local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par klanu spēlēm.20

204 1

Izlasīju blusu_ķērāja rakstu un man tiešām radās daži ierosinājimi, ko varētu mainīt. Domāju, ka sadalīt visus spokus randomā ir nepareizi, jo no savas pieredzes skatoties, konkurējošā klana autors ieliek labu rakstu, kuram tiešām varētu ielikt, kaut vai 100+, (atvainojiet mani klanu spoki, es tiešām nešķiroju, kurš lika šos rakstus, galvenais, ka man patika), līdz ar to rodas iekšējās pretrunas, un pieļauju domu, ka daudzi tādā veidā kļuva neobjektīvi, pozitīvu vērtējumu saņēma tie, kas to nebija pelnījuši, bet labi (pat ļoti labi) raksti palika nenovērtēti. Pēdējo dienu aicinājumi balsojiet par savējiem, meklējit komentārus, kur ir mūsējie, nekādā gadījumā neveicina objektivitāti un neceļ Spoku prestižu un kvalitāti.

Man ir priekšlikums, ko varētu mainīt. Izvēlas 3 (trīs) klanu līderus, šie līderi izvēlas, piemēram, katrs 50 spokus, kurus vēlētos iekļaut savā klanā un nopublicē, tad katrs no izvēlētajiem izvēlas, vai grib palikt atticīgajā klanā, vai maina uz citu, bet pārējie izsaka vēlmi, kuru klanu grib pārstāvēt, tādā veidā vismaz varētu veidoties savdabīgas vienādi domājošas grupas, kuras varētu būt saistītas ar kopējām interesēm, tos, kuri nav izvēlējušies, izrādījuši savu interesi, varēt sadalīt randomā.

Neesu pārliecināts vai mans priekšlikums ir tas labākais, bet vismaz vēlos izraisīt diskusiju, varbūt (pat esu pārlicināts), kaciti var izteikt labākus variantus. Galvenais sākt diskusiju, mēs esam daudz, labprāt uzklausīsim visus un kopīgi atradīsim optimālo variantu, lai visiem būtu interesanti un nebūtu vērtēšana tikai vērtēšanas dēļ, lai iegūtu vairāk punktu.

Ne par tēmu, izmantojot izdevību.

P.S.Varbūt kādam ir informācija par Kaibalas upes caurteku zem dzelzceļa celta 1864. gadā, kad "cars tētiņš" būvēja Latvijā pirmo dzelzceļu, cik es zinu to atjaunoja pēc 2.pasaules kara. Ierosmei pievienošu dažas fotogrāfijas, būtu interesanti uzzināt vairāk par to, kā mūsu valsts industriālie pamati (Rīga bija trešā lielākā industriālā pilsāta cariskajā Krievijā aiz Maskavas un Pēterburgas)

204 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Juris1604
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Jus parastu izklaidi esat uztverusi parak nopietni.

9 0 atbildēt

Ideja par to, ka varētu būt 3 klanu līderi, kas izvēlās sev komandu nav laba, jo pirmais, kas tiktu pie izvēles paņemtu visus pelnošākos un pārējiem atliktu ņemt to, kas palicis. 

9 0 atbildēt

Sāksim ar to, ka ideja par izvēlētiem dalībniekiem novedīs pie tā, ko mēgina novērst ar automātisko izvēli/ sistēmas lozēšanu - viena klana absolūtu dominanci. 

2. Kāpēc tikai 50? Ko darīt ja gribētaju ir 100, 200 vai 1000?

3. Te tiek runāts par reālām balvam. Megakonkursos bija reālas balvas un liela daļa to vien darīja, kā čīkstēja, ka visas balvas savāc "lielie spoki" vai administrācija. Vai ja tagad ieliktu daudz reālo balvu, un tās iegūs tie paši, kas uzvarēja MEGAS nesāksies tas pats?

4. Vai tiešām jāveido atsevišķi raksti?

Priekš ieteikumiem administrācijai ir šāds raksts:

http://spoki.tvnet.lv/spokiem/Spoki-pieprasa/754787

Un arī spoki bija laipni aicināti ieteikt savas idejas pie Klanu Karu raksta, kad sākās pirmie Klanu Kari.

Tajā pat laikā paldies par idejām, jo tās noteikti noderēs.

7 0 atbildēt

Precīzi, ieliec vēl kādu superoģinālas pārdomas, mūsu klanam tas noder!  emotion 

9 2 atbildēt

Drīzāk vajadzētu klanos vērtēt tikai orgus,vai super orgus,kā arī liegt iespēju klanu dalībniekiem celt rakstus 10 reizes dienā,tāteikt ieviest limitu celšanai,un rakstiem....

4 0 atbildēt

Vai kāds tev liedz izklaidēties?

Katram savs - tev cepumi, citiem - gribas patērzēt.

3 0 atbildēt

es vispār atteicos no piedalīšanās tajā klanu padarīšanā emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt