local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene ar ļoti retu slimību!33

1230 6

Kad lielākajai daļu cilvēku uznāk šķavas tie tikai pasmej un, ja vel kāds ir blakus, tad nereti mēdz teikt : ''uz veselību'', vai arī ''dievs palīdz vārguļiem'', bet diemžēl ar meiteni Lauren ir savādāk, jo nu tā vietā, lai viņa smaidītu viņa izjūt ļoti stipras sāpes...

1230 6 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Žēl meitenes. Cerams ka kāds ārsts spēs izārstēt viņas reto slimību. 

142 1 atbildēt

Kādas kaites tik pasaulē nav. Nezinu kam, vecākiem, vecvecākiem, dzimtas gēniem kopumā, augstākam spēkam vai vienkārši nejaušībai, lai vai kam esmu milzu pateicību parādā, jo esmu vesela. Atliek vien novēlēt, lai arī meitene reiz izveseļojas.

97 1 atbildēt

Smags gadījums, kādas tik kaites nav pasaulē, domādams neizdomāsi emotion Cerams atradīsies kāds ārsts speciālists kurš spēs meitenei līdzēt.

35 0 atbildēt

Neapskaužama ir šīs meitenes dzīve emotion

33 0 atbildēt

Žēl protams meitenes, bet kāds var man pastāstīt, kāpēc tagad ir spoki.tvnet.lv ? kādu laiku šeit neesmu iegriezusies un laikam kaut ko palaidu garām

18 0 atbildēt

 Ārsti uzskata, ka meitenei ir iedzimts Ehleres- Danlos sindroms, ģenētiska slimība, kā rezultātā viņas kolagēns ir pārāk vājš, lai viņas ekstremitātes noturētu pareizajā vietā! 

Lasīt iemācies. 

7 0 atbildēt

Diezgan interesanti.

Būs man arī jāpārbaudās. Jo diezgan ilgi cenšos saprast, kāpēc mani kauli īsti negrib turēties paredzētajās vietās. Pagaidām ārstiem nav izdevies atrast derīgu diagnozi. Jāsaka gan, ka man nav ne tuvu tik traki kā viņai.

5 0 atbildēt

Biju domājis, ka ja cilvēks ir vesels, tad klepo relatīvi reti. Un ārsti jau varēja izdomāt kādas saites vai kaut tamlīdzīgu, kas palīdzētu saturēt kopā kaulus.

4 0 atbildēt

smagi.... katra ziņā diezgan simpātiska meitene. diemžel viņai nebūs normāla dzīve nemaz nerunājot par normālu seksuālo dzīvi....  bet nu nāksies viņai ar to sadzīvot.

2 0 atbildēt

Loti zel meitenes  , tik biezi mezgit kaulus uuii emotion

un kadi ir tie idioti kuri liek minusus rakstam, un cik saprotu kuri liek minusu viniem nav juutu. emotion

2 0 atbildēt

Man pašai ir praktiskti neārstējama un ļoti reta slimība , bet kas pilnīgi savādāks . Ļoti žēl meitenes . Lai gan , domāju , ka tas netraucē viņai baudīt dzīvi citos veidos .

1 0 atbildēt

žēl ka šai meitenei tā jadzivo.emotionemotion

cerams ka kaut kādu dienu butu pietiekami atīstītas tehloloģijas lai viņu izarstētu.

1 0 atbildēt

Ouč.....

1 0 atbildēt

Bļin besī lasī tādus rakstus, jo tas ir bēdīgi, ka tik jaunai un skaistai meitenei ir tādas veselības problēmas. Pēc šī raksta gribas tikai cerēt, ka viņai viss būs labi un, ka ar viņas bērniem nekas tāds nenotiks, ja jau tas ir iedzimts.

0 0 atbildēt

Un es sūdzos par lauztu roku 17 gadu laikā..

0 0 atbildēt

Kāpēc jātaisa tādi depresīvi raksti. Vai varbūt tieši otrādi? Vajag priecāties par to, ka pats esi vesels..?

0 0 atbildēt

man ar kopš dzimšanas līdz 4 gadu vecumam plecs mežģijās ārā, 2-3 reizes nedēļā, tā arī nezinu kpc :D

0 0 atbildēt

ir tak iespejams to kaulu iznemt un ielikt tadu formu ka kauls un ielikt .. real tas ir afigena sarezgiti bet varetu stradat .. 

0 0 atbildēt

citi cilvēki krīt panikā kad uz batuta uzlec uz pēdas malas, bet viņa katru dienu izmežģī kaut ko 10x ...emotion

0 0 atbildēt

Ahhhh kāpēc es lasīju šo rakstu?

0 0 atbildēt