local-stats-pixel fb-conv-api

Nicinām skolniekus268

1577 88

Čau, visiem!

Ir pienākusi visu gaidītā un mīļā skola. Protams, tagad daudzu galvā izskanēs domas, ka esmu debīls, ka skolu neviens negaidīja un tādā garā, bet tomēr skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu. Un šoreiz šajā rakstā iejutīšos heitera lomā un pastāstīšu par to, kā mūsu skolēni mūsdienās degradējas skolās- vietās, kur ir jāpilnveido zināšanas un prasmes nevis otrādi.

Šīs visas rakstā minētās lietas, darbības ir ņemtas no paša dzīves tāpēc, lūdzu, necentieties komentāros gudri bāzt batonus ausīs un klaugāt, ka, nē, tā nav!

1577 88 268 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 268

0/2000

Pats esmu darījis daudzas stulbas lietas, ko tagad nožēloju- savu dzīvi un veselību taču pats arī čakarē.

Skuķēm teksti- tas bija tāds tusiņš, šodien galva plīst pušu utt. Rokas nolaižas.

Vēl mani kaitina stulbums, pie tam, nevis smadzeņu trūkums, bet attieksmes problēmas. (Man 4 mūzikā, hāhā, kāpēc nav divi?) Pašam man ir 13, mācos 7.klasē, bet man irr kauns par savas paaudzes pārstāvjiem.

1 0 atbildēt

aizmirsi marihujānu. tā ir lieta kas nežēlīgi negradē jauniešus, piedevām tiek uzksatīts kā kkas OK.

PRET MARIHUJĀNU !!!

6 5 atbildēt

Pateiksi, ka tu šito nēesi darījis, nu kaut pusi no šī teiktā?  Tad vecīt beidz skatīties uz citiem un reizi paskaties uz sevi, kāds tu biji pats mazumā un ko darīji. Neticu, ka tu esi baigais svētulis. 

1 0 atbildēt

Tie, kuri apgalvo, ka skola māca daudzas nevajadzīgas lietas - nenoliegšu, bet, ja paraugās mazlietiņ plašāk, tad arī tas mums iemāca, ka dažas lietas dzīvē būs jāizdara vnk tāpēc, ka tā vajag un viss, lai cik ļoti nepatiktu, lai vai kas, vnk jāprot savākties un to izdarīt.

1 0 atbildēt

Ja tu pa gramatiku piekasies, tad es tev ar piekasīšos. Vārdus ar "kaut" ir jāraksta atsevišķi!

1 0 atbildēt

Lai arī es tev piekrītu, par gramatiku bija jāpasmejas, ar to domāju, pārlasot tavu tekstu atradu elementārākās kļūdas, kuru atrašanu māca jau 5. klasē.

1 0 atbildēt

Kad veido rakstu, runāju par šo konkrēto, labāk pārskati sevis uzrakstīto, jo var manīt, ka arī Tev pašam ir šādas tādas ortogrāfijas kļūdas, nedaudz. Krīt nedaudz acīs tās kļūdiņas, bet nu tas tā. Nav uzbrauciens. : ))

Par ask.fm runājot, - mana latviešu valodas skolotāja tajā portālā sajuktu prātā. Tā rakstība ir vienkārši unikums.

Par sīkajiem- mana metode ir ļoti vienkārša, sīkais lecās? - brīdinu vienu reizi, ka dabūs pa bieti. -lecās otreiz? savācu sīkajam kādu mantu /visbiežāk kepkas/ un gaidu atvainošanos ( nu labi, varbūt pārkāpju ētikas un skolas noteikumus, esmu arī meitene, bet man tiešām vienalga, jo viņš pats sāka pirmais, lai sīkais saprot, nav ko lekties.

Aij, es te gribēju padiskutēt par katru Tevis minēto punktu, bet jāskrien. ;D

Lai nu kā, piekrītu lielākajai daļai Tevis teiktajam un, protams, lieku plusu. :)

1 0 atbildēt

1. ja jau reiz piekasies pie gramatikas - nevis "kad" bet "ka" 

labi! atpakaļ pie lasīšanas

1 0 atbildēt

Nū, jā, tev derētu rakstam gramatikas kļūdas pārlabot. :D Protams, pats arī neesmu nekāds profesors, bet tas jau tā..emotion

1 0 atbildēt

Man arī tāda Latv.val. grāmata. emotion

1 0 atbildēt

Labi,bet par 2. man ar ik pa laikam kāds sīcis kaut ko uzbrauc vai nobļauj,kad aizeju garām.man pietiek yik paskatīties,ka viņi uzreiz jau sāk skriet prom:D(eju 9 klasē),ir arī tādi gadijumi kas vnk dirš vel pielien sejā,ar tādiem ir tikai viens varians pagrūs mierīgi mazliet pagrūžu,un viss pēkšņi viņš ir klus,un aiziet prom citreiz part ir biju ši tādi gadijumi ka meiģina vel pretī kaut ko,bet par to mēs tik rēcam jo izdarīt tie mazie "geimeri" neko nevar izdarīt!Un ja vel pēc tam skolotāji ko piekasās,reti tad vnk pasaku visu,un tad pašiem sīčiem problēmas.saprotu ka tur grūstīt jau nevaig,vai iekaustīt,bet ja citādi viņi nesaprot,jo mūsdienu paudze vairs nav bērnība dabujuši ar žagaru saišķi,vai siksnu.Daudzi saka ka tas bija amorāli,bet nē tas iemācija bērniem ka uzvesties un novilka robežas kad drīkst un kad nedrīkst ko darīt.Un kad kārtīgi parāda ka tie sīķi neko nevar un vienreiz arī var dabūt tad arī vairs neviens neleksies:)

P.STa "blondīne" noteikti spokos arī sēz un izlasot šo rakstu tev rīt sados baigi:D

1 0 atbildēt

Pirms maini pasauli, sāc vispirms ar sevi.

1 0 atbildēt

Un Tava gramatika arī ne tuvu nav spīdoša, bet nu labi vismaz, ka centies un saproti, ka tekstam jābūt vismaz uztveramam.. 

1 0 atbildēt

Skarbi, bet patiesiba.

1 0 atbildēt

Pirms aptv 15 gadiem piedzima jaunā paaudze, kas nolikvidēja labos 90 gadus. Ik pēc 25 gadiem rodās īstā, jaunā paaudze. Tātad pēc 10 gadiem radīsies jaunā paauzde, kas nāks no daudziem mūsu klases ērgļiem un tad varēs galvu ķert ciet...

1 0 atbildēt

Par gramatiku daļēji nepiekrītu. Nu internetā nevajag iespringt ar to. Gramatika tagad ir spokos kļuvusi par "stulbeņu argumentu," jo tagad strīdos, ja nav ko nodirst tad dirsīs par gramatiku. Protams normas robežās, nevajag jau rakstīt bez pieturzīmēm un citām lietām kas maina teikuma domu. Taču valoda ir SAZIŅAS veids, nevis kurš te ir gudrāks gramatikā disciplīna. Viss ko es mēginu pateikt, ka tev nav tagad jāraksta kāds kontroldarbs, uzraksti saprotami un tas nav vienāds ar gramatiski perfekti, tu neieliec komatu? Nu un? Protams, ja gribi raksti pareizi bet, lūdzu, aizveraties ja kāds redz ir aizmirsis komatu vai kautko citu nesvarīgu, galvenais lai tu neuzraksti kā pēdējais daunis, kura šifra atminēšanai vajag mēnesi.

1 0 atbildēt

Tev žēl, ka viņi par idiotiem izaugs? Vismaz gudrākajiem mazāka konkurence!

1 0 atbildēt

Pārskatot mini virsrakstus, jau taisījos likt mīnusu par kārtējo bezjēdzīgo rakstu, tāču atdūros pie pēdējā, un mazliet pamainīju savas domas.

1 0 atbildēt

grūti koncentrēties uz tekstu, kad acīs cērtās visi ''kautkad'' , ''kautcik'' utt.. lielais gramatikas pārzinējs atradies. ir jau kaitinoši, kad internetā vai kur citur ir publicēts kaut kas ar gramatiskām kļūdām, bet kas tad ir vainīgs? es domāju pašā saknē..

1 0 atbildēt

hmmmemotion

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »