local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par Sabiedrisko transportu Latvijā10

Sveiciens, spocēniem. Ir brīvdienas un laiku pa laikam gribās par ko padomāt. Bieži šķendējamies par sabiedrisko transportu un šī ir tā reize, kad to darīšu arī es, tiesa ne tikai ķengājoties un stāstot kā nepatīk tas un tas, bet pasakot arī šo to pozitīvu. Pārdomu iemeslu neslēpšu – jau daudzkārt, ir bijušas iekšejas pārdomas par šo tematu un bijusi ideja ielikt rakstu bet pietrūka katalizatora, lai saņemtos. Šodiena un PV “precīzie grafiki” izrādījās šis katalizators.

64 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kad tu steidzies, RS transports kavē. Kad tu uz pieturu aiziesi precīzāk,lai nav ilgi jāgaida, tad viņš būs aizgājis 2 min ātrāk un varēsi vērot sava tramvaja pakaļgalu nepielūdzami attālināmies  emotion 

18 0 atbildēt

1,15 Par braucienu transportā ir tikai tad, ja tiek izmantots e-talons, bet, ja nav talona, tad divi eiro.

2 0 atbildēt
Lasot tekstu, man Tev radās jautājumus, bet ne par tēmu gan. Kādēļ, dodoties uz teātri, neizmanto taksi? Man šķiet, ka tā dara visi cilvēki, kuriem nav pašiem sava auto, bet iecerēts doties uz saviesīgu pasākumu.
1 0 atbildēt

Patīk vilciens, katru rītu braucu uz darbu 2 pieturas, 9 min. Ātrāk un lētāk par sabiedrisko. Vienīgi ilgāk jākāto līdz stacijai, bet kas gan ir 10 min. ? Un ja ir mēneša vai dienu biļete vispār braukā uz priekšu un atpakaļ savā maršrutā cik gribi. Cerams, cena biļetei vairāk gan neaugs! 

0 0 atbildēt
Drīz tiks iepirkti jaunie vilcieni, bet biļetes kļūs dārgākas.
0 0 atbildēt