local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu kuģniecības līderi "Cunard Line"13

Takā mani aizrauj tēmas par kuģniecību un mana favorīt firma ir Cunard LIne, tāpēc arī izcepu šo rakstu. Ceru ka ieinteresēs.

Leģendārā kruīza kuģu kompānija ir apstirpinājusi uzņēmumu Baltic GSA par savu pārdošanas un mārketinga pārstāvi Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Tas nozīmē, ka arī Latvijā ir pieejami šīs kompānijas kuģniecības pakalpojumi. (Jau kopš 2013. gada 1. jūnija).

697 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ak, tas tik būtu varens piedzīvojums ar šādu milzu skaistuli 7 dienas kuģot no UK uz ASV. Galvenais, lai nepiemeklē Titānika liktenis. :D

32 0 atbildēt

O jā, trešo īstajā dzīvē esmu redzējis Lielbritānijā, Southamptonā. Queen Mary 2 ir tāda skaistule... tik milzīgi kuģi Latvijānav redzēti.  :) Es tobrīd pats atdrados uz kuģa, peldu gar QM2 un skatos, ka blakus mums atrodas reāls milzis emotion

6 0 atbildēt

arprac un cik miljoni lidzi japnjem lai taas 7as dienas izturetu? noteikti baisi darga apaklposhana arii

6 0 atbildēt

"Karpatija", kura komanda perfekti un profesionāli glāba  nogrimušā "Titānika" pasažierus, arī bija  "Cunard Line" kuģis. Kad pašu "Karpatiju"  I Pasaules kara laikā  ar trīs torpēdām nogremdēja friču zemūdene, pateicoties sakaņotajai un precīzajai komandas rīcībai, gāja bojā tikai tie jūrnieki, kuri mira uzbrukuma brīdī un atradās mašīntelpā. Pārējie izglabās pilnīgi visi.

6 0 atbildēt
Reklāmraksts?
7 5 atbildēt

👍

0 0 atbildēt