local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules slavenākie neatrisinātie noziegumi24

Šeit būs apskatāmi neatrisināti noziegumi kuri ieguva pasaules popularitāti. Izbaudiet. emotion

459 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Un kāpēc nav raksts par mistisko lidmašīnas nolaupītāju D.B. Cooper,kas ar 200 000 zaļajiem izleca ar parašūtu no lidojošas pasažieru lidmašīnas un kļuva par leģendu??!
20 0 atbildēt
Spokos,vēl nav bijis raksts par Amerikas skandalozāko slepkavību!!!Runa ir par bērnu skaistumkonkursa karalieni Džonabeneti Ramseju,kas savas mājas pagrabā tika atrasta nožņaugta un izvarota!!!Visa Amerika jau zināja,ka vainīgi ir mazās meitenes vecāki,bet pierādījumi tika rūpīgi slēpti,tāpēc seņči vēl joprojām ir uz brīvām kājām!!!
7 0 atbildēt

Es nezinu, vai prostitūtām vajadzētu dzīvot.

5 0 atbildēt

interesantii...

4 0 atbildēt
Sorzzz
3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Zodiaks! tas ir viens noslepumains mf! Vel sodien var palasities interneta par vinu. Specialas majaslapas, kur tiesi par Zodiaku vai ari daleji par citiem seriveida slepkavam iet runa. 

MH370 ar dereja pievienot...

2 0 atbildēt

Par Lī Hārviju Osvaldu nav pareizi, viņu arestēja jau tajā pašā dienā, un sākumā nevis par prezidenta, bet par policista slepkavību. Pāris dienas vēlāk viņu policijas iecirkņa autostāvvietā pūļa, žurnālistu un TV tiešraides kameru priekšā nošāva kāds naktskluba īpašnieks (pirmā skandalozā slepkavība, kas notika TV tiešraidē, ja kas).

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Jau lasīti, bet interesanti. emotion

2 0 atbildēt

Kau kas jauns. emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Otrā daļa būs?
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Izklausīsies kā no Dīvanā pirdēja, bet varēji vairāk uzcept, kkā pārāk klišejiski un virspusēji. Meitenēm patīk dziļāk, nākamreiz zināsi! 

0 0 atbildēt

stjūdžs Nains,Bafs Didijs ?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Norm
0 0 atbildēt