local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu jaunieši un bērni.56

Mūsdienās bērni un jaunieši ir savādāki nekā agrāk!Es izdomāju par to izveidot rakstu un izteikt savas domas.Es pati arī esmu jauniete,bet ne jau tik traka kā citi.

282 25 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Cik šito var malt? emotion Nopietni, tas jau sen daudziem ir skaidrs, ka daļa jaunatnes pīpē un dzer, nav nekāds brīnums vai baigais šoks vairs.

39 1 atbildēt
Sviests, pilnīgi nepiekrītu! Jā, ir bērni kas dzer un pīpē, BET ne jau visi! Man, piemēram, ir vairākas reizes bijusi izdevība pielieties vai uzkurīt, un es to tā arī neizdarīju. Nemaz nerunāšu par to "apsmiešanu", es neesmu redzējis NEVIENU, kurš apsmietu nepīpētājus un vēl jo vairāk tos kuriem nav kkāda sūda Iphone (Samsung es uzskatu it labāks, bet tas jau ne pa tēmu) Šitos stāstiņus esmu dzirdējis no vecākiem. Pēc tevis rakstītā es sapratu, ka visi tavuprāt dzer un pīpē. Bullshit. Būtu labāk uzrakstījusi kaut ko pozitīvu par mūsdienu jauniešiem, nevis aplamu negativitāti. Vari man arī nepiekrist, jo tas ir tikai mans viedoklis.
35 0 atbildēt

nejauc dažus indivīdus ar visiem jauniešiem un bērniem, un par pīpēšanu un dzeršanu nav nekāds jaunums + arī pirms tiem taviem 20 gadiem visi tīņi dzēra un pīpēja, ja nezināji. vēmiens no šādiem rakstiem.

18 0 atbildēt

'' ja tev ir iphone, tad tu esi nūģis,jo esi izmecis čupu naudas par sūdu''

šādai situācijai būtu jābūt.

19 2 atbildēt
Kāds mērķis Tev ir taisīt šādu rakstu? Pateikt to, ka esi Dieva sūtnis un neko tādu nedarīsi? Apsveicu. Lai jaunieši dara ko grib ar savu dzīvi, nesaku ka tas ir labi vai slikti jo man ir absolūti vienalga, es dzīvoju savu dzīvi, nemaļu vecu gaļu un nelienu kur nevajag. Tev arī iesaku pamēģināt.
18 2 atbildēt

14 gadīgiem bērniem ir jāmācas un jāspēlē bumbu, nevis jānodarbojas ar sexu emotion 

9 0 atbildēt

Kādā skolā tu mācies, ja ko tādu atļaujas? Ja manā skolā kāds atļautos tā pateikt par smēķēšanu vai iPhone, tad dabūtu pa muti no klasesbiedriem. Prieks par to, ka mācos tieši šajā skolā, palasot par citām reizēm mati saceļas.  emotion  

9 0 atbildēt
14 gados jau cenšas atmest dzeršanu/pīpēšanu un pardzivo jau par 8 izjukušajam attiecībām. Like everthing is normal.
8 0 atbildēt

Tici vai nē, bet arī padomju laikos bija jaunieši kuri pīpēja, dzēra un drāzās agrā vecumā emotion

7 0 atbildēt

Varat likt mīnusus, bet - raksts labs un patiess. Pārliecina, ka ar šādu mūsdienu jaunatnes vidi savus bērnus labāk neradīt. Jo viņi šajā vidē būs spiesti izaugt tādi paši...

7 0 atbildēt
Manos laikos tā nebija, vajag ievest veco labo tesienu ar tēva siksnu
7 0 atbildēt
Es tikmēr 13 gados krāmēju lego klucīšus... Par spēlēšanos to nevar nosaukt emotion
6 0 atbildēt

Arī mana laikā bija tādi kuri ātri sāka smēķēt un dzert. Kā arī veidot attiecības. Bet nevisi ta darīja tad,un ne visi tā dara tagad. Un arī tad vecāki cilvēki blēja,ka jaunatne ir degradējusies. Un viss skaļāk bļāva tie onkuļi un tantes,kuri paši tai vecumā sāka smēķēt,un un turpina to darīt tagad.Katram pašam galva uz pleciem.Bet es saku,ka normali jaunieši bijām mēs.Un normali jaunieši ir tagad.(arī mani bērni)

6 0 atbildēt
Un jakur es macijos - netika apsmieti tie kam nesanak iphone vai nike botas. Visi bija draudzigi neraugoties uz to pipe dzer vai vienkarsi ir zubris. Protams tik apcelti cilveki ar īpaši kaitinosu un stulbu raksturu.
6 1 atbildēt
Manas skolas 7. Klases meitenes tika izslēgtas par to, ka stundu laikā zem soliem slepeni dzēra vīnu. Sad, but true story.
5 0 atbildēt
Es esmu vienīgā, kurai jau ir gandrīz 14 un nav puiša ?
4 0 atbildēt
Zin, ja pioe vai dzer, vai veido attiecibas nenozime ka visa dzive jau ir sagandeta - to pasu var darit ari teicamnieki kuri talak iet macities uz universitātēm un nebut nesez vecakiem uz kakla. Un kapec vecaku nolaidiba - cik nav tadi kas majas paraugberni bet ar draugiem izklaidejas par ko vecaki nezin? Katrs pats nosaka savu dzivi un tada vecuma jau lemumus var pats pienemt nevis mamma.
3 0 atbildēt

paši vainīgi, dzīvos vecākiem uz kakla un neko nesasniegs.emotion

4 1 atbildēt

Vidusskolu pabeidzu pirms 5 gadiem, tatad,kādu laiku atpakaļ. Brālis, kurš ir gadu jaunāks, arī sāka smēķēt kaut kur 6/7.klasē. Nav ne slims,ne nosprādzis,ne lūzers. 

4 1 atbildēt

Muļķības. Šie bija vienkārši stereotipi...

4 1 atbildēt
« 1  2  3 »