local-stats-pixel fb-conv-api

Pie Brāļu kapiem trešdien nošauts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus12

76 0

Pie Rīgas Brāļu kapiem trešdienas rītā apšaudē nogalināts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus. Nozieguma pastrādāšanai izmantots «Volkswagen» auto ar kravas kasti, kas pārklāta ar tentu. Vēlāk turpat netālu no slepkavības vietas automašīna ir sadedzināta. Slepkavības pastrādāšanai izmantots automātiskais ierocis. Viena no galvenajām versijām – slepkavība ir plānota un tā saistīta ar Bunkus profesionālo darbību. Pašlaik policijai aizdomās turētu personu nav.

Bunkus par maksātnespējas administratoru strādājis kopš 2007. gada. Viņa vārds skaļi izskanēja medijos saistībā ar uzņēmuma «Rego Trade» maksātnespējas procesu, kurā Bunkus bija administrators un vērsās tiesā, lūdzot atzīt uzņēmuma īpašnieka izsniegtos aizdevumus par neatbilstošiem likuma normām.

Policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus vai tos, kuriem ir jebkāda informācija par notikušo, zvanot pa tālruni 67014002. VP uzsver, ka jebkura informācija var būt ļoti noderīga izmeklēšanā.

76 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Pēdējā laikā ar vien biežak parādās ziņas par noslepkavotām augstām esošajām vai bijušajām amatpersonām. 90tie atgriežās?

12 0 atbildēt

Par vienu parazitu mazāk!

10 0 atbildēt
Biezie kārto savas lietas
7 0 atbildēt

''Pie Rīgas Brāļu kapiem trešdienas rītā apšaudē nogalināts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus. Nozieguma pastrādāšanai izmantots «Volkswagen» auto ar kravas kasti, ... '' OK  emotion 

4 1 atbildēt

Tā nevienu bez iemelsa nenošauj, kur nu vēl tik organizēti. Acīmredzot, bija vairāk kā pelnījis.

2 0 atbildēt

Maksātnespējas administrators kurš brauca ar RangeRover... Tā neko darbiņš, jāpaskatās, kas jādara, lai par tādu kļūtu.

1 0 atbildēt

Nu ja džeks paratizējot uz citu rēķina varēja 7x palielināt savu bagātību.. tad nav nekāds brīnums..

Tie maksātnespējas administrātori ir parazīti.. lielākoties viņi neko nedara.. bet saņem milzīgu naudu..

Teiksim ja viena GODĪGA firma ir parādā likvidējamajai firmai miljonu un to GODĪGI PĒC LĪGUMA ATDOD.. tad tas parazīts neko nedarot dabūn 10-15% + vel saņem % kā par padarītu darbu..

tātad reāli neko neizdarot saņem 200 tūkstošus..  Kāds tur brīnums ka nošāva.. brīnums ka tas ir tikai viens gadijums..   

1 0 atbildēt

Mērglim mērgļa liktenisemotion Kurš godiigs šajā valstī nopelna gadā 1,5 miljoni un vēl aizdod s''adu summu? emotion Brīnos kā šo kadru agraķ nenovaļijaemotion

0 0 atbildēt

Pasaulē tomēr ir kretīnu daudz

Citi nāk vietā ,ar mašīnām braucemotion

0 0 atbildēt
Nu ko lai pasaka, Latvānija.
0 1 atbildēt