local-stats-pixel fb-conv-api

Nolaupītā bērnība!94

1178 2

11 gadu vecumā Gualam tika izprecināta 40 gadus vecajam Jaiz no kāda ciema Afganistānā.. Viņa ir tikai viena no desmitiem miljonu mazo meiteņu, kuras tiek piespiestas precēties ar vīriešiem, kuri vecuma ziņā varētu būt viņu tēvi vai pat vecvectēvi.

1178 2 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Norm lai tik tie čučmeki tur tālāk arī degrade, bet kāda velna pēc te tagad viņus uz Latviju ved? Nē, tas nav mūsu stāst brauc uz savu afganistānu nahuj atpakaļ!

0 0 atbildēt

Šajā rakstā bija divas briesmīgas lietas - tēma un tas, ka šī raksta autors laikam vēlas lai lasītāji izmežģī acis rakstot zem bildes aprasktu uz melnā fona pretīgi sarkaniem burtiem.

Jā un vispār diemžēl neko padarīt nevar, jo tā ir viņu kultūra un pie viņiem tā ir pieņēmts ... Pretīgi.

0 0 atbildēt

kāpēc spoki ir piesārņoti ar visādām stulbām bildēm un komiksiem, ja ir tik daudz interesantu tēmu par ko veidot rakstus? par maz plusu šim rakstam emotion

0 0 atbildēt

Man ir viens jautajums-''Kā vecāki nau pretīm precēt savas mazās meitenes ar pusmūžu vīriešiem"

0 0 atbildēt

Pedofīlisms!!!!

0 0 atbildēt

Ja tā padomā, ko tās 13 gadīgas cacas, kas srien pakaļ pušiem zin par dzīvi. Ja taja pat laika citā pasaules malā kādu 10 gadīgu meiteni izprecina pret pašas gribu kādam 40 gadīgajam tikai tāpēc, ka tā grib viņās vecāki.

0 0 atbildēt

Lai arī kā te Latvijā nebūtu, es priecājos, ka dzīvoju šeit un ka man nav kas tik briesmīgs jāpiedzīvo.

0 0 atbildēt

Atklāta, vardarbīga pedofīlija! Kā var no 8 gadīga bērniņa gaidīt, ka tas drīzumā paliks stāvoklī? Kaut kāds PIPEC! emotion

0 0 atbildēt

Tas nav normāli, precēties tik mazs! emotion

0 0 atbildēt

pedofīli emotion

0 0 atbildēt

del shi iemesla es neko nesaku kad amerikani vinus apshauj.

0 0 atbildēt
Nav brīnums ka pasaulē ir izplatīta pedofīlīja!!! Kad beigsies šis murgs???
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tādas lietas notiek lielā daļā pasaules. Tās ir gadu tūkstošu senas tradīcijas. Tas, ka mums tās šķiet nepieņemamas, nenozīmē, ka mēs esam tiesīgi viņus mācīt, nosodīt un piespiest mainīties. Rietumu vērtību sistēmā dzīvo krietnais mazākums planētas iedzīvotāju. Kopš kura laika mazākumam ir taisnība?

0 1 atbildēt

Nesaprotu kapēc tāda reakcija. Tas ka meitene tādā vecumā tiek izprecināta ir normala parādība Islama valstīs. Protams retumis gadās tadi kas uzreiz izmanto meitenes kā pilnvērtīgas sievas, lielakoties tas notiek tikai 15-16 gadu vecuma. Šajā konkrētajā gadījumā vecāki ir paragri izprecinājuši.

Atgādināšu ka ir pagājuši tikai apmēram 150 gadi kopš eiropā šāda tipa laulibas nav vairs ierasta lieta.Islāma valstīs nekad nav bijušas pirmās nakts tiesības ka "civilizētajā" eiropā. Par ASV nerunāsim nevienā citā valstī nav tik daudz pusaudžu grūtniecibas,abortu un atteikšanās no bērniem.

2 3 atbildēt

Nav brīnums , ka man nepatīk muslimi - nejaukas dabas cilvēki emotion

0 6 atbildēt

Nu labi, labi. Tur vismaz godīgi noprec un tad drātē. Pie mums ņem priekšā tāpat. Tā ir tā vienīgā atšķirība.

1 10 atbildēt
« 1  2  3 »