local-stats-pixel fb-conv-api

Neķītrības, kas nav rakstītas vēstures grāmatās43

Ir maija beigas un skola cauri, tāpēc laiks atklāt lietas, kas ir neķītras un kuras tev NEKAD neizstāstīs skolotāja vai nebūs rakstītas mācību grāmatās. Aizmirsti vēsturiskos izgudrojumus vai to kurš kuru iekaroja. ŠĪ IR ĪSTĀ CILVĒKU RASES VĒSTURE, kas nedrīkst tikt slēpta mūsu prātiem.

1743 5 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Sitias būs grāvejs emotion

2 0 atbildēt

Daži vēsturnieki uzskata, ka Aginkortas kaujā angļi esot maršējuši ar biksēm pie potītēm un iespējams tādā paskatā arī cīnījušies. Dizentērija tajā laikā bija populāra problēma un tas ir sakarīgs iemesls, lai karavīri kaujas laikā atstātu bikses novilkas. Nebija jāapstājas, lai iztukšotu resno zarnu, bet visi laida mēslus pa taisno ārā kur vien pagadās.

Kaut kas ne neiet kopā: 1. Es saprotu, ka cilvēki varēja karot ar plikām pakaļām, ja reiz tāda problēma bija, bet kāpēc bikses jāatstāj ap potītēm? Tādā formātā tās ļoti apgrūtina kustības - pamēģini pats kaut vienkārši paiet ar biksēm ap potītēm. 2. Zarnu trakts beidzas ar taisno zarnu, resnā zarna ir drusku dziļāk.

Krievijas imperatorei Katrīnai Lielajai bija slepena istaba, kuras mēbeles bija dekorētas ar locekļiem, sieviešu mutēm un sievietēm ar atplestām kājām. Slepenā seksa istaba bija slēpta daudzas dekādes līdz padomju karavīri to atklāja Otrā Pasaules kara laikā.

Kurā pilsētā tad tā istaba atradās, vai Berlīnē? Neredzu citu iemeslu, kāpēc to atklāja tikai Otrā Pasaules kara laikā. Jādomā, ka boļševiki izložņāja visus iespējamos caru apartamentus jau drīz pēc revolūcijas 1917. gadā, un vienīgais skaidrojums, kāpēc istaba varētu būt atklāta tik vēlu, bija tāds, ka tā bija megaslepena un nejauši atklājās vien pēc tam, kad attiecīgā pils cieta bombardēšanā... par ko nekas līdz šim īsti nav dzirdēts.

Mocarts uzrakstīja kanonu, kas saucās ''Leck Mich im Arsch'', kas latviski tulkojas ''izlaizi manu dibenu''. Tas ir tikai viens no viņa nerātnajiem darbiem mūža laikā. Sešbalsīgi dziedājamais gabals bija domāts draugu kompānijai ballīšu laikā kā izklaides gabals.

Vispār jau Mocarta aizraušanās ar kakām nupat jau ir diezgan labi zināma emotion

Žans Žakves Rosau (ženēviešu filozofs, rakstnieks un komponists 18.gs.) bija tik kaislīgi aizrāvies ar iepļaukāšanu, ka mēdza novilkt bikses un dzenāties pēc sievietēm uz ceļa ar savu pliko pēcpusi. Filozofs savu atkarību no erotiskās iepļaukāšanas atzinis autobiogrāfijā Confessions.

Tas teikums par dzenāšanos `pēc sievietēm uz ceļa ar savu pliko pēcpusi` nav īsti saprotams. Respektīvi, vai viņš tvarstīja sievietes, lai iepērtu tās uz sava ceļa, vai viņam pašam patika iegulties sievietēm klēpī un tikt iepļaukātam uz pakaļas vaigiem?

Nacistu okupācijas laikā Norvēģijā, protestētāji sardīņu bundžās kopā ar zivīm pildīja krotona eļļu - spēcīgu caurejas līdzekli.

Es gan labāk teiktu `pretošanās kustības dalībnieki`.

Bet visādi citādi raksts ir gana interesants un jautrs emotion

1 0 atbildēt
Labs
1 0 atbildēt

Galīgi traks raksts emotion

1 0 atbildēt

nu tapec jau pildija lai viniem butu plutamais

0 0 atbildēt

Vecie izvirtuļi 

0 0 atbildēt
Hmm
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Interesanti gan emotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Lool

0 0 atbildēt
Lol
1 1 atbildēt
A***eķ
0 0 atbildēt