local-stats-pixel fb-conv-api

Mans stāst.67

868 8
2009 gads esmu gaidībās, kad kārtējās grūtnieču analīzēs uzrādījās antivielas uz C hepatītu pozitīvas. Ģimenes ārste cenšas pārliecināt, ka droši vien kļūda, tā mēdzot būt un, lai liekos mierā. Man tomēr miera nav un es dodos uz LIC (Latvijas infektoloģijas centru, kur pēc kārtējām analīzēm tiek uzstādīta diagnoze C hepatīts. Puņķi, asaras un bailes un drudžaina i-neta resursu caururbšana, lai saprastu, kas tas ir par zvēru un ko tas var nodarīt manam gaidāmajam bērnam. Tad sekoja vizīte pie hepatologa, kas vēsā angļu mierā noteica, ka nekas traks neesot, daudziem ir C hepatīts un, lai dzīvoju, kā līdz šim un pēc dzemdībām piekāpjot. Daudzi cilvēki nodzīvojot visu mūžu tā arī neuzzinot, ka esot bijuši slimi. Šī vizīte radīja mānīgu ilūziju, ka viss kārtībā, tā jau ir daudziem. Drošības pēc pārbaudīju vecāko bērnu un vīru, abi veseli. Izmeklēju informāciju netā par C hepatītu un grūtniecību un krūts barošanu, uzzināju, ka drīkst dzemdēt pašai un arī barot drīkst ar krūti pie nosacījuma, ka nav saplaisājušu, asiņojošu krūtsgalu, tā kā nav pierādījumu, ka bērns varētu inficēties caur pienu. Guvu apstiprinājumu šai informācijai, gan pie hepatologa, gan pie homeopāta, gan pie ginekoloģes, kā arī neontaloģes, LIC speciālistu visū gan domas dalās. Viena teica, ka drīkst, otra ka ne. Es laidu pasaulē burvīgu bērnu un domas par slimību pagaisa nebūtībā, līdz kādu dienu man bija sajūta, ka kaut kas nav īsti kā vajag, tā kā nogurums tā kā kas, kaut kas neizskaidrojams. Un parādījās vēlme uztaisīt asins analīzi. Izprasīju nosūtījumu, un jā ALAT uzlecis uz 128. Atkal puņķi un asaras, taču šoreiz pamatīgāk pieķēros informācijas meklēšanai, jo galu galā man jau ir divi bērni par kuriem esmu atbildīga. Es gribu redzēt kā viņi uzsāk skolu un auklēt viņu bērnus. Es esmu vēl pašā sākumā cīņai ar šo nezvēru. Pašlaik gaidu rindā uz aknu biopsiju, kurā noteiks, cik lieli aknu bojājumi man ir, meklēju pieejamus alternatīvus ārstēšanās veidus un cenšos sev palīdzēt pati, nepaļaujoties akli uz citiem un uz to, ka daudziem jau tā ir. Neviens mani neizārstēs, ja vien es pati nebūšu noskaņojusies uz to. No C hepatīta mirst un es to nevaru atļauties
868 8 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Tas vēlreiz pierāda to , ka ar lieko svaru ir iespējams cīnīties... Nevis sēdēt kā tauku blāķim dīvānā un sūdzēties, ka dzīve slikta.. Tikai visur vajag gribasspēku.. 

140 0 atbildēt

dēļ šī vārda "sekas" gaidīju skumjas beigas :(

labāk būtu rakstījis " smaga darba rezultāts" vai kkā tml. ;)

64 0 atbildēt

smukiņš beigās.

30 0 atbildēt

Kas ir trīzdesmit?Raksts jau labs, bet gramatika,gramatika! ;)

11 0 atbildēt

raksts jau forš, bet man totāli besī ka raksta PŪLKSTENS.. emotion

14 3 atbildēt

Par sekām sauc negatīvu iznākumu, btw.  Bet nu kruts džeks.

10 1 atbildēt

Cik netaisni - cilvēki vienmēr sajūsmā par tiem, kuri kādu laiku dzīvo nolaidīgi un tad saņemās, bet nekad nav nācies redzēt, ka cilvēki novērtētu to, ko parastie mirstīgie dara katru dienu, lai nenonāktu pat tuvu pie tā, kāds viņš bija sākumā..

5 0 atbildēt

Cienu šādus cilvēkus! Toties skatoties uz 100 kg 15 gadīgiem tīņiem nāk nelabums virsū! Tīrā nolaidība.. 

5 0 atbildēt

beigās tīri tā neko ^^

4 0 atbildēt

niiiiiiiiice :))

bet,jāatzīst gan,ka lai ko tādu paveiktu vajag ne tikai to milzīgo apņēmību, bet arī diezgan daudz brīvā laika un līdzekļu..

3 0 atbildēt

nu baigais malacis.;)

3 0 atbildēt

Tam ir vajadzīga vājprātīga uzņēmība un gribasspēks. Jo tikko cilvēks paliek resnāks, tā sākas slinkums un nepamatotas suūdzības par problēmām ar vielmaiņu. Bet tas, ka derētu uzlīmet mutei priekšā plāksteri un mazliet pakustēties, tas neienāk prātā.

3 0 atbildēt

emotion  Man preiks par šiem cilvēkiem, kas pierāda pasaulei pretējo

3 0 atbildēt

trīzdesmit? seriously? emotion

4 1 atbildēt

reezēts daudz jau. bet nu jā, no sākuma paša jau var redzēt, ka viņam ir simpātiska seja, tikai aptaukojusies.

2 0 atbildēt

reāli pievilcīgs puisis! emotion

2 0 atbildēt

Oho! Redz cik smuks! emotion

2 0 atbildēt

Malacis, prieks, ka ir cilvēki, kuri tiecas uz savu mērķi!

2 0 atbildēt

Wow, tiešām simpātisks ļoti :)

2 0 atbildēt

Tik simpātisks vīrietis, pēc pārmaiņām. ouu. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »