local-stats-pixel fb-conv-api

No-go zone: Reāls fenomens vai Fake News?19

135 0

Līdz ar teroristisko uzbrukumu un tajos bojā gājušo skaita pieaugumu, mēdijos sācis figurēt jauns termins No–go zone. Tā konservatīvie politiķi un mēdiji dēvē atsevišķus Rietumeiropas lielāko pilsētu musulmaņu vairākuma apdzīvotos rajonus, kuros likumīgo valsts iestāžu vietā valdot šariāta likums.

Pretējā liberālajā nometnē šādi apgalvojumi tiek uzskatīti par ksenofobiski un rasistiski motivētiem meliem. Jautājuma pamatā ir Eiropā ienākušo (ne)spēja integrēties modernajā un humānistiskajā Rietumu sabiedrībā, tādēļ nav pārsteigums, ka temats ir stipri politizēts. Abu nometņu skaļākajām balsīm darbojas pēc informācijas kara likumiem, kurā visi līdzekļi ir attaisnoti, abām politisko pārliecību nometnēm vainojot pretējo rasismā, vai Rietumu kultūras iznīcināšanā. Apkopojot informāciju no abu ideoloģisko nometņu avotiem, sevišķu vērību pievēršot ar videomateriāliem un oficiālu statistiku balstītiem apgalvojumiem, veidojas skaidrāka aina par to, kāda dzīve ir bēdīgi slavenajos Rinkebijas, Sevrānas un Molunbekas rajonos.

135 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://jrblogs.org/44-2/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Protams,  ebreju veikalu demolēšana Molenbekā jau gadus 10 atpakaļ, kad islama terorisma mūsdienu izpratnē vēl īsti nebija,un tas, ka tur tagad ir judenfrei zona arī ir tīrais izdomājums. Interesanti, cik ilgi vēl. liberāļiem izdosies nemanīt ziloni trauku veikalā. 

7 0 atbildēt

Tā nu tagad būs, ka būs rajoni, kur baltajiem velniem nebūs tiesību spert kāju. Cieņa tiem, kuri integrējas Eiropas sabiedrībā, bet tiem, kuri uzbāžas ar savu šariāta likumu, nav ko darīt Eiropā. Tagad ie liela bēgļu plūsma, no kuras  lielāko procentu sastāda vīrieši ap 20- 30 gadiem. Man tas drīzāk izskatās, ka tā ir viena liela sponsorēta Eiropas graušana. Es pati no pazīstamiem cilvēkiem neesmu dzirdējusi tās labākās atsauksmes par arābiem, pašai arī ir bijusi nepatīkama pieredze ar viņiem. Esmu arī pētījusi viņu kultūru. Dažos portalos par ir bijusi propoganda no islāma sieviešu puses, ka tieši islāms ir labākais un pareizākais lēmums, jo viņuprāt kristieši slikti izturoties pret sievietēm. Tajā pašā laikā stāstot, ka sievietei jānesā hidžābs, nedrīkst spilgti krāsoties un apģērbam jābūt ne spilgtam un ķermeņa līniju slēpošam.

5 0 atbildēt

Kādu Nah.. Franciju... Tepat Stokholmā ir pāris rajonu, kur ātrā palīdzība brauc TIKAI policijas pavadībā..100% patiesa infa-paziņa kā reiz strādā uz robežas ar šādu rajonu. Dieva zīmes, kas tur notiek... Ja pavisam īsi-cauri ir ar balto g-eiropu....

4 0 atbildēt

Man vienā no tiem rajoniem bij jākraujās ārā,brrr....

2 0 atbildēt

Daugavpils No-Go zone  Latvijā latviešiem emotion

3 1 atbildēt

Nudien nezinu, ar ko Krievijas liberālisms atšķiras no  Rietumu liberālisma. Man liekas, abi ir vienlīdz kropli.  

Man absolūti nav iebildumu pret to, ko sauca par liberālismu 19. gs, un pasaulīte darītu prātīgi, ja pie tā atgrieztos.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Pilno versiju var lasīt šeit

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Izlasīju pilno ierakstu blogā. Ļoti laba pēdējā rindkopa emotion

0 0 atbildēt
Kāds tam sakars ar islams?
0 3 atbildēt