local-stats-pixel fb-conv-api

Pilsētiņa 200 iedzīvotājiem!23

1364 2

Whittier ir pilsēta Aļaskā, kas aukstā kara laikā bija slepenā bāze militārajai tehnikai. Kopumā šajā pilsētā ir divas ēkas, viena ir pamesta, bet otru apdzīvo cilvēki, kurā dzīvo apmēram 200 cilvēki, un par šo pilsētu varētu teikt tā, ka cits citu pazīst, jo gandrīz visi pilsētiņas iedzīvotāji dzīvo 1956. gadā armijas uzceltajās kazarmās, kas šobrīd ir renovēta 14 stāvu daudzdzīvokļu ēka, kura nav paredzēta tikai iedzīvotājiem, bet arī policijas iecirkņa, slimnīcas, baznīcas un drēbju mazgātuves vajadzībām. Ēkas nosaukums ir Begitch Towers. Tās gaiteņi nedaudz attaino Padomju laiku ēkas (Skat. 2. attēlā). Bieži vien cilvēki pa gaiteņiem pārvietojas čības un pidžamā.

Ja vēlies nokļūt uz Whittier pilsētu pa sauszemi, tad vienīgais ceļš kā to izdarīt ir braukt 4 kilometrus pa viensliežu dzelzsceļa līniju, kura atrodas tunelī... Ja nepaspēsi, tad vienīgais ko varu tev teikt ir R.I.P. Naktī šis tunelis tiek slēgts, bet ja vēlies nokļūt šajā mazpilsētā vasaras laikā, tad droši vari braukt pa ūdeni ar kruīza kuģiem, zvejas kuģiem, kas katru gadu atved tūkstošiem tūristu. Ziemā šeit praktiski nav ko darīt, jo laikapstākļi ir ļoti nežēlīgi, tas nav nekas neparasts, ja sniegs pārsniedz vairāku metru augstumu.

Par raksta ieteikšanu sociālajos tīklos, tu iegūsti +10 cepumus!

1364 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Normāli, vari ziemas laikā pidžammā aiziet uz veikalu.

47 0 atbildēt

Gribētos tur kādu mēnesi padzīvot emotion

27 0 atbildēt
Un ja viņi vēl audzētu dzīvniekus un ēdienu tad tas būtu 13 abgabals...
23 0 atbildēt
Gribētos paviesoties. emotion
16 0 atbildēt

Pilsētā tiešām dzīvo nepilni 200 iedzīvotāji bet nu nav tā ka tā ir vienīgā ēka pilsētā. Paskaties ar google maps street view, tur ir vēl ielas un mājas. Bet nu fakts ka pilsētiņa spocīga protams paliek. Vispār jau ja ar google street view paspēlējas var atrast daudz šādas pilsētiņas gan Aļaskā, gan Kanādā, arī Norvēģijas ziemeļos un Krievijas ziemeļu piekrastē. Pēdējam gan street view ne vienmēr ir.

9 0 atbildēt
pat viņiem ir labāks ceļš nekā Latvijā.
6 0 atbildēt

Drīz tur atbrauks ķīnieši sacels debesskrāpjus, un vairs nebūs 200 iedzīvotāji, bet 200 tūkstoši. emotion

3 0 atbildēt

Šī pilsēta ir GTA San Andreas.

4 2 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Raksts interesants, tikai tas tulkojums! Tomēr +

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
1. Veikals vai virtuve?
0 1 atbildēt