local-stats-pixel fb-conv-api

Maxima Jelgavā vairs nebrūk16

312 5

Jelgavas būvvaldes atbildīgās personas veikušas ārkārtas pārbaudi Pilsētas Pasāžā un konstatējušas, ka ēkas nesošajās konstrukcijās nav bīstamības pazīmju.

312 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Prātīgāk būtu šādas ēkas vnk nojaukt un miers neņemot vērā kautkādas pērkamas būvvaldes...

22 0 atbildēt

Lūdzu konkrēti nosaukt būvvaldes ekspertu vārdus un uzvārdus. Citādi atkal neviens neuzņemeis atbildību....

19 0 atbildēt

Tik un tā tur neiešu.

19 3 atbildēt

NU NAV TĀ MAXIMA, NAV!!!! MAXIMA IR TELPU ĪRNIEKS!!! TIEŠĀM TIK GRŪTI SAPRAST???

15 0 atbildēt

Ja kāds vēl nav ievērojis, tās lielās durvis neveras katru gadu ziemas periodā. Bet būs diezgan riskanti iet tur iekšā, pat lielās akcijas nevilinās...

10 0 atbildēt
Varu jums pastastit. Uz kadu principu būvēja Maximu Jurmala ,Kauguros. Es stradāju tai laikā kā vnk stradnieks a priekšnieki tur bija 101. Un nemetigi tur tipa termiņi deg. Maksat negrib bet jastradā ātri jo termiņi deg ka jau mineju. A atkapties nevar. Jo esi jau dacis stradāt. Mazkas nesamaksās pilnu summu. Ta nu visu dara uz ķep ļep. Uz jumta ruberoidu lika ziemā. Kaut ko tur kausejot. Bruģi ziemā. Aras santehnikas trubas ,kas veic ko lidzigu meloracijai. Ari nesavienoja ar kanalizaciju. Tā tās stāv tur vnkārši iemestas aizraktas. Jo termiņi deg. Tur viss caur zopu atvainojos par izteicienu. Galvenais tās baltas ķiveres vairakas un visi kruti pelna. Iet ta kā grāfi crocs zabakos pa objektu. Pasakiet kam tur vispar intrese kvalitate. Vieni baidas pa termiņiem. Vieni baidās cik vispar naudu saņems. Un tas nebija viss kas tur notika.
10 0 atbildēt
Tikai pāris izsprukušas flīzes, medijos jau ažiotāža. Tā ir ka nav par ko rakstīt...
9 1 atbildēt

Cilvēkam saka ka tā nav maxima, bet ēka kuras daļu īrē maxima, bet nē, kritīs tomēr citiem uz nerviema ar saviem papi*danajiem virsrakstiem. Un tas mērkaķis kurš komentēja par betona izturību un piemērotību ir kkāds būvvaldes eksperts bļ*? Viena tante teica variants..

8 1 atbildēt

Tas ir iepirkšanās centrs NE maxima!

5 0 atbildēt

Nu ja.. ka tik naudu kabatā ielikt.  emotion 

3 0 atbildēt

Jācer, ka nebūs nepieciešamības pēc raksta 3.daļas - Maxima Jelgavā brūk atkal..

4 1 atbildēt

jautajums-a kad sabruks?

atkal bus dahjua darba mentiem tiesam un advokatiem

3 1 atbildēt

Un kam lai tagad tic- te brūk, te nebrūk... Pareizi jau saka, neticiet visam ko raksta. Jautājums tikai kam- vai tam, ka brūk vai tam, ka nebrūk .  Jāpadomā emotion

2 0 atbildēt

ja kāds uz turieni iet tad pats vainīgs

3 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt