local-stats-pixel fb-conv-api

Miljonāri kuri pazuda11

386 5
386 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

exkluzīvais: Pazudis divas dienas.

Exkluzīvais bija 20 gadus jauna jaunava ar skaisti koptām ūsām. Viņš spoks jau bija nopelnījis divus miljonus. Lai gan visu laiku nevienam pret viņu nebija iebildumi, bet tagad mēs domājam citādi. Spoku detektīvu birojs uzskata, ka pie vainas ir kāds spoks, kuram pietrūkst miljons cepumi, lai viņam būtu miljons cepumi. Tādu nav daudz, tāpēc, ja ieraugi - ziņo!

33 4 atbildēt

izsūtām spoku meklētāju komandu glābt Moonwalkeru, ļoti reti liek rakstus un komentārus. medijos ir paklīdušas aizdomas ka to dara viņa cepumu vergs. iespējams, viņš atrodas Tvaika ielā, jo pārskatījies nolādētākos failus. klīst arī baumas, ka pie Moona atlidoja rēķinu piedzinēju feja, kas viņam atslēgusi internetu par to ka pēdējos 3 mēnešos par internetu tiek maksāts ar Selgas cepumiem.

14 1 atbildēt

Kārtējais gramatikas kauna kalngals: ''jo sieve viņu sita'' kas ir sieve? Dons bija iesniedzis pirms diviem mēnešiem iesniedza prasību tiesā par laulību šķiršanos. Nu tev kauns pašam ir??emotion

9 7 atbildēt
valērijs no rajona: 25 gadus vecs semoču pavēlnieks. pazudis 2 dienas. pazuda 5d vakarā. no vietējās maximas tapat laikā pazuda vairāki baloni ar stipru rubeni.
6 6 atbildēt
Nu, komatus jau likt ar nemāk...
4 4 atbildēt

nemaksāja nodokļus un ktkur aizbrauca 

0 0 atbildēt

divās vietās atradu vienu un to  pašu stulbāko kļudu kadu esmu redzējis Sieve.

0 0 atbildēt