local-stats-pixel fb-conv-api

Miljonārs Latvijā nopērk 30 000 hektāru meža un pārtaisa to par paradīzi!17

144 9

Hey! Latvija vienmēr bījusi skaista zeme. Un šis miljonārs to pierāda vellvairāk!

Izrādās, ka arī Latvijā ir kāda vietu, kura tiek uzskatīta par paradīzi. Mēs katrs esam “ieurbušies” savos darbos un laika trūkuma dēļ apkārt sev, nespējam saskatīt lietas, kas atrodas mums tepat Latvijā. Izrādās, ka mums Latvijā tepat atrodas īsta paradīze, kas pirmajā acumirklī varētu atgādināt kādu greznu vietu eksotiskajās zemēs. Šī vieta atrodas pavisam tuvu Cēsīm un tieši šajā vietā Aivars Zvirbulis izvēlējās nopirkt 30 hektāru meža, ko vēlāk pārvērta par milzīgu ciematu, laika gaitā sākot to apdzīvot.

Šī vieta ir nosaukta par Amatciemu un tajā ir tieši 300 mājas. Pats interesantākais ir tas, ka katra māja ir būvēta no EKO materiāliem, līdz ar to šis viss ciems tiek uzskatīts par videi draudzīgu. Galvenokārt mājas karkasi un visas sienas ir izbūvētas no koka. Neviena mājas no blakus esošās neatrodas tuvāk par 400 metriem. Ja skatāmies aptuveni uz visām 300 mājām , tad katra māja ir vidēji 550-600 metru attālumā.

144 9 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Tu vispaar pārlasi pirms liec ieksā rakstu?
28 1 atbildēt
Tu domā izbaudīt tos 3 attēlus?
19 0 atbildēt

   Vieta skaista, es tur braucu sēņot, un redzēju, kā tas ciems attīstās no pašiem pirmsākumiem, nekas tur nav pārmērīgs, ir savs koncepts. Būtu labi, ja mums būtu vairāk tadu uzņēmeju, kā Čiris, kuri bez lieliem skandāliem, klusi un mieīgi piesaistīja tik milzīgas investīcijas, it sevišķi ekoloģijas jomā, visu cieņu, lai veicās biznesā.

16 0 atbildēt

Laba vieta tur, strādājot tā vien gribējās tur dzīvot, tik žēl, ka lielāko daļu nācās taisīt priekš ārzemniekiem emotion Bet vieta vienkārš dievīga emotion

14 0 atbildēt

interese cipars cik maja maksa

10 0 atbildēt
Šis raksts jau man draugos zb miljonārs nemaz nevar atļauties iegādāties 30000ha mežu pēc vidējās tirgus cenas kur nu vēl kaut kādā upes teritorijā
10 2 atbildēt

   Ē bet super mega skill superīgi!Jābrauc paskatīties,bet to domāju viss labāk izdarīt ar ričuku,barā var būt nē,bet diavatā ar dēlu var gan ,domāju,ka netraucēsim mieru!

7 0 atbildēt
Bisk ar cipariem ar kaut ko nojaucies esi... Milijonārs nevarētu atlauties tādu zemes gabalu un vēl 300 mājas uzcelt...
6 0 atbildēt

Pec bildem un to, ka tikai tris, pienemu ka kads mirstigais pa fikso ar dronu uznema attelus un kamer vel nebij apsardze atbraukusi, mucis projam.

5 0 atbildēt
Tak pilnigs mesls tas viss ir. Es zinu diezgan par to vietu... Sakot ar debilakajiem noteikumiem, ai tur dzivotu. Noperc maju pa 1 000 000 un bonusa tev vel dikte, ko driksti darit, ko nedriksti.
3 0 atbildēt
tik forši
1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt