local-stats-pixel fb-conv-api

Nepieķeršanās īpašumam7

74 0

Mēs visi esam liecinieki bēgļu straumei no Sīrijas, kur notiek kara darbība. Mēs varam tikai iedomāties kā viņi dzīvoja pirms nemieru sākšanās Sīrijā. Kādam no viņiem iespējams bija labi materiālie apstākļi un savas mājas, kas tagad ir izpostītas. Kāds ir zaudējis bankā lielus naudas ieguldījumus. Kāda zeme, kur tika audzēti dārzeņi, augļi un labība, tagad ir mīnu izdangāta un saindēta. Viss ir mainījies.

Vai jūs domājat, ka nekad nezaudēsiet savu īpašumu, ka tas uz visiem laikiem paliks jūsu ģimenei? Mēs to nezinām, jo to nosaka Dievs nevis cilvēks.

74 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

interesanti cik daudz jauno paaudžu jaunieši ir reliģiozi, individuālistiskās kultūras uzplaukumam būtu jau būtiski jāmazina tas rādītājs. ok tie jevezelijas - durvju staigātāji uzvalciņos liekas vispār atrofējušies no realitātes, tos neskaita.  katram laikam sava interpretācija kas ir laime, veiksme u.t.t, nemaz nemēģinu līst citu galvās, reti kurš ir tieši uz mana spektra, bet reliģiozitāte nu liekas traki attālināts lauciņš. apmeeram tieši šādi arī visi mācītāji stāsta - ar pārliecību un izceltiem vārdiem, tam ir diezgan liels spēks uz citiem cilvēkiem - vārdiem, kuriem cilvēks pats tic

2 0 atbildēt

Latvieši izsenis ir bijuši no ozolu, ne no tuksneša vēja nesto bezsakņu zāļu dzimtas. Savus bērnus un savu dzimtu nodrošinājuši ar smagu darbu. Skatos, ka modernās tendences mēģina iepotēt ozolam bezsakņu pārliecību - svešu un atšķirīgu zemju filozofiju. Tikai diemžēl notiek mēģinājumi rīsu audzēt Himalajos un kaktusus - Grenlandē. 

Nav jākalpo mantai, bet arī sava zeme, savi senči un savas saknes nav jānoliedz. 

1 0 atbildēt

Spēcīgi

0 0 atbildēt

Raksts ļoti labs emotion 

0 0 atbildēt

Tiešām liek padomāt. Atsauca atmiņā filmu ''Cīņas klubs'', kur sākumā viņš bija apsēsts ar savu smalko dzīvokli līdz gāzes eksplozijas dēļ tas uzsprāga ;D

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt