local-stats-pixel fb-conv-api

Par lauku meitenēm194

265 150

Cik ļoti atšķiras lauku meitenes no pilsētniecēm? Runas veids, stils, attieksme un vēl daudz citu pazīmju. Ja Tev noteikti nav vajadzīga meitene no laukiem ieskaties.

NB! Šo rakstu man palīdzēja izvaidot vēl 3 cilvēki. emotion

265 150 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000
Drausmas. Tas, kurš izdomāja visu šo, tiešām ar galvu viss nav kārtībā. Es nesaprotu, kur visi šie murgi dzimst. Izklausās, ka pilsētas meitenes ir nedaudz sabijušās no tā, ka lauku meitenes ņem virsroku un dzīvē sasniedz daudz vairāk. Ir, es nesaku, ka nav - meitenes samālējušās trakāk par spoku, bet vairāk tas ir novērojams pilsētās, jo lauku meitenēm to nav jēga darīt. Cilvēki te visu laiku ir vieni un tie paši - nav jēga mālēties. Kāds te sakars ar uzacīm? Ir meitenes, kuras rūpīgi tās kopj, rausta utt, bet ir tādas, kas praktiski nedara neko. Laukos dabīgais skaistums 100 % ir skaistāks, jo laukos ir svaigs gaiss, kuru pilsētā atrast nevar. Ja runā par pumpām, tas neko neizsaka, jo tas neizsaka - vai esi no pilsētas, vai no laukiem - katram cilvēkam ir savas alerģijas. Priecājies, ka neesi pumpains/-a. Matus kopj un nav svarīgi, vai tie pūkaini vai nav pūkaini. Šaubos, ka Tu savus matus mazgā katru dienu, ja Tu to dari, man Tevis žēl. Kādu reizi, kad nebūs iespējas tikt pie ūdens, Tavi mati jau tās dienas beigās izskatīsies kā ar taukiem ieziesti, bet 'lauku meitenes' mati būs skaisti vismaz vēl vienu dienu. Satika vienu meiteni ar spalvainām kājām un tāpēc to nedara neviena? Skaļa rīkle nu galīgi neliecina par laukiem. Citam ir skaļāka balss, citam klusāka. Lauku meitenes nevienam neziepējas pa**ļā, jo to nav jēga darīt. Lauku meitenes cīnās pašas, jo vēlas ar saviem spēkiem gūt panākumus. Bet pretēji tam, pilsētas meitenes pašas neprot PILNĪGI NEKO, jo pieradušas, ka visu uzliek uz paplātes.
106 3 atbildēt

Kāpēc tāds naids pret meitenēm no laukiem? Lauki taču ir forša vieta, kur izaugt, - tik daudz svaiga gaisa un fizisku aktivitāšu.

Ja es nāku no laukiem, tad esmu briesmonis, kam labāk nerādīties cilvēkos?

75 2 atbildēt

paskatoties, kas ir raksta autors jau skaidrs, ka kārtējā autisma noplūde ar zemtekstu 'ievērojiet mani', ko raisījusi vēlme pašapliecināties internetā un pierādīt sevi kā labāku ar vismaz to, ka nāk no pilsētas. esmu pārliecināts, ka dzīvē esi pēlēka pele, kuru neviens neievēro. *insecurity intensifies*

62 3 atbildēt

Cik Tev gadu... ?Un tāda sajūta,ka visu mūžu pilsētā tik sēdi.

43 2 atbildēt
Es pat ielogojos, lai mīnusu ieliktu.
37 2 atbildēt

Kāpēc uzreiz tik ļauni? Jā, es arī esmu no laukiem, bet kaut kā nesaskatīju sevi šajos apgalvojumos. Ok, es neesmu no dziļiem laukiem, bet vienalga. Tās ir elementāras higiēnas lietas, kuras, manuprāt, jāievēro katram, neatkarīgi vai cilvēks ir no laukiem vai pilsētas. Pēc tevis aprakstītā šķiet, ka lauki ir kaut kāda bedre, kur visi cilvēki ir degradējušies un atpalikuši no dzīves. Ja tev tā liekas, tad tu pats esi atpalicis vai sastapies ar kaut kādiem indivīdiem, kuri nejēdz sevi sakopt.

34 2 atbildēt
Nu nav tik traki,nav.Es pazīstu daudzas meitenes,kas nāk no laukiem.Viņas ir draudzīgākas,pieklājīgākas,čaklākas un viņu vidū ir krietni mazāk tādu,kas ņirgājas par citiem,jo viņas nav tik ļoti izlutinātas kā daudzas pilsētnieces.Gandrīz visas manas draudzenes ir no laukiem un viņas visas ir labi koptas.Nepiekrītu nevienam vārdam šajā rakstā.
30 2 atbildēt

Kārtējā pilsētniece, kura doma, ka ir labāka par meitenēm, kas nākušas no laukiem, bet izrādās, ka pašai ir salmi galvā

26 0 atbildēt

 emotion    emotion   emotion 

Teikšu godīgi,tas ko tu tikko uzrakstīji bija smieklīgākais,kas šodien lasīts. Gribētos redzēt cik ''seksīga'' un ar ''cik smuku dibenu'' tu izskaties,ja profila bildes vietā liec multfilmu varoni.

Apskatīju tavu profilu un redzēju,ka tev rakstīts,ka esi 26 gadus veca. Tev tuvojas 30 gadu slieksnis,vai nebūtu pēdējais laiks kad pieeaugt un beigt uztiept visiem savu viedokli? Godīgi sakot,nevienam neinteresē,kas tevi patīk pilsētās un kas nepatīk laukos. Un atkal saku,ja tevi traucē,ka tuvumā kāda runā par savām ballītēm,tā ir tikai un vienīgi tava problēma. Nevienam tas neinteresē,tāpat kā neinteresē,ko tu dari pilsētā,to visu uzrakstīji galīgi par lieku.

Un lūdzu,lūdzu,nenoliec lauku meitenes,par bez maz vai sakot stulbību,jo es spēju tavā rakstījumā saskatīt neskaitāmas kļūdas.

Nespēju mainīt tavu kļūdaino viedokli un nemaz netaisos to darīt. Māte man vienmēr ir mācījusi,ka nevajag ķēpāties ar,tā sakot, ''īpašiem gadījumiem''.

Un vēl,es nevarēju nepateikt,bet rodas iespaids,ka laukos nekad mūžā neesi bijusi. Mūsdienās daudzas lauku mājas ir moderni aprīkotas,pat arī ja tā nav,PILNĪGI VISĀS mājās ir ūdens. Silts vai tikai auksts,bet ir. Un tas,ka nespēj iedomāties savu dzīvi bez fēna,atkal ir tava problēma. 

Zini,es galvā uzburu ainu,kurā apmēram iedomājos kāda esi,teikšu godīgi,drebuļi uzmetas. Lasot tavus tekstus,saprotu,ka esi kā mākslīga lellīte un ja tiešām to uzskati par skaistumu...nu..

Savos pusaudzes gados jūtos daudz pieaugušāka un sakarīgāka kā tu. Nezinu kādi ir tavi vecāki,bet man viņu vietā būtu kauns,ka esmu izaudzinājusi meitu,kas iedomājas,ka ir labāka par citiem.

Teikšu skaidri un gaiši,pilsētnieces nav par mata tiesu labākas par lauku meitenēm,katru reizi,ka tu noniecini laukos dzīvojošu meiteni,es spēju to atspēkot.

Un atkal runājot par kosmētikas lietošanu,es tomēr apšaubu tavu acu gaišumu,jo ja tu redzi sev apkārt tikai,kā tu saki ''lauķu meitenes ar biezu kosmētikas kārtu'',manuprāt,tev tomēr vajadzētu apmeklēt acu ārstu.

Nespēju saprast,kur ir radies tik ļoti aprobežots cilvēks un man paliek žēl tavu draugu un paziņu,kam ir tevi jāpacieš.

Nobeigumam novēlēšu tev jauku dienu,jo es esmu DZIMUSI LAUKOS,bet uzvedos ar manierēm. Visticamāk,ka tu laiku pavadīsi,kā pati teici,kādā kafeinīcā vai picērijā,ēdot un dzerot neveselīgi,lai pēc tam izsvīstu trenežieru zālē,kamēr es,izbaudīšu jauko dienu,pēc kuras man nevajadzēs mocīt sevi ar treniņiem,jo jau tāpat esmu veselīga un jūtos apmierināta ar savu izskatu. Arī bez liekas naudas tērēšanas,ejot uz trenežieru zālēm,solārijiem un pārnedēļās apmeklējot frizieri.

22 0 atbildēt
Šmara b.ļeģ. Man te laukos ir tik smukas meitenes, kādas tu nekur neesi redzējusi. Skūtas, nav lielīgas, nepielien un GALVENAIS, kā nav tev - s m a d z e n e s. Nedirs, Rīgas mauķele sranā.
22 0 atbildēt
Gribēju izteikt savu viedokli palasiju komentārus un sapratu nav jēgas.emotion
20 0 atbildēt

nēsmu jau meitene , bet man liekas raksts ir galigi garam  emotion 

19 2 atbildēt

Nevajag jau arī pārspīlēt.  emotion 

19 2 atbildēt

Ja tas bija domāts ar humoru,tad mana humora izjūta ir mirusi, jo bija absolūti nesmieklīgi..Ja nopietni, tad gan tev, gan "taviem palīgiem" ir nopietnas problēmas.. Dīvaini un nekopti cilveki ir gan pilsētās, gan laukos.. Un bieži vien tieši laucinieki ir krietni koptākie par pilsētniekiem, un par pielīšanu nesmīdini- pilsētnieki ir galvenie vienā vietā līdēji..

16 0 atbildēt
Kārtējie steriotipi vai arī kāda no lauku meitenēm uz varžacīm uzkāpusi?
18 2 atbildēt

Šito autoru kāds vēl vispār ņem par pilnu?

16 0 atbildēt
Tu esi kartējā debīlā caca, kura izsmej meitenes, kuras dzimušas laukos. Ar ko tad viņas ir sliktākas? Zini, esmu pat ievērojusi, ka dažas laucinieces ir pat vairak koptākas nekā pilsētnieces. Un vēl tieši otrādi- viņas krāsojas tā, lai saglabātos dabiskais izskats. Un savā ziņā, viņas arī ir kārtīgākas un nesalīdzina sevi ar citām čikām. Lielākā daļa, lauku meitenes, kuras satiku bija vienkāršas, jaukas un arī sakoptas. Tu tā aprakstīji, itkā visas laucinieces dzīvo kādā svinarņikā. No dzīvesvietas nekas nemainās higiēnas ziņā. Pilsētā arī dah*ja pabriesmīgu, nesakoptu meiteņu.emotion Esmu ievērojusi pat, ka ģērbjas krutās drēbēs, bet smird pēc sviedriem un zivīm.
15 0 atbildēt

Vai nu narcistiska, vai atpalikusi vecmeita. Lai nu kā, smaga tev dzīve.

15 2 atbildēt
Nez pazīstu daudzas meitenes no laukiem un viņas visas neatbilst šim rakstam
14 2 atbildēt

...un to raksta kāda Rīdziniece, kura pat nevar kartupeli nomizot, jo redziet viņai manikīru bail sabojat. Piedod un atvaino bet viss, kas šeit ir rakstīts ir aplams. 

Lauku meitenes ir daudz gudrākas un saprot vairāk, nekā piemēram tādas kā tu, kas domā, ka pienu vai gaļu ražo veikala uz plaukta.

Apģērbušas špiļkas ka paiet nevar, miņiki tā, ka neko nenosedz, špaktelis sver vairāk nekā pati un aidā, tāds tas skaistums. Varbūt lauku meitenes visu to nelieto un nedara, taču viņām pietiek smadzeņu, lai saprastu, kas ir kas. 

Ciest nevaru šādas "cacas", kuras tālak par savu degungalu neko neredz un smadzeņu vietā vieni vienīgi salmi. emotion 

11 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »