local-stats-pixel fb-conv-api

"Pamet resni, viņa tevi nav pelnījusi!" - draugs rakstīja savam draugam70

569 7

Nav noslēpums, ka skaistums ir subjektīvs jēdziens. Kāds ir tikai trakums ar blondīnēm, kādam patīk brunetes, dažiem, piemēram patīk , garas sievietes, citi dod priekšroku miniatūrām. Ikvienam ir sava izpratne par ideālo cilvēku, bet citiem tā var būt kļūdas. Televīzija un modes industrija uzliek mums dažus jēdzienus par skaistumu. Bet viss mainās ar laika pagājušo laiku.

Kad modes maksimumam bija bālums, kas tika uzskatīts par "aristokrātisku". Mūsdienās populārs ir gaišs iedegums un pat ādas krāsa.

Bet šajā pasaulē ir kaut kas, kas nevar mainīt laiku, proti, cilvēki, kas akli seko modei un stereotipiem.

Šī meitenes vārds ir Melissa Gibsona, un viņa jau sen ir iepazinusies ar puisi vārdā Jonatass.

569 7 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Bet briesmīgi viņa tomēr gan izskatās. 

73 8 atbildēt

Retais izņēmums, kur sabiedrības skaistuma standartiem nav ietekme, jauks pāris. Bet taisnība vien ir, ka mūsdienu sabiedrība dominē skaistums, nauda un sociālais stāvoklis, pārējam ir maza nozīme.

44 0 atbildēt

Nu ir dažas lietas, kas te tomēr nav pareizi:

1) Tik liels liekais svars nopietni apdraud veselību,

2) Šī dāma pilnīgi nesaprot kā ģērbties. Viņa velk apģērbu, kas ir piemērots sievietēm, kuras ir teicamā formā, kas nozīmē, ka izceļas visi apaļumi, kas šai sievietei ir pārmērīgā daudzumā.

P.S. Šādu miesasbūvi nav iespējams ''uztrenēt'' bez fast-food un cukurotiem dzērieniem. Atsakoties no šiem diviem sieviete iegūtu pietiekami pievilcīgu figūru un iespējams kādreiz varētu šādus apģērbus vilkt un nesaskarties ar kritiku, taču vieglāk ir turpināt ēst visu kas garšo un likt sabiedrībai mainīt attieksmi, bet ne pašam/pašai sevi nedaudz vairāk kontrolēt.

40 0 atbildēt

Cūkai derēja nomest speķi. Uzbarota kā uz kaušanu. 

39 10 atbildēt
Varu piekrist, ka nevienam nav nekāda daļa kāds kurš izskatās. Un kaut ko tādu rakstīt ir nepieklājīgi. Bet man nepatīk, ka pēdējā laikā tiek afišēts, ka neveselīgs un neglīts resnums ir kas normāls un skaists. Nu nav normāls, cilvēks nepiedzimst resns. Labāk lai reklamē visur tās jaunās skaistās kinozvaigznes, tad cilvēkam vismaz ir uz ko tiekties. Ja parāda ka tā ir norma, tad arī netiecas. Ja jau bērnībā iepotēs, ka normāli būt resnam, izaugs arvien vairāk slimu, neveselīgu bērnu ar kroplu domāšanu. Tie kas te raksta, ka skaisti, nu KAS tur ir skaists, izņemot sejiņu?
20 0 atbildēt
Simpātiska sieviete,bet šis resnums jau ir nedaudz pa traku.Kādus 10-15kg vajadzētu nomest.Jo tas tomēr ir sirdij grūti.Pats esmu bijis 140kg un zinu kā tas ir.Sirdij grūti,ceļi sāp un nedaudz fiziskais un elso kā lops.😃
18 1 atbildēt
Nu te ir divas galejibas. Viena ka tiešām meitenei ir nopietnas problēmas ar svaru, kas pagaidam izskatas ka netiek risinātas. Otra - vismaz nav no tām kas propogandē ka tas ir "skaisti" seksigi un tt, tapec nesaprotu ko ņemās tie kas pļūta kaut ko.
17 1 atbildēt
Vajadzētu gan nomest kādas trīs riepas, neiet runa pat skaistumu bet par sirds mazspēju. Padomajiet pashi kas notoram jāpumpē pa tām tonnīgajam vietām
17 2 atbildēt

Nu, draugi vienkārši rūpējās par savu čomu un centās viņu uzvirzīt atpakaļ uz ceļa! 

16 2 atbildēt

Vienam maate,otram meita,citam kleita,vai kaa tur bija...pajaat!

Bet pirms publicēt rakstus,dereetu iemaaciities rakstiit un saprotami pasniegt savas domas,savaadaak vairaakas reizes jaapaarlasa,lai iebrauktu,kas rakstiits...  emotion  

13 0 atbildēt
Lai gan uzskatu, ka vajag sportot biežāk, bet ar kādām tiesībām kāds vispār apvaino citus? Kāpēc tik ļoti gribās ielīst citu dzīvē un pateikt kas ir pareizs kas nē? Man ir pilnīgi vienalga ko domā citi, na vien viņi nav mani draugi, no kuriem ko mācīties. Tā ir mana dzīve, ko gribēšu to darīšu. Un respect meitenei, ka dara tāpat!
10 0 atbildēt

Skaidrs, ka viņa ir resna, bet vai tad kādam citam par to būtu jāceļ tracis? Kāda citiem daļa? Un džekam acīmredzot viņa patīk kāda ir.

9 0 atbildēt

Viņa ir vairāk nekā apaļīga un tas vairs pat nav kompliments. emotion Raksts skops informācijas ziņā - kāpēc viņa ir tāda... ja tas no kūciņu rīšanas un nekā nedarīšanas, tad žēl , ka čalim tāda meiča pagadījusies. emotion Vienā jaukā dienā i pašu apēdīs. emotion Bet ja tas ir diabēts viņai , tad protams uzskatu, ka veselība jānostāda būtu pirmajā vietā , jo viņas gadījumā ar tādu svaru diezvai ir viegli kādas fiziskas aktivitātes ilgstoši darīt. Lai nu kā, es nenosodu šo pāri - katram ir tiesības darīt ko paši vēlas uz SAVU atbildību. emotion

9 0 atbildēt

Sporta zāle + labs skaists apgērbs un būs ok! Skaista meitene! Žēl ka rij maķītī katru dienu!

8 1 atbildēt

Apaļumi ta apaļumi, lai vai kā atrunātos meitene, veselīgs viņas izskats nav. Bet ģērbties gan var iemācīties. 

Skaisuma industrijai vajadzētu balstīties uz veselīgumu un maksimālu dabiskumu. Uzskaistinoties ar drēbēm un kosmētiku. Nav veselīgi censties būt kārnai, bet "mīlēt sevi tādu kāds esmu" ar liekajiem kilogramiem, kuri patiešām apdraud veselību, arī nav nekāda drosme. Katram ir savi dabiskie izmēri, kāds apaļāks, kāds tievāks, bet pārāk daudz vai maz miesas jau velk uz slimību. Lai meitene runā cik skaisti grib, bet  ķermenis skaidri rāda, ka viņai ir problēma. Mazliet sporta un veselīga pārtika (nevis badošanās) un viņa justos labāk

6 0 atbildēt

Vienīgais, ko es redzu, ka meitenei vajadzētu ģērbties atbilstoši savam ķermenim. Attiecībā uz aprisēm - ja pati laimīga un apmierināta, tad viss ir kārtībā. Problēma būtu, ja vēlētos zaudēt svaru, bet nespētu darīt neko lietas labā vai būtu par slinku.

6 0 atbildēt
Būtu jau smuka ja nomestu svaru
7 1 atbildēt
Kamer man vina nav jaredz kaila,lai dara ko grib.
6 0 atbildēt
Nu var domāt, ka viņa skaista tāda kā ir, bet diabēts tā nedomās.
6 0 atbildēt

Tā jau ir visur, cilvēkiem ir tieksme līst, interesēties un uzstumt savu "pareizo" viedokli tur, kur nevajag. Takā divus pirkstus rozetĕ bāzt, kamēr pa knağiem nedabūsi, tikmēr nesapratīsi, kad nevajag.  emotion 

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »