local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kas man nepatīk.22

59 8

Sveiki Spoki.Man radās doma uzrakstīt rakstu kas man nepatīk..

:s Varbūt jums arī ir līdzīgi . Bildes varbūt nav par tēmu bet tas tā....

Nu tad lasam.emotion

59 8 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Pagaidi līdz iemīlēsies, tad gan redzēsi jokus.

24 0 atbildēt

varb neesi tik skarbs :D galu galā 6.klasei lielākā daļa tomēr kkā nebūt tiek pāri ;)

8 0 atbildēt

Tās nav problēmas,lai negribētu dzīvot. Saprastu, ja kāds tuvinieks nomiris, nav naudas lai pabarotu ģimeni un tamlīdzīgas nelaimes. Beidz gausties, iesaku sākt aktīvi nodarboties ar kādu hobiju - māksla, sports utt. un jā, tu pārspīlē.

5 0 atbildēt

Man ar kkāds šitāds laiks bija 6kl. (tgd esmu 8 kl. (rock) :D

Don't worry. ;)  ...

kā es tiku pāri.

Well  ar ko lai sāku:  

1. atradu foršus draugus. Ar labu humorizjūtu. 2. sapratu, ka mācības nav svarīgas taču jā... 6 klase is svarīga ja vēlies pāriet no vidusskolas piem uz ģimnāziju tpc nevajag arī nogurķoties... wnk atnāc no skolas - izpildi mājasdarbus laicīgi ... vai arī paspēj kko skolā izdarīt ;) . 3. Ja esi noguris no skolas iesaku dzert tēju ar šokolādes cepumiem & izgulēties... wnk iegulies gultā un pārdomā visu kas šodien noticis un tad izgulies... 3.2  UN atradu foršas dziesmas. Man p**** kas modē- es klausos kas patīk. ... Man piemēram patīk... Green day, Paramore, Jimmy eats world, 30 seconds to mars, coldplay, snow patrol, blondie, Joan jett un veeel... (rock) 4. ja tev ir laika trūkums (piem. es gāju mākslasskolā un man nebija daudz laika pildīt mājasdarbus) tad iesaku vienā dienā kad tev ir daudz laika izpildīt mājasdarbus uz priekšu ;) 

Un kaut kā tā. ;D 

4 0 atbildēt

takš čill sīkais emo bērns. paklausies labu mūziku, iedzer saldu kakao, un pāries. nav takš tik traki. pagaidi, ka iemīlēsies. tad gan sāksies brīnumi.. galvenais - nedari pašnāvību !

5 1 atbildēt

Tev šitās liekas ūber problēmas? Tad ko darīsi, kad pašam būs jādomā, ko uz maizes likt?

3 0 atbildēt

no kommentiem izlien frāzes - netaisi pašnāvību, šito s*du dēļ netais pašnāvību utt... viņš teica kko par pašnāvībām? :D Ps. "izlekt pa logu" ir izteiciens... izaudziet.

1 0 atbildēt

6 klase čali, pagaidi līdz paaugsies kaut mazlietiņ vecāks, redzēsi galvas sāpes! Turklāt tas ir normāli, ka facepalm jātaisa par to, ko esi rakstījis, man tas pats ir.

1 0 atbildēt

saglabā šito rakstu un pēc kādiem 5 gadiem pārlasi emotion tici man, dzīvē kļūs tikai sarežģītāk un, ja tu sāksi padoties jau tik agri, tad galīgi nebūs labi! sasparojies un nedomā tik drūmi

1 0 atbildēt
Tad nu gan baigās problēmas
0 0 atbildēt

Man liekas, ka tev patīk čīkstēt  emotion 

0 0 atbildēt

Tev nav izejas, pakaries! 

Nē, seriously, izglītība ir tas, kas Tev ( jā tieši Tev un visiem pārējiem aunapierēm, kam riebjas skola) palīdzēs nākotnē. Bez tās tu nekur netiksi. ''Riebjas skaitīt'', screw you. Nemācēsi skaitīt, nevarēsi pat piena paku neapšmaukts nopirkt! C'mon! Tu esi 6.klasē un jau cel paniku, interesanti, ko Tu darīsi, kad tiksi līdz 12.klasei, ja ar šadu domāšanas veidu vsp tiksi un neaiziesi uz kādu arodeni.  

Get a life, beidz sūdzēties spokos par ikdienišķām problēmām, kura piemeklē katru otro bērnu- ai, skola sūkā, jāiet uzraut cs-, labāk ej gatavoties matemātikas kontroldarbam! 

Domā par savu nākotni un klausi tanti Nefermeritu.

Āmen.  

0 0 atbildēt

Un tāpēc tu negribi dzīvot?!

0 0 atbildēt

Pff, nu gan problēmas.Kas Tev traucē nomainīt skolu? Atrodi nodarbošanos, tad nevajadzēs tik daudz laika pavadīt pie pc un filozofēt kāpēc dzīve man ir tik sūdaina. Pagātne ir pagātne, mācies no kļūdām.

0 0 atbildēt

Tak mācības ir fufelis :)

0 0 atbildēt

Un tikai tāpēc tu negribi dzīvot? emotion Tad jau tu baigais EMO :D.

2 2 atbildēt

Ok jānomaina tas debīlais striķis xD.

0 0 atbildēt

tici man:MAN VĒL TRAKĀK! davai pārrunāsim šo tēmu caur skaipu, ja gribi :)

0 0 atbildēt

emooooooooooo

0 6 atbildēt