local-stats-pixel fb-conv-api

Māte paliek stāvoklī no 17 gadīgā dēla.50

701 44

Stāsts par neveiklu palikšanu stāvoklī no sava dēla.. Esiet uzmanīgi kur pulējat zobenus. Nevaru apgalvot, ka stāsts ir patiess. Es tikai tulkoju!

701 44 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Nezināju ka mūsdienu ārstiem pietiek tikai paskatīties uz bērniņu vēderā un viņš uzreiz var pateikt kam pieder tas bērns.Laikam mūsdienu ārsti ir tik gudri,ka spēj redzēt cilvēka DNS ar neapbruņotu aci.

64 0 atbildēt

Kautkāds bullshits. Nav iespējams noteikt bērna tēvu vēl nedzimušam bērnam. To var noteikt tikai ar ļoti dārgu un komplicētu DNS testu palīdzību, un tikai pēc bērna piedzimšanas.

46 0 atbildēt

Vai ir iespējams palikt stāvoklī apsēžodies uz tualetes klozet poda??? Jā, ja starp podu un sievieti ir vīrietis....!

36 0 atbildēt

Kā var noteikt grūtniecības stadijā no kā būs bērns?? un, ka no kāda radinieka vēl.. Pilnīgs murgojums, un ar šādiem rakstiem var paņemt Megakonkursu? Līmenis...

25 2 atbildēt

Tātad, viņa dēls vienlaicīgi ir arī viņa brālis? emotion

21 0 atbildēt

Vispār jau bullshits, jo spermatozoīds nevar izdzīvot nekur citur kā vienīgi makstī - pat ja puse no stāsta ir patiesa, jebkurā gadījumā no spermas uz skuvekļa grūtniecība iestāties nevar. Sensācijas meklētājs slikti pārzin apaugļošanas procesu.

21 3 atbildēt
Bļe, pats vispār tam tici, ko iztulkoji? Un vēl jāpiekrīt Africa komentāram
11 0 atbildēt

Aha. Un kā ārsts noteica, ka bērns nevis no vīra, bet no tuva radinieka tikai paskatoties vien??? Pēc vēdera formas vai svara pieauguma izmaiņām?

12 2 atbildēt

Vairs neizmantošu koplietojamos dvieļus.

9 0 atbildēt

Kārtējais copy paste translate mēsls no daily news emotion

 

Spoki tiešām paliek nelasāmi, kamēr notiek tie zadrotu konkursi...

10 1 atbildēt

Pilnīgs bullšits.

Nāk prātā stāsts par balto meiču, kas savam baltajam čalim stāstīja, kamēr viņš bijis armijā, viņa palikusi stāvoklī no melnā vīrieša tikai skatoties pornofilmu.

5 0 atbildēt

Kas par murgu?!?! Jūs bioloģju skolā esat mācījušies? Ja šī loģika tiešām strādā, tad laikam 90% sieviešu būtu stāvoklī no dažnedažādiem vīriešiem, jo, redz, publiskās tualetes, sperma viso stūros. emotion

9 5 atbildēt

Tieshaam cilveeki shitam tic? emotionemotionemotion Man pat negribaas rakstiit paskaidrojumu kaapeec tas nav iespeejams, vnk nav jeegas emotion

4 0 atbildēt

mhm, tēvs noteikti noticēja šitai pasaciņai emotion

4 2 atbildēt

Smieklīgi-sperma izshlācās uz visām pusēm. Kas viņam tur-smidzinātājs?

1 0 atbildēt

Es par šo tēmu jau biju netā paracies laiku atpakaļ. 

Reālā situācija ir tāda, ka pēc spermas izšļākšanās, izdalīšanās jeb kā to nosaukt. Viņa ārpus vīrieša ir labākajā gadījumā 30sekundes aktīva, pēc tam tu viņu vari grūzt kur gribi un viņa nav lietderīga un sīkie brīnumi spermotozoīdi jau ir sen nomiruši. 

Tāpēc tas noteiki ir nepatiess stāsts, tāpat kā bija stāsti par to ka uz poda apsēdās sieviete un pirms tam tur viens bija norāvis kulakā un viņa palika stāvoklī, muļķības tās ir... 

Bet plusu ielikšu vismaz par to ka rakstu uztaisīji. 

Jauku dienu! emotion 

1 0 atbildēt
Šausmas.
1 0 atbildēt

Meksikāņu kaislības emotion emotion

1 0 atbildēt

Fuj nu,šausmas!

1 0 atbildēt

Wow, DNS analīzes tagad arī veic pirms bērna dzimšanas.

Bullshit logic raksta autor. (Domāju oriģinālo)

0 0 atbildēt