local-stats-pixel fb-conv-api

Modē būt tuklam32

242 5

Pēdējā laikā parādās aizvien vairāk un vairāk sievietes ar neveselīgu svaru, kas kaitē veselībai. Tiek ņemtas darbā modeles ar pārlieku lielu neveselīgu svaru un šie cilvēki ietekmē sociālos tīklus aiz kuriem sēž nepilngadīgi bērni, jaunieši un cilvēki ar svara problēmām. Vai ir pareizi klāstīt to kā skaistu un pareizu? Cik veselīgi tas patiesībā ir? Visu laiku modelēm ir bijis jābūt ļoti tieviem, kaulainiem ķermeņiem bet šeit atkal viss aizgājis mazliet par tālu. Šīs sievietes ir tiešām ļoti skaistas bet ļoti neveselīgas un nodara ļaunumu ne tikai sev bet arī apkārtējiem kam nodod šo ziņu pārmērīgs svars ir skaists...
Šīs modeles iekaro cilvēku mīlestību, jo viņas ir līdzīgākas parastiem cilvēkiem ar lieko svaru.

242 5 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Katrā resnītī slēpjas tievs cilvēks, dažos pat vairāki

44 0 atbildēt
Pilnīgi piekrītu raksta autorei! Cilvēkiem ar lieko svaru neko nepārmetu, jo tā ir viņu problēma, bet dažreiz arī kritika no citiem cilvēkiem var ievest apaļīgo veselīgākās sliedēs. emotion
22 1 atbildēt

Es īsti nesaprotu. Ja cilvēks ēd visu kas kustas un nekustas, tad tas tagad skaitas skaisti? Mēs tagad propogandējam neveselīgu dzīvesveidu?

Kapēc nevar modeles būt atlētiskas ar augumu, ko katrs var iegūt ēdot veselīgi un nodarbojoties ar sportu? Kapēc jābūt vai nu super tievai, vai nu mega resnai?

21 0 atbildēt

Viss vienkārši - jo vairāk resnu cilvēku, jo vairāk resnu modeļu, jo resnajiem cilvēkiem nepatīk skatīties uz kaulainajām modelēm, tas viņiem liek justies slikti. Resnas modeles ieinteresē resnos cilvēkus, dodot cerību, ka viņi var būt resni un tikpat labi izskatīties.

15 0 atbildēt

Ja godīgi, tad man kaut kā pat vienalga sāk palikt par resnajiem cilvēkiem - paši pie tā ir vainojami. Visi nevar būt vienādi, un tas pat ir labi, lai jau norijās, cilvēcē vajag līdzsvaru. emotion Bet interesanti gan ir uz viņiem paskatīties, piekritīsiet! emotion Ehh, tā ir ar tiem māksliniekiem, patīk pētīt formas.  emotion 

9 1 atbildēt

Jo, redziet resns cilvēks vairāk patērē (rijamais, medikamenti, pričendāļi lai pirms pāragrās nāves vēl varētu kaut kā pārvetoties, pieskaiti vēl augsto dārgi ārstējamo slimību rašanās potenciālu) Un vēl visai laimei pa virsu, neizdzīvos ilgāk par maksimālo pelnītspējas vecumu.

Barība pārdomām.

7 0 atbildēt

Nu nezinu vai iedzimtība. Ja paskatās kas resnīšiem ir ēdienkartē tie diez vai ir dārzeņi un sports, man bērnībā arī bija draudzene kura sūdzējās, ka nevar būt tieva un tādi viņi ir, bet kad ciemos gāju vai uz vakariņām paliku fiziski nevarēju apēst to ko viņi ēda un lika man uz šķīvja. Iedzimtība vairāk ir tas kā bērns ēd savā vidē- ģimenē. Bet ja paskatās majonēzes, baltmaizes, sieri lielos daudzumos, teknas gaļas, saldumu procijas kā pieaugušam vīrietim. Ir jāsāk skatīties no turienes. Protams neesmu ārsts, bet vecāki arī indē savus bērnus nedodot tiem pilnvērtīgu uzturu jau kopš mazotnes. 

7 0 atbildēt

Un protams, pie visa vainīga iedzimtība. Smieklīgi. Ģenētika var ietekmēt to, ka vienam svars pieaug ātrāk nekā otram, bet nav tādas ģenētikas, kas neļautu notievēt. Ja uzņemsi mazāk kaloriju nekā patērē, agrāk vai vēlāk tu zaudēsi svaru un neviens man neiestāstīs pretējo. Nu nav tie tauki nevienam piecementēti klāt, nav. 

6 0 atbildēt

Pedējā bildē vēl ok, bet tās pārējās nu enmaz....  emotion  (atvainojos visiem tiem, kam liekas svars - tās ir tikai un vienīgi manas domas)

6 0 atbildēt

Nop. Es esmu vidēja auguma ar vel vienu maziņu vēderā. emotion

4 0 atbildēt

Būtu daudz labāka pasaule, ja cilvēki nelietotu neko kas grauj veselību, bet sportotu, nedzītos tikai pēc naudas, bet gan palīdzētu viens otram, cik tas ir iespējams. Man ir apnciis ka mēģina slimīgu dzīvi uzdot par normālu. Ja smēķē, tad atzīsti, ka tā ir problēma, ja esi ar lieko svaru, atzīsti ka tā ir problēma, ja esi alkoholiķis, tad atzīsti ka tā ir problēma, ja sēdi pie datora bezjēdzīgi- atzīsti ka tā ir problēma.

Sevis pieņemšana ir vajadzīga, lai beigtu sev pārmest par pagātni, un ietu uz priekšu, bet atzīšana ka ir problēma ir vajadzīga, lai piespiestu, tieši tā, PIESPIESTU sevi mainīties un kļūt par labāku versiju, nekā biji līdz šim.

Es mēru sasniegumus pēc tā, ka:

Vai tas ir labākais stāvoklis, kurā esmu? vai esmu labākajā fiziskajā formā, vai esmu tiešām lepns par to? Vai man ir pietiekoša socializācija utt.?

Ja nē, tad ir jāpiespiež sevi visu laiku tiekties uz augšu. JĀPIESPIEŽ.

2 0 atbildēt

Pasaule jūk prātā - melniem vajag savas tiesības, vegāniem, LGTB, tagad arī resnie. Tātad - man (baltais, 179, 70kg, 49 gadi, vīrietis, nav sirmu matu) arī vajag savas tiesības!!!! Jo neesmu nekas no iepriekš minētā!!!

2 0 atbildēt

Cilvēkiem labi čakarē mozgus ar tādām bildēm kā 6., bieži resnums izskatās kā 5. bildē. Es neredzu neko tur skaistu, kpc nav modē sportiski un atlētiski ķermeņi, bet no kaulu kambariem pāriem uz pārbarotām cūkām uz kaušanu. Kāpēc sabiedrība lien no viena grāvja uz otru?

1 0 atbildēt

Šodien Eiropā valda nēģeru mode, REP mūzika, nošļukušās bikses, riņķi ausīs un degunā, tagad arī treknās mātītes ar ļumīgām pakaļām.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

pie auguma 180 manai masai ir jābūt 80 kg. Hm, kāds es pie tādas masas izskatīšos?

1 0 atbildēt

Tesa piemēram pelna ļoti daudz un nesen izlaida savu lupatu kolekciju arī saņem naudu par to.. tā kā ne visi tuklie ir neveiksmīgi.   emotion  

1 0 atbildēt

Eu, raksts kāpēc neesi pacēlies? NODEVĒJS! 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Visi cilvēki nepiedzimst tievi. Varbūt kad tev būs bērns ar šādu ķermeni, tu sapratīsi.

1 1 atbildēt