local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc kokaīna pārvadāšanas uz kuģa Instagram skaistule no Kanādas nonāk cietumā3

39 0

Melina Roberge kopā ar divām līdzdalībniecēm bija uzsākusi jautru un izšķērdīgu kruīza braucienu apkārt pasaulei. Bet ir viens āķītis...

Viena no divām Kanādietēm, kas dokumentāja savu izšķērdīgo dzīvesveidu Instagram nu ir apcietināta par narkotisko vielu uzglabāšanu un kontrabandu. Līdz ar skaisto un eksotisko dzīvesveidu un kruīza jautrībām, Melinai bija kāds tumšs noslēpums, proti - viņa pārvadāja aptuveni 95. kilogramus ar kokaīnu, kas tika atklāts, kad kuģis piestāja Austrālijā, Sidnejā.

"Mans uzdevums bija tur vienkārši būt... un likt visam izskatīties tā, it kā es būtu atvaļinājumā uz kruīza kuģa, tādējādi maskējot to, kas īstenībā notiek", tā divdesmit četrus gadus vecā Melinda raksturoja situāciju, ar asarām acīs, kad viņa stājās tiesas priekšā.

"Man tiešām ir žēl, man vajadzēja padomāt par sekām, nevis par to, ko es iegūtu to darot", turpināja Melina.

Ģenerālprokurors Toms Muirs (Tom Muir) tiesai skaidroja, ka Roberges kundze apzinājās savu lomu narkotiku karteļa sistēmā, un to izmantoja, lai spētu atbalstīt un turpināt savu krāšņi dārgo dzīvesveidu.
"Viņa to nedarīja, jo bija naudas parādos, bet gan tādēļ, ka vēlējās izbaudīt tāda veida dzīvi", piebilda ģenerālprokurors.

Policija piebilda, ka šis esot bjis lielākais aizturētais narkotiku daudzums, kas nācis caur ''pasažieru plūsmu''.
Narkotiku kruīza laikā Melina ar savām līdzdalībniecēm nemitīgi ievietoja glaunas fotogrāfijas savā Instagram kontā. Jāpiemin, ka pēc "pieķeršanas", Melina ir izdzēsusi visas bildes no sava profila.

Tiesa sprieda, ka Melina Roberge ir vainīga un viņai tika piespriesti četri ar pusi gadi cietumā.

Lai gan vaininieces Instagram konts ir iztīrīts, no interneta bildes nepaslēpsi...

39 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

nepaveicās

5 0 atbildēt
Vinai paveicas ar valsti . Jo 4,5gadi nav tik slikti ka piemeram kadi 20gadi kolumbijas cietuma.
3 0 atbildēt

Kapēc viņai tas bija vajadzīgs? Naudu varēja nopelnīt ctādā veidā( emotionemotion 

2 0 atbildēt