local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kuras mūs visvairāk kaitina213

1909 81

Tātad uzskaitīšu dažas lietas,kuras mūs visus kaitina,ceru ka būšu trāpījis 10niekā

1909 81 213 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 213

0/2000

Vārds "tualete" spokos tiek rakstīts, vismaz, desmit dažādos variantos.

327 4 atbildēt

Ja tu saki, ka vecākie brāļi ir kaitinoši, tad tev vajadzētu uzzināt par jaunākajiem, jeb mazākajiem.. Mazie monstri ;D

222 4 atbildēt

Jaunākie brāļi ir mazā nāve.

138 5 atbildēt

Mīnuss. Par bembistu, kā vienīgajiem šīs kategorijas pārstāvju pieminēšanu.  Pats braucu ar bembjiem jau 3-4 gadus un arī man gadās, ka lien dirsā CITU auto marku vadītāji (reti kad kāds lien, bet gadās). Nav nozīmes markai. Dirsā lien gan fordisti, gan sābisti, gan opelisti (nicinu Opel markas nodirsējus, jo arī Opel, tāpat kā BMW ir laba mašīna. Par rūsu ir uzpūsts burbulis. Realitātē Opel rūsē tik pat, cik jebkura cita marka), gan busisti ( :D - domāts busiņu vadītāji. Pie tam, it īpaši busiņu vadītāji lien dirsā)  Tā ka nevajag uzreiz dirst virsū vienai markai. Kamēr braukāsi ar M burtu pakaļā, tā arī būs. Rēķinies ar to. Ir tāda lieta, kā iekļaušanās ceļu satiksmē. Braucot ar mācību mašīnu, 80-90% gadījumos tu traucē ceļu satiksmes plūsmai. Reāli vidējais pārvietošanās ātrums mūsdienu mašīnai pilsētā ir 60 km/h, ārpus pilsētas 110 km/h (personīgi es uz darbu no rītiem, kad mazāk mašīnu, velku ar 70-80 km/h, atpakaļ no darba, iekļaujoties kopējā plūsmā - 50 - 70 km/h). Kamēr perdelēsi uz 50/90 km/h un tūļāsies pie jebkura pašsaprotama un vienkārša manevra, tev līdīs dirsā visi pēc kārtas, it īpaši busu šoferi (līdz pat niecīgajam 1 m attālumam no tavas pakaļas, pārvietojoties uz 50 km/h).

Domāju, ka būšu pamatojis mīnusu un ņemsi to vērā. Tas, ko tev māca autoskolā - kad noliksi tiesības, vismaz pusi no tiem sūdiem varēsi aizmirst, jo realitātē tā nav. Tieši pretēji - daži sūdi no autoskolas, kas obligāti jāiemācās, smagi čakarē tavu autiņu, kā arī ir bīstami tev pašam (it īpaši ziemā).

118 34 atbildēt

mazie brāļi/māsas ir daudz kaitinošāki !! ;)

62 4 atbildēt

Likums nosaka,ka katrā rakstā pa kādai fap fap bildītei :) + domāju ka meitenēm arī ši lieta varētu kaitināt.

Vismaz kāds par to ir aizdomājies emotion

58 0 atbildēt

Piemēram man ir tiešām ļoti foršs vecākais brālis-bez komentāriem.

42 0 atbildēt

Netikai dzīvnieku kakšos, bet ari cilvēku FEKALIJĀS :D

21 0 atbildēt

Nepareizi būtu teikt sunīša vai kāda cita dzīvnieciņa pārpalikumi,no tevis teiktā izriet,ka šis dzīvnieciņs ir miris :D

Izkārnījumi,draudziņ,izkārnījumi :p

22 1 atbildēt

man piemēram kaitina cilvēki, kuri nedraudzējas ar pareizrakstību un gramatiku. ;D

18 0 atbildēt

1. kā man riebjas Rīgas auto braucēji:@

parasti braucot uz Mārupi ar riteni, es braucu pa savas joslas, malu, bet pēc tam ienāk vēl viens ceļš un sanāk, ka man ir jābrauc pa ceļa vidu, un kad gribu griesties tā, lai atkal tieku uz ceļa malu mani neviens nelaiž, un sajūta nav ;aba, ka no abām pusēm brauc mašīnas no kurām mani šķir kādi 10 cm. un tas vēl nebūtu tik traki ja visādi idioti netaurētu. A, ko man darīt? griesties? tā tikai degpunktā tikšu:D

ha

Bet ar rakstu tiešām esi trāpījis uz 10

12 0 atbildēt

A vot reāli kretinē kad tu brauc ar mašīnu un pa priekšu velkās kkads mudaks (visbiežāk sieviete pie stūres) un nevar apdzīt, vot tas tā krtinē, nesen sanāca braukt pa līkumotu zemes ceļu, a priekšā velkas viens indivīds uz 40km/h a reāli apdzīt ar nevar jo ceļš diezgan dranķīgs velpietam nevar uzspiest pietiekami fugu dēļ daudzajiem līkumiem !

19 8 atbildēt

Un kur tad ir Krievi?

13 5 atbildēt

diezgan jeels puisis esi -viss tevi kaitina-izklausaas tev jaabuut vienigam uz celja!

8 1 atbildēt

Par pirmo punktu. Ja būtu gājis auto vadītāju kursos, tad saprastu - tur to arī mācīja - ja tev kāds braucu tuvu aiz muguras, tad tas nozīmē, ka grib tevi apdzīt. Un es kulturāls - palaid viņu garām, nevis besies un veic strauju bremzēšanu, lai iereibtu. Tātad - kas tur nesaprotams? Un tas neattiecas tikai uz bmw, bet uz jebkuru mašīnu. Tik pat labi varbūt tu 'velcies' pa pilsētu uz 40, tad tev visi līdīs pakaļā...

7 0 atbildēt

1. punkts tīrā patiesībā. Kad brauc pa ielu tiešām riebj, kad kāds sēž astē un spiež braukt ātrāk. Vienreiz šitā vienu pabiedējā varēja dzirdēt kā šamam riepas nobrēc un pēc tam ieturēja distanci.

7 2 atbildēt

Tu vēl joprojām fermu spēlē?:D

2 0 atbildēt

kaitinoši ir ja ierodies pieturā tieši tad, kad sabiedriskais jau aiziet un tev jāgaida nākamais :D

2 0 atbildēt

1. zinot likumus ja tu trapi masinai dupsi tu esi 100% vainigs... Taka varat bremzet ,ja ir tada situacija... 

jus nebusiet vainigs ,bet tas kas ietriecas tev dupsi 

7 5 atbildēt

11. Ja viņu tas kaitinātu, tad viņa tur silikonu nepumpētu. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »