local-stats-pixel fb-conv-api

Modele bez kājām. Ko tu par to domā?45

694 2

Kārtējais pierādījums, ka cilvēki ar invaliditāti nedrīkst tik apdalīti un viņu izaugsmes spējas bieži vien ir lielākas nekā veselajiem !

694 2 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Dīvainas sajūtas skatoties uz viņu emotion emotion

23 0 atbildēt

ja ir modeles (un ne tikai modeles) bez smadzenēm, kāpēc gan nevarētu būt arī kāda bez kājām? 

19 0 atbildēt

Virsraksts ir tieši tāds, kā vajag - ja pats raksta saturs ir tik "iekšējo sajūtu pretrunīgs" un cilvēks skatās uz bildēm un visu laiku cenšas saprast - bez liekuļošanas -, kāds ir viņa viedoklis, tad tieši šie 2 raksturojumi arī cīnās viens ar otru. Tie ir tieši tik galēji, cik lielās galējībās mūsdienu cilvēks pieradis vērtēt lietas.  Modeles amats sevī ietver pietiekami daudz seksualitātes, lai tas būtu apspriešanas vērts komponents - neatkarīgi no tā, vai trūkst ausis vai kājas.  Man, piemēram, viedoklis tāds, ka pati par sevi viņa ir glīta, bet tomēr mani mulsina stumbenīši un es nezinu, vai man patīk uz tiem skatīties tik tieši. Tā - tas ir mans sirdsdziļais, neliekuļojošais viedoklis - un man pietiek aknu tādu izteikt. emotion  

15 0 atbildēt

Vismaz par lieko svaru viņai nav jāuztraucās emotion

10 0 atbildēt

Atkal sākās, visiem ir tiesības uz savu viedokli, visiem. Tas nevar būt ne slikts ne labs un šajā gadījumā raksta autors gribēja vienkārši parādīt sievieti kurai nav bailes parādīt sevi un uzzināt mūsu domas, jeb kā jau minēju viedokli. No mušas nav jāizpūš ziloni.

8 0 atbildēt
Diezgan interesanti. emotion
9 1 atbildēt

Baidos, ka tiem, kas viņu izmanto savā spēlē zem publiski vicinātā karoga "arī invalīds var uzdrīkstēties", īstais sauklis ir "izmantojam tupo līdzcilvēku interesi par frīkiem, lai taisītu naudu. Nauda nesmird".

Kas, protams, neizslēdz faktu, ka pati Kanja ir iemācījusies pieņemt sevi un uzdrīkstēties. 

Tikai spēle, kurā viņu bīda pa spēles galdiņu, ir daudz netīrāka par trakākajām fantāzijām.

8 1 atbildēt

Tā vien izskatās, ka daži tālāk par virsrakstu nemaz nelasa. Vispār tādiem ir atsevišķa sadaļa spokos - spoki gag, sirsnīgi iesaku.

7 0 atbildēt
Meitene ,protams, malace. Visādas sporta apģērbu kompānijas ar viņu slēdz līgumus ,lai motivētu sportot respektīvi sportojot ir nepieciešams apģērbs nu jūs jau sapratāt. Bet cilvēki ,kuri saka fui puuh vai tml par to ,ka meičai nav kājas - atvainojiet bet nē paldies. Smieties vai pazemot par citu nelaimi ir nožēlojami un tad brīnās kā notiek apcelšana skolās. Bet cilvēki , kuri pasaka,ka tiem vnk nepatīk ir ok. Bet pasaka ,ka ir malace utt. Karivhe man apnīk rakstīt un doma saprasta no hate un esiet labi ļaudis.
6 0 atbildēt

Tas čalis atrada,, savu otru pusīti,,. emotion

6 0 atbildēt

Kāpēc man jāieslēdz smadzenes? Es nevienā vietā nesaku, ka viņa ir pretīga. Nekur nav izpausts mans viedoklis.

6 0 atbildēt

Tas raksta nosaukums... emotion  

5 0 atbildēt

Es neko degradējoši nepasniedzu. Informācija rakstā nav ne laba, ne slikta. Tas ko katrs domā tālāk nav mana problēma.  Ja tēma interneta vidē kļūst aktuāla, tad es uzskatu, ka ar to vajag dalīties arī spokos, jo ir daudzi, kas lasa tikai šo portālu.

5 0 atbildēt

Jā, virsrakstā minētie varianti ir krasi atšķirīgi. Un tas nostrādā. Neko vairāk arī es necenšos panākt.

3 0 atbildēt

Grūti būtu viņu nodēvēt par cilvēku ar kustību traucējumiem.  emotion 

3 0 atbildēt

Nedomāju, ka ir "jēgpilni" salīzināt ebreju dedzināšanu ar cilvēka dziļi personiskām sajūtām, par kurām, iespējams, viņš pats sev pat neatzīsies. Tas kaut kā savādāk saucas. Ļauj, padomāšu... Demagoģija?

5 2 atbildēt

Tieši tāpēc ir jālasa raksts nevis jādomā par virsrakstu. Ja tā darīsi, tad nebūs pārpratumu. emotion

3 0 atbildēt

ko es par to domāju? - bēdīgi, viennozīmīgi, bet mūsdienu tehnoloģijas rada brīnumus. Šī noteikti var to atļauties.

3 0 atbildēt

Žēl,ka tā emotion

3 0 atbildēt
Cepuri nost šajā gadījumā,ne visi spēj pieņemt sevi kāds esat.
2 0 atbildēt