local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteidzoši fakti par grūtniecību.79

1103 9

Vīrieškārtas mazulim esot vēl mātes dzemdē MĒDZ BŪT EREKCIJA. Kā arī patiesība par dzemdību plīsumiem un kāju piepampumu - atbildes uz jautājumiem,ko baidies pavaicāt.

1103 9 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

šādi raksti nogalinās mūsu jau tā zemo dzimstību. izmirsim vēl ātrāk.

144 11 atbildēt

Ejiet uzspiest mammām lielu buču uz vaiga un pateikt paldies.

112 0 atbildēt

Nesaprotu tās sievietes kuras kaut kas biedē šajā rakstā. Jā dzemdēt bērnu nav viegli un pēc tam pasēdēt normāli nevar kādu menesi vai pat vairāk. Plīsumi ir tas mazākais. Un pat pēc 8h nežēlīgu sāpju brīdī kad mazo uzliek uz vēdera viss pagaist un gribas vēl tādus mazus cilvēciņus radīt. Bet dzemdības ir tas mazākais, grūtākais tajā visā ir izaudzināt to lolojumu un stāties pretī dzīvei kas to darbu padarīs grūtāku un grūtāku, jo pat brīžos kad gribēsies padoties, tav tāda iespēja vienkārši vairs nav, jo neatkarīgi ne no kā tev jāturpina rūpēties par to mazo cilvēciņu, pat ja neredzi jēgas visai dzīvei. Un vot tas ir grūti un sāpīgi- nevis pāris stundas dzemdības un pāris mēneši bērnam esot vēderā.

91 8 atbildēt

Ja ievēro piesardzības pasākumus, plus ja vēl par sevi šajā dzīves posmā īpaši piedomā (tāpēc jau ir jauno māmiņu kursi un tml. kuru padomus vaidzētu ņemt arī vērā), tad no dažām nepatīkamām problēmām var arī izvairīties.

Kad bērns jau čučēs jauno vecāku rokās, tad atsevišķas nepatīkamās sajūtas un tml. liksies sīkums un bus bijušas tā vērtas!

Dāvāt dzīvību, turēt rokās mīlestības augli, daļu no sevis un sava mīļotā cilvēka.. tās jau būs pavisam citas izjūtas :)

46 1 atbildēt

Dzemdības nav nemaz tik traka lieta, bet te uzrakstītais gan ir fakti,kas jāņem vērā.

42 1 atbildēt

kas ir dabīgs, tas nav pretīgs emotion

35 2 atbildēt

Oh,my. Tas viss vēl priekšā.

32 2 atbildēt

lai cik prātīgi tas neizklausītos, ķeizars nav labākā izvēle - statistika pierādījusi,ka ķeizara bērniņi ir daudz uzņēmīgāki pret alerģijām un dažādām infekcijas slimībām. Tāpat arī ir zināms risks sievietei pašai - kā nekā tiek pārgriezta vēdera plēve, muskuļi un pati dzemde. Īpaši Tev sameklēju arī precīzāku risku aprakstu:

Ķeizargrieziena riski:

tāpat kā ikvienā operācijā, arī ķeizargrieziena laikā pastāv brūces infekcijas iespējamība; iespējams dzemdes iekaisums; operācijas rēta vēlāk var sāpēt; ir lielāks trombu veidošanās risks; saaugumu veidošanās vēdera dobumā; ļoti retos gadījumos nākamajā grūtniecībā placenta nobloķē dzemdes kaklu, ieaugot rētā un izraisot spēcīgu asiņošanu; mātei pēc operācijas ir lielāks asiņu zudums nekā parastās dzemdībās; jaundzimušajiem biežāk rodas elpošanas ceļu problēmas, jo augļa ūdens netiek izspiests no jaundzimušā plaušām, kā tas notiek vaginālo dzemdību spēcīgās kompresijas rezultātā; mazulis var tikt traumēts – skrambas ādā, lūzumi, pārejošas elpošanas problēmas izcelšanas brīdī; ilgāks atveseļošanās periods; tiek liegta iespēja agrīni kontaktēties ar māti, neveidojas tāda emocionālā saikne, kāda veidojas dabīgo dzemdību procesā.
27 0 atbildēt

Nabaga meitenesD:

25 7 atbildēt

No,thanks :D

38 22 atbildēt

Labi,saistoši uzrakstīts!emotion

14 0 atbildēt
Katram sava emocija un visam savs laiks! Būs tā,kā lemsi- sevi atdosi- pretī ņemsi...
14 0 atbildēt

Laikam jāapdomā adopcija emotion

13 0 atbildēt

Nav ko te sausminaties,jo ik vienas sievietes kermenis ir piemerots lai laistu pasaule bernu!Daba nav mulke...emotion

13 0 atbildēt

Trakais ! Sabiedēsi jaunās māmiņas un meitenes :D

Plist varbūt tām, kas nav gluži veselas un tās statistikas datos noteikti nav LV.

Vienaudžu Izglītotājos daudz esam par šo runājuši un Latvijā tā neesot problēma. Man mammai 4 esam, 0 rētu, ta pat arī visiem radiem, ko zinu.

Tiešām, sagrausi dzimstību pa visam, kā te visi raksta :D

14 4 atbildēt

Raksts laikam sagrābstīts no ārzemju žurnālīšiem. Dzīvē ir daudz savādāk un KATRAI SIEVIETEI INDIVIDUĀLI!emotion

5 0 atbildēt

dzemdēt nav sāpīgi, sāpīgi ir izturēt tās hrenās kontrakcijas n-to stundu garumā. un protams, ka tajā brīdī sievieti par adekvātu nevar nosaukt.

par tiem plīsumiem- tam jau vecmāte domāta- stāv un skatās, ja redz ka plīsīs-tad griež jo labāk sadzīst utml.

bet tikko pirmo reiz ieraugi mazo cilvēku, viss aizmirstās- un liekās, ka var vēl un vēl :)

5 0 atbildēt

Tā  "bišķiņ" iebiedēji. :D

7 2 atbildēt

Nu bērnu grib jebkura laba skaista sieviete. Man jau teica ka padomās par dzemdībām. Bet es domāju ka ir normāli ja tev sāp. Tas nozīmē ka esi darījusi visu  lai tavs bērniņš nāk pasaulē. Sievietes nebaidaties no šīm dzemdībām. Padomājiet ja mūsu dzemdes nebūtu tad arī mēs pašas nepastāvētu uz šīs zemītes. Nu kuriem liekas ka dzīve ir garām tad mēģiniet to labot. Es gribu lai mums sievietēm ir viss kārtībā ar bērniņiem :)

4 0 atbildēt

Ja godīgi mani arī šis raksts nobiedēja,taču vismaz 1 bērns manā ģimenē būs! Tas nu ir točna,jo dzīve bez bērniem nav dzīve! :)

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »