi tāpēc var arī izglītoties savā ziņā. 

2 0 atbildēt
Es jau gribēju “uzdirst” par to ,ka tu izmantosi visus ,lai dabūtu papildiespējas ,kas arī būtu aplami ,jo tu tak reklamē ,un tev pienākas bonuss kaut kāds ,bet tu tā tik godīgi. Nav forši. emotion emotion
1 0 atbildēt
Uzvārās viņi lūk kur-jo vairāk cilvēku nolādē playful aplikāciju, jo vairāk tiek tā lietota ikdienā, jo lielāka piķis tiem atlec. Ja memaldos, svētdienas spēli skatījās vismaz 20 štukas. Tad padomājiet, kādas kapeikas, salīdzinoši, viņi izmet naudas balvai.
0 0 atbildēt

Naudu var izņemt tikai no 20 eir - aizmirsi pieminēt?

Tulīt būs pārbāzts ar reklāmām.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt