local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes «pirms» un «pēc» kļuva par feministēm55

«Vai Tu maz zini, kas ir feminisms?» ir jautājums, kas rodas, redzot šīs meitenes, kuras domā, ka ir feministes, bet īstenībā pavelkas līdzi kārtējam trendam.

Vikipēdijā rakstīts, ka feminisms ir pārliecība, ka abiem dzimumiem pienākas vienādas politiskās, sociālās, seksuālās, intelektuālās un ekonomiskās tiesības. Tas ir saistīts ar dažādām sabiedriskajām kustībām, teorijām un filozofijām, kas pēta dzimumu atšķirības, aizstāv sieviešu līdztiesību un aģitē par sieviešu tiesībām un interesēm.

Vairākums sieviešu, kuras ir pavilkušās uz šo «mēs gribām to, kas tiek vīriešiem», īsti līdz galam neizprot, kur ir iesaistījušās. Tev ir nepieciešams labs piemērs tam? Jaunās feministes bļauj, ka viņas grib to pašu, kas ir vīriešiem, it īpaši darba un atalgojuma jomā. Bet kāpēc neviena dūdiņa negrib iet strādāt uz traktora lauksaimniecībā? Jo mūsdienu feministēm interesē tikai augstie krēsli biroju 27. stāvā.

Protams, mūsdienās var novērot to, ka vīrieši saņem uzņēmumos labāku atalgojumu par to pašu darbu, ko veic sieviete. Bet ne visas pasaules vīrieši pie tā ir vainīgi. Ej un runā ar savu priekšnieku. Nevari panākt savu? Maini darbu. Ja visas sievietes būtu lētais darba spēks, kas paveic to pašu, ko vīrieši, bet izmaksā mazāk, tad nevienam vīrietim nebūtu darba. Padomā par to!

Un tagad skaties, kā pāris gadu laikā ir mainījušas savu izskatu šīs sievietes, kuras ir atklāti pozicionējušas sevi kā sieviešu tiesību aizstāves un cīnītājas.

P.S. Izskatam vispār nav nozīmes, bet paskatīties tāpat ir interesanti.

« 1  2  3  4 »
190 5 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000
Feminisms pats par sevi nav slikts, diemžēl mūsdienās lielai daļai aktīvistu izpratne par šo jēdzienu ir pamatīgi izkropļota.
42 0 atbildēt

Tā saprotu ka šīm madāmām "feminisms" iet roku rokā ar sevis pārveidošanu lai nevienam vecim uz tevi vairs nestāv... smalki.

39 0 atbildēt

Kaut kas līdzīgs kā krievu radikāļi - neviens viņus nesaprot, visi viņus apbižo un izskatās viņi pretīgi   emotion  

Un nav tāda jēdziena kā rusofobs, tas ir izdomāts vārds no homofoba, jo krievi grib būt kā geji    emotion  

32 0 atbildēt
Nez kāpēc šķiet, ka liela daļa no viņām nemaz neizprot feminisma nozīmi. Tagad jau modē kaut kāds modernais feminisms, kas ir galīgi aplams, nekā atbalstāma.
23 0 atbildēt
Kaķūns arī deklarēja feminismu. Gribētu redzēt viņas bildes tagad un pirms 10 gadiem.
17 0 atbildēt
Sabojā visu labo 🤨
12 0 atbildēt

Es tā saprotu, ka feminisms ir tad, ja noskuj matus? 

11 0 atbildēt
Skumjš skats...
11 0 atbildēt

More like pirms un pēc depresijas

11 0 atbildēt

tad sanak but feministei ir partapt par dzeku?! 

10 0 atbildēt

Izskatas, ka tādas sievietes neizprot līdztiesību, bet reāli sanāk trendu kalpones. Laikam sievietei tomēr ir iekodēts kalpot, jo šis virziens, kurās viņas piedalās ir kalpošana kāda mērķim izkropļot sievišķību.

9 0 atbildēt
Hren ar visu feminismu, kapēc jāizskatās pēc šņagām? Hvz.. bomzis musaros arī ir feminists??
7 0 atbildēt

Fu, bļe, apvēmos emotion

7 0 atbildēt
kas gan tanī paurī ir jānotiek lai šitā sāktu darīt.
7 0 atbildēt

Normāli Paliek par  cūku uztaisa šņukurā pirsingu, un uala mums ir feministe emotion Sanāk Feminisms nozīmē to ka beidz rūpēties par sevi.. emotion

7 0 atbildēt
Dažas bildes pat sliktāk par narkomānu pirms un pēc. 😂🤦🤦
7 0 atbildēt
Mans opaps teica īsi, sieviete kas dara visu ko vīrieši un vel mājas stradā, nav līdztiesīga vīrietim. Tādas jau ir zirgi uz kuriem vīrieši var sēdēt ar aliņu un skatīties kā kaimiņš pļauj zāli 😁
7 0 atbildēt

ārprāc....visām kopēja iezīme. matu nodzīšana, riņķis degunā. tetovējumi. agresija.

drausmīgs skats. viņām reāli ir izskalotas smadzenes.

5 0 atbildēt

Skaidrs, feministe ir plikpauraina ar riņķi degunā!

5 0 atbildēt

Uzskatu sevi par diezgan feiministiski noskaņotu, bet man patīk kleitas un svārki un mežģīnes, kopju sevi.  emotion  Un mati man ir gari, tumši sarkani, nedomāju griezt īsus, jo sejas formai nepiestāvētu, negribu izskatīties pēc lielas olas.  emotion Biju gadus 7-8 atpakaļ diezgan konservatīvi noskaņota un man bija zili, īsi mati, pārāk daudz pīrsingu un nepratu krāsoties mēreni, tā ka stereotipi un stereotipus mīlošie var iet ieskrieties.  emotion Man nav jāpaliek kā vīrietim, lai būtu vienlīdzīgas iespējas darba tirgū un sadzīvē, es mīlu sevi sievišķīgu un maigu.  emotion 

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »