local-stats-pixel fb-conv-api

Normāla skolotāja??44

829 11

Šī meitene tika atlaista jau no savas pirmās darba dienas kādā no katoļu skolām. Meitene tur bija pieteikusies par skolotājas palīgu, bet pārnākot uz darbu pirmo reizi viņu jau atlaida par to, ka uz viņas ķermeņa bija tetovējumi.

829 11 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000
Cilvekus nevar skirot pec izskata. Dzivojam 21gs un tetovejumi un pirsingi sen vairs nav nekas jauns. Nedzivoju Latvija, un ari manas meitas bernu darza ir tetovetas audzinatajas un darbinieki. Sakuma mani tas izbrinija, jo zinu Lv diez vai ko tadu ieraudzisi. Ir viens virietis-audzinatajs, Kurs ir tetovets 80%, daudz pisingu un tunelji, bet tiesi vins patik berniem vislabak, un spej izdomat interesantakas lietas. Domaju, ka katram ir tiesibas ar savu kermeni rikoties ka velas, ja vien tas darauf laimigu, neskatoties ko par to doma citi.
56 2 atbildēt

Koks ar 2iem galiem. No vienas puses katra paša ķermenis ir katra paša darīšanās. No otras puses bērniem arī īsti pareizi nebūtu izrādīt agrā vecumā tādas lietas, zinot ka viņi ir visai viegli ietekmējami. Zelta vidusceļš būtu tiešām apslēpt tattoo. Vispareizāk jau būtu vispār uz atklātām vietām neko daudz netetovēt, daudzās darba vietās tomēr prasa atbilstošu izskatu, tāpēc arī ir 2X jāpadomā, pirms tetovēt sev kaut ko, uz kaut kurienes. emotion

56 6 atbildēt

Kāda starpība kā izskatās? Galvenais lai nav agresīva un prot iemācīt!  emotion

46 2 atbildēt

Manuprāt simpātiska skolotājaemotion)

35 0 atbildēt

Tāda kā diskriminācija..

Kāda starpība,ka viņai ir tie tetovējumi?  ne jau viņa kaila staigās pa skolu -_- Apģerbta taču, tātad redzētu tikai mazliet no tetovējumiem..

30 0 atbildēt

Skolotāji saka skolēniem, lai neapceļ atšķirīgos, bet ko dara paši? Ja kādam liekas, ka kautkas nav kārtībā ar mūsdienu jauniešiem, vienīgais vainīgais ir iepriekšējā paaudze!

23 0 atbildēt

Kāda vaina tādiem cilvēkiem?

Pašai roka notetuvēta.. būs arī otra... nejūtos sūdīgāka par pārejiem!

21 3 atbildēt

Kāpēc gan ne ? Katram ir savs tils un to nevar aizliegt turklāt tas tiešām būtu forši ka man būtu tik stilīga skolotāja . emotion

16 1 atbildēt
nu bļe, tas kāds viņai stils nenozīmē, ka viņa uzreiz kaut kāds narkomāns. Zinu arī metālistus,kas liekas maksimāli sātanisti, bet patiesībā ir laipni un pozitīvi cilvēki.
15 1 atbildēt

No skolas tā ir diskriminācija ,tā ir aizliegta pēc cilvēku tiesībām ES.

13 0 atbildēt

Esmu pārsteigta, ka te joprojām ir tik aprobežoti cilvēki emotion Māsai ir redzami tetovējumi un pīrsingi - šobrīd tepat Latvijā strādā par bērnudārza audzinātājas palīdzi. Pilnīgi bez problēmām viņu uztver gan darba kolektīvs, gan bērni, gan bērnu vecāki. Jāpiebilst gan, ka tas ir privātais bērnudārzs. Bet es arī nesaskatu problēmu - ja cilvēks ievēro higiēnu, ir labs speciālists, tad kāpēc, piemēram, nomālēties kā klauns ar superbiezām uzacīm var, bet, lūk, tetovējumus nevar?

11 0 atbildēt

Nu netetoveejiet neko uz plaukstaam un galvas/kakla, ja agraak vai veelaak negribat saskarties ar ierobezojumiem. Es ari nekaada veida svariigus darijumus nemaz nedomaatu kaartot, ar kaadu kam pirksti un piere notetoveeta, pat ja vinjs izklausiitos vispiemerotaakais. Tas Labaakajaa gadijumaa liecina par katastrofaalu uzmaniibas truukumu.

No vienas puses, jaa, piekriitu, katrs pats dara ko grib ar savu kjermeni. uz prieksu, bet neuzbaazieties ar to citiem, ka redz vinjiem ari jaapatiik, tam ko juus darat. Kaiminju jurkam varbuut patiik staigaat apkaar svaarkos un zekjturos, atdarinot lapsu paaroshanaas skanjas. Gribeetu savam beernam taadu skolotaaju? gjimenes aarstu? kapeec nee? vinjs tak dara ar sevi ko grib... 

Ir vispaarpienjemtas normas, kuras ieveero lielaakaa dalja cilveeku. NEVIENS jums nespiez vinjas ieveerot, neieveerojiet, bet tad nesuudzieties, ka nevarat iekljauties starp vinjiem, esiet atskiriigi, lepojieties ar to, dziivojat savu dziivi. cheers!

17 7 atbildēt

Ir tāda lieta kā dreskods- lai ari piederu pie vienas no subkulturām , nākas pieņemt to, ka darbā es nevaru atlauties vilkt to, ko draugu kompānijā. Tas pats ar tetovejumiem.

9 0 atbildēt

Kāpēc gan ne? Es gribētu sev tādu skolotāju. emotion

8 0 atbildēt

kur ir  variants "Nevērtēju skolotāju pēc izskata" ? kārtējā nepilnīgā aptauja tuvredzīgajiem

5 0 atbildēt

Nu man jau tādi tetovējumi patīk emotion

4 0 atbildēt

Es uzskatu, ka tetovējumiem nevajadzētu būt milzīgam šķērslim, lai iestātos darbā. Taču, zinot to, ka minēta ir katoļu skola, nav nekāds brīnums, ka viņu nevēlējās redzēt tajā skolā. Lai vai kā - nevar jau pateikt, kas lācītim vēderā jeb cik laba/slikta skolotāja viņa ir, es ticu, ka viņa ir laba skolotāja, jo tas vien, ka viņa nav tāda kā citi, tas vien pierāda, ka viņa respektē cilvēkus, kuri ir atšķirīgi, un, manuprāt, tā ir viena no svarīgākajām labam  skolotājam nepieciešamajām īpašībām. Viņa skolēniem sniegtu to labāko. Pat katoļu skolas skolēniem.

Jā, varbūt vecākiem nepatiktu tas, ka viņu bērni vēl izdomātu, ka arī grib tetovējumus, bet kurš gan mūsdienās nav dzirdējis par tetovējumiem?! Un turklāt viņas tetovējumi ir sakarīgi un nav jau tā, ka visu viņas ķermeni klāj tetovējumi. Jā, bet no  sabiedrības aizspriedumus laikam neizskaust. 

4 0 atbildēt

Nē es no tādas skolotājas baidītos.

3 2 atbildēt

Nu man jau liekas, ka viņa varēja pirms tam padomāt par to, ka tā ir katoļu skola. Tas tak ir skaidrs, ka kristīgajā skolā nav tolerances pret cilvēku kā indivīdu izpausmēm.

2 1 atbildēt

tetovejumiem nevajadzetu liegt izglitojosa tipa darbu, ja vien tie nav amoraali.

1 0 atbildēt