local-stats-pixel fb-conv-api

«Mani izvaroja sieviete!». Vīrieši izstāsta visu.23

369 2

Par seksuālo vardarbību ir grūti runāt un grūti to aptvert. Pārsvarā upuri ir sievietes, taču nedrīkst aizmirst, ka arī vīrieši var tikt izvaroti. Diemžēl likuma priekšā taisnība vienmēr ir sievietei.

Mani iedvesmoja šis raksts: https://spoki.tvnet.lv/tribine/Sievietes-seksuala-vardarbiba-pret/880662

Bērniem un jūtīgiem cilvēkiem lasīt neiesaku.

369 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
....tomer man ka vīrietim, stiprajam dzimumam, kam gribas būt valdonīgam ar lielu testotarona daudzumu organismā, sieviete kas uzlekusi uz mana verķa neliekas īsti izvarošana. Veča daikts pakaļā- vot tā ir izvarošana.
21 6 atbildēt

Dāmas reti kad vīrietim uzmācas fiziski, vienīgi, ja lietots kas apreibinošs, un arī tikai tādam, pār kuru jūt savu varu. Biežāk jaunkundzes un kundzes iepatikušos vīrieti ņem ar psiholoģisko pārsvaru - visu laikus atrodas tuvumā, koķetē, flirtē, pieskaras, ja tas nedarbojas, sāk kaitināt, darīt sīkas, mīļas nelietības, publiski aprunāt, paņirgāties, vai arī uzkrītoši ignorēt. Turklāt, ja viens meitēns sāk kacināt vīrieti, kā likums, uzrodas konkurentes, kas sporta pēc iesaistās procesā, jo gaisā virmo emocijas, kas daiļajam dzimumam ir nepieciešamas kā gaiss. Ja vīrietis joprojām nereaģē kā gribētos, tad meičas vai nu met mieru, vai gluži pretēji, metas cīņā uz dzīvību vai nāvi; bieži vien enerģiskai, mērķtiecībai žubītei uz vīrieti, kuram nevar atrast vājo vietu, interese tikai pieaug. Turklāt nepieejams vīrietis ar tradicionālu orientāciju ir konkurents meitēniem, jo nepakļaujas manipulācijām un nav ietekmējams. Bieži meitene panāk, ka vīrietis iemīlas, bet ir tādi gara titāni, kas arī totālā iemīlēšanās stadijā negrib atzīt meičas uzvaru un neparakstās uz attiecībām. Ja tas turpinās, drāmas fināls var risināties psihiatriskajā slimnīcā vai vieglākajā gadījumā psihiatra kabinetā (visbiežāk vīrietim, jo caurmērā vīrietis zaudē meičai stresa noturības ziņā un ir neaizsargāts pret sievietes magnētisko dabas seksuālo enerģiju). Katrā ziņā vīrietim pēc tāda dueļa notiek fundamentālas personības izmaiņas - var parādīties jaunas rakstura īpašības, citāda dzīves uztvere, prioritātes u.t.t. Nevienam tāpēc nenovēlu nokļūt enerģiskas, apņēmīgas un gudras „raganiņas" okulārā, ja nav nolūka veidot attiecības.

11 0 atbildēt

Tikai mīkstie par ko tādu sūdzētos emotion

21 11 atbildēt

Šitais vēl ok, vēl labāk ir ja izrubijies pēc ballītes, no rīta pamosties sasiets pie sienas mājsaimnieces kleitā un tevi vālē dupsī sievietē uzģērbusi strapon.

8 0 atbildēt
Es jau kopš bērnības sapņoju kad kaķūns mani izvaros.
5 0 atbildēt

Trakākais, ja izvaro kāda milfa

4 0 atbildēt
Kaut kādi homo. Būtu labāk priecājušies, ka dabūjuši. Cita lieta, ja uzgāžas virsū 150kg blāķis un neko nevari izdarīt..
1 0 atbildēt

dzimumu lidztiesiba. 

1 1 atbildēt

Labi, te ir runa par fizisko izvarošanu, bet ir daudz smagāki gadījumi un daudz biežāki - psiholoģiskā izvarošana, par to gan varētu izveidot veselu rakstu sēriju. emotion 

0 0 atbildēt

Man tāds jautājums - kāpēc es nevaru nobalsot kā par sliktu rakstu, bet par labu bez problēmām!!!????Mēģināju vairākas reizes!!!  spoki taisa fake rezultātus???

0 0 atbildēt

Morāle - vajag mazāk dzert. emotion

1 2 atbildēt
Jā, un vēl es redzēju vienradzi’n
1 2 atbildēt

Varbūt šeit ir kāda meitene kura "pret manu gribu" man uztaisīs min*tu vai paslidināsies ar savu vēv*rīti  ? Un pat "neiedomājieties" man likt masēt jūsu krūtis vai pat laizīt siļķīti stundām ilgi.   emotion  

0 2 atbildēt

Savā diezgan garajā mūžā šitik stulbus čalīšus neesmu sastapis.Ar viņu psihi kaut kas nav kārtībā.

2 6 atbildēt

Ja vīrietis nevar fiziski apturēt sievieti, tad viņš ir nenormāli vājs fiziski.... + vēl, tad kāpēc viņam stāv?! Nezinu, nezinu ... man šķiet ,ka vīrieti var izvarot tikai cits vīrietis.

0 9 atbildēt

izklausās pēc slima tīņa fantāzijām

0 9 atbildēt