local-stats-pixel fb-conv-api

Pasūtīju pats savu fotogrāmatu, bildes pa taisno no mana Instagram6

Sveiki. Sodien es jums vēlos pastāstīt par foršu ideju kādu man piedāvāja.

Grāmata pat nebija dārga pats nodarbojos ar līdzīgu darba spececefiku un zinu cik liela ir maketētāja stundas lime+ nodokļi utt. kopā 100 lapas puses samaketēt nav lēti un ja aizietu uz parastu tipogrāfiju man paprasītu vismaz 0,5€ par lapu tāpēc uzskatu ka par padsmit euro esmu ticis pie izdevīga darijuma.

Bet tagad par pašu grāmatu un tās izveidi:

Kādā jaukā dienā man zvana draugs un piedāvā ko oriģinālu. Fotogrāmatu par lētu cenu kā jau sākumā minēju cik ir grāmatas izmaksas neticēju ka tik lēti tas ir iespējams, bet tomēr nolēmu riskēt rezūltātā. pēc mazāk kā divām nedēļām saņēmu savu grāmatu un kā solīts grāmata bija atbilstoši nostāstiem.

Grāmata sastāv no 100 manām Instagram bildēm, lai gan mans bilžu skaits pārsniedz 100 uz ko man atbildēja, ka kad man būs nākamās 100 bildes varēšu izveidot otro daļu un tā uz katrām 100.

Paldies ka izlasiji manu rakstu un ieraksti komentārā savu viedokli par to kāda ir tava attieksme pret digitālām bildēm un drukātā (albūmos, grāmatās utt)

 
70 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Es domāju, ka tas ir ļoti labi izdomāts, jo tā var saglabāt savas bildes vienmēr. Elektronika var sabojāties un viss var pazust, bet šādā veidā bildes saglabāsies vienmēr. emotion

4 0 atbildēt

Dikti forsi

3 0 atbildēt
Es arī gribu!!!
2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt