local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteigums Brīvības ielā: kas šeit ir nepareizi?1

36 1

Savdabīgu skatu Brīvības ielā fiksējusi kāda rīdziniece, sociālajā tīklā “Facebook” ievietojot attēlu, novēroja portāls “Apollo”.

“Šī rīta pārsteigums, aizejot uz “EuroPark Latvia” stāvvietu Brīvības ielā 131. Kas šajā bildē ir nepareizi? Es neesmu cilvēks, kas publiski sūdzas, bet nu tiešām? Kā lai iebrauc stāvvietā, neatsitot auto?” pie publicētās fotogrāfijas raksta “Facebook” lietotāja.

Portāls “Apollo” sazinājās ar Rīgas domes Satiksmes departamentu, lai lūgtu skaidrojumu par esošo situāciju.

“Ņemot vērā to, ka šajā zemesgabalā jau ar šī gada septembrī tiks uzsākta cita projekta realizācija, iebrauktuve ir izbūvēta jau laikus atbilstoši plānotajām projektam,” informēja

Rīgas domes Satiksmes departamenta sabiedrisko attiecību speciāliste Una Ahuna-Ozola.

Iepriekš ziņots, ka šogad segums tiks atjaunots virknei Rīgas maģistrālo ielu – Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas līdz Gaisa tiltam, Kalpaka bulvārī no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, Merķeļa ielā un Krasta ielā posmā no Salu tilta līdz Ogres ielai. Minētajās ielās būvdarbi tiks uzsākti aprīļa beigās, maija sākumā, Krasta ielā – augustā.

36 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Pēc projekta iebrauktuve būs tur, tātad vārti arī, bet ceļa apmales vēl līdz projektam nav tikušas un atrodas tur pat, kur iepriekš! Neba nu pirmais objekts, kur tāda darbu plānošana notiek!!! 

2 0 atbildēt