local-stats-pixel fb-conv-api

Pārguļot ar studentiem, seksīgai pasniedzējai piespriež 30 gadus cietumsoda54

Pasniedzējai, kura pārgulēja ar saviem studentiem, iedod lielāku cetumsodu nekā Breivīkam, kurš 2011.gadā noslepkavoja 21 cilvēku.

603 3 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Nesaprotu to stukačus, es būtu klusējis un turpinājis viņu brutāli drāzt uz viņas darba galda, tā ka viņai brilles kristu nost un krītainās grīdas

45 5 atbildēt

Pag.. 30 gadi par seksu bet aptuveni 10 gadus dod par slepkavību (bija te raksts par meiteni, kura nogalināja savu māti). Kaut kas vai nu nav riktīgi ar tiesu sistēmām pasaulē vai arī ar šeit parādītajiem faktiem. 

22 0 atbildēt

katrs kārtīgs čalis pateiks, ka viņai medaļa bij jādod nevis cietums emotion

20 0 atbildēt
Amerikā učene pārguļ ar skolēniem-30 gadi Latvijā ilgstoši izvaro mazu bērnu- sabiedriskais darbs. Ir ko padomāt
16 0 atbildēt

Bezsakars... lielākais sods būtu vnk atlaist no darba par neprofesionalitāti. Tiešām liekas pilnīgi absurda situācija, neloģisks sods. emotion

16 0 atbildēt

Tak Visiem uz to ir brīva izvēle JĀ vai tomēr NĒ. Kas par stulbu cietumsodu? emotion

Viņa darīja to pašu ko mēs visi un par to, ka kāds to pastāstija varas iestādēm sēdēs cietumā? Man būtu jābaidās no sexa? emotion

Secinājumi: Labāk slepkavot nekā drāzties emotion

14 0 atbildēt

Nu nav jau tā ,ka studenti būtu piespiesti,abiem ir labi,kur problema.Nodrāzas,ta nu gan trakums emotion

(Stulbā tiesu sistēma)

11 0 atbildēt

Stulbie autisti kas izdomā tos likumus. Kādā sakarā, ja viņi pēc pašu gribas ar viņu ņēmās? Smiekli nāk. 30 gadi, nu kas pie velna, par ko? Labāk būtu sēdinājuši uz 30+ kkādus izvarotājus, slepkavas, nevis kko šādu... WTF!

8 0 atbildēt

Nez kāda būtu sabiedrības attieksme, ja situācija apgriezta? Visi čīkstētāji ka pārāk smags sods, diez vai te karotu. Kur tad palika dzimumu vienlīdzība?

9 1 atbildēt

Lohi, ja būtu man kaut kas ar učeni intīms, pat saviem tuvākajiem draugiem neko neteiktu emotion Pluss sods ir pārāk bargs, nebija jau viņiem 12 gadi..

8 0 atbildēt

Labāk būtu nošāvusi tos studentus, iedotu 21 gadu kā Breivīkam.

bet vispār skumji, kad viņa iznāks, viņai būs 66 gadi, tiem tudentiem ar ko pārgulēja būs 46 gadi, pusdzīve jau nodzīvota, darbs, sieva, bērni, autoo, burgeru uzēsti vēderiņi ....

6 0 atbildēt

Kaut kāds murgs!! Viņa taču ar varu neizvaroja! Laikam jau ka tiesnesis bija vecs, resns perdels kuram neviena par naudu nedod, tad nu viņš atriebās.

9 4 atbildēt

Bet par 69 cilvēku apslaktēšanu, Norvēģijas tiesa Breivīksam iedeva 21nu gadu. 

4 0 atbildēt

30 gadi ir par daudz. 

3 0 atbildēt

Es vēl saprastu, ja viņa triperi tiem studentiem būtu pielaidusi... 

3 0 atbildēt

gadījuma tā vecene kas gulēja ar 8 gadīgo puišelis nedabūja mazāku sodu?

2 0 atbildēt

2. Paskaties kā sapucējusies uz cietumu emotion

Un kurš idiots, tādas nodotu? NU COMON? Debīlā pasaule.... emotion emotion

2 0 atbildēt

a kas tur tika pārkāpts???

1 0 atbildēt

Loģiski, ka raksts nesniedz kā šis 17 gadīgais mazulītis tika vairākas reizes, (nevis vienu reizi) pret savu gribu pavedināts. Pavedināt var mazu 2-3 gadīgu bērnu.  17 gadi ASV jau ir nopietms vecums. Šajā vecumā jau nevar pateikt es nezināju likumu, mani tante pavedināja. Jau stājas spēkā likuma nezināšana neatbrīvo no soda. Iepriekšējā komentārā tu rakstīji : Viss tavs viedoklis balstās uz vecā stereotipa, ka hormonu pārpildītie tīņu puikas ir gatavi pārgulēt ar jebkuru vagīnu, jebkurā vietā, jebkurā laikā un tā nav taisnība.Tagad tu tomēr hormonus nenoliedz, bet ja jau tu esi vīriešu dzimuma tad tev jāzin kas notiek 17 gados hormonu uzplūdu laikā. Šinī gadījumā jājautā šim 17 gadīgam jauneklim, : kāpēc neskreji uz policiju pēc pirmās izmantošanas reizes. Nav arī saprotams murgainis teikums par dzimumu maiņu. Nākamreiz centies izteikties skaidrāk. Nevar salīdzināt 36 vīrieša un 17 skuķes gadījumu par piemēru. Vīriešiem un sievietēm ir atšķirīga fizioloģija. Un ja tu kaut ko nedadzini : tie NAV stereotipu par hormonu vētrām vīriešiem 17 gados, un sievietēm ap 40. TĀ IR CILVĒKA ORGANISMA FIZIOLOĢIJA.

šinī konkrētā gadījumā, kā prasītāja varēja arī būt šī sieviete, ja ātrāk būtu iesniegusi sūdzību. Stāsts šeit par to ka strādā neprofesionāli advokāti. 

2 1 atbildēt

Stulbuma piemers.Laikam vinja bija ta tiesnesa sieva....

1 0 atbildēt