local-stats-pixel fb-conv-api

Nekad neticēsi, kas atrodas šajā meža būdiņā!34

1454 9

Ka jau zinam pēdējo gadu laikā ir pieaudzis skaits cilvēku, kuri labprāt mitinās sīciņās mājelītēs, pierādot to ka ''mazāks tomēr nozīmē vairāk''. Zinu mums visiem gribas nopirkt nereālo villu Jūrmalas krastā, bet kāpēc tērēt milzum daudz naudas, ja vari nopirkt mazu - skaistu, piemīlīgu, neuzkrītošu mājeli par mazām naudām, gluži kā izdarīja šīs mājas īpašnieks,

Šī māja atrodas Kalifornijas mežos, būdele līdzinās mājas jumtam, neviens pat neiedomātos, kas ir iekšā šajā necilajā mājelē starp sarkankokiem! Šī māja ir perfekta ģimenes izbraukumiem un atvaļinājumiem kopā ar draugiem un mīļoto! Ideāla vieta, lai paslēptos no pilsētas kņadas! Ja labāk patīk pavadīt laiku ar mīļajiem draugiem tad tava vieta būtu mājas rietumu daļā, kur ir izvietota neliela kino zālē foršam kino vakaram!

Šī māja visa ir praktiski celta no koka, gan interjers ārpusē gan iekšpusē. Jā ši māja atrodas mežā, taču tā pat Jums liek pavērties uz brīnišķo meža skatu no mājas lieveņa! Kā arī beidzot varēsit ieelpot īstu svaigu meža gaisu!

Lūk, neliels ieskats šīs būdeles interjerā un dizainā, ko lai saka cilvēkam ir zelta rokas un labs domāšanas veids, jo šī māja burtiskā nozīmē ir apburošā! Minimālisms dažreiz ir laba lieta?!

1454 9 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Es tur regulāri galvu atdauzītu emotion

48 0 atbildēt

Nav nemaz tik neticami, ka tur iekšā viss smuks. Arī Kurzemē ir mājas meža vidū ar labām iekšām un es neteiktu, ka maz. emotion

25 0 atbildēt

Es labprāt tādā dzīvotu. emotion

23 0 atbildēt

Tik maza un tik ietilpīga.

Arābu sakāmvārds vēstī: "Kam amats rokā, tam katliņš vienmēr pilns".

17 0 atbildēt

Svētdienu vakaros pa discovery rāda raidījumu "Treehouse masters" Iesaku ikvienam paskatīties, kam patīk šada tipa mājiņas.. Šie štatos taisa mājiņas kokā.. nevis vienkāršas būdiņas (kādas taisījām manā bērnībā) bet gan visīstākās villas.  Your welcome. 

14 1 atbildēt

zagļi iet garām-da nu n*h tur nav ko zagt

13 0 atbildēt
Laikam esmu šausmu filmas pārskatījusies, bet man būtu ērmīgi tādā dzīvot vienai pašai vai divatā. Uzreiz prātā ienāca Wrong Turn, kur nāktu kkādi meža kropļi un ciemotos. Bet māja ir ļoti skaista emotion
12 0 atbildēt

Kā tur viss salien?! emotion

11 0 atbildēt
Personigi ari patik sads variants.. veletos ari nakotne izvakties no pilsetas.. eco village/off grid
7 0 atbildēt

Kur piebraucamais ceļš ?

7 0 atbildēt

Lieliska odu un ērču barotava.

7 0 atbildēt

I want this house to be mine !!! emotion emotion

6 0 atbildēt

Kur saimnieks?

5 0 atbildēt

Diez cik šāda mājele izmaksā?

4 0 atbildēt
Tieši manas domas ,labi var jau dažreiz gadīties ,bet nejau daudzās vietās un nejau rakstā ,ko lasa cilvēki un kas ir "aizmiršanās vieta" vispār?
3 0 atbildēt
Labs, kaut man tāda būtu.
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

I want it want it want it ... BAD 

1 0 atbildēt

nu no jauna uztaisīt ir vieglāk, kā vislaik labot vecu māju emotion 

1 0 atbildēt
Diezgan laba 👍👍
1 0 atbildēt