local-stats-pixel fb-conv-api

Lielas krūtis - pluss vai mīnuss?62

789 18

Noteikti daudziem puišiem, iespējams, ka arī meitenēm patīk lielas krūtis un visi tās uzskata par lielu plusu, bet vai tā patiesām ir?

Šajā rakstā es ielikšu pāris mīnusus kurus sagādā lielas krūtis.

« 1  2  3 »
789 18 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

man ir pilniigi vienalga sievietei lielas kruutis vai ne, jo ne tas nosaka kaads ir cilveeks, viirietim ir jaasadziivo ar personu nevis kruushu izmeeru... bet... kaa izskatas ka taas kuraam izmeeri lielaaki biezhaak  uzvedas kaa peedeejaas palaistuves, pilniigi shkebina no taa ka pilns internets piedrazaats ar sho maatiishu pashreklaamaam, visur izkarina savus bumbulus, jo aciimredzot nav nekaa cita ar ko palepoties. Nezinu ko ar to visu shaadas sievietes veelas panaakt.... aciimredzot taa arii ir - mauciska daba, citu izskaidrojumu nevaru rast shai paraadiibai.

1 0 atbildēt
Reāli atbilst tikai viena lieta, pārējais ir vnk dumji pieņēmumi. emotion
1 0 atbildēt

1. noliec arbūzus zemē/ uz galda un nekas nesāpēs....

1 0 atbildēt

plusi un mīnusi ir gan lielām gan mazām krūtīm. bet katram ir tas kas ir. un sevi vēlams mīlēt ar tādām krūtīm, kādas nu ir.  lielās vnk vairāk jākopj, jo gravitācija nav atcelta. un tas ir mīts, ka vīriešiem tikai lielas patīk. smuka smalka meitene ar A izmēru ir krietni pievilcīgāka par uzbarotu tusni ar F. neskatās tak viņi tikai uz krūtīm, viss pārējais arī ir svarīgs. tad jau jāliek tēmas par locekļu izmēru - it kā mums, sievietēm, tas būtu noteicošais.

0 0 atbildēt

Tas pirmais emotionD

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

varu piekrist sim rakstam.plus tev

0 0 atbildēt

Atļaušos apstrīdēt, manai sievai ir 80 f  un nav nekādu problēmu nēsā rosmes krūšturus katru dienu. Ir tacu dažādi modeļi gan ar platām gan šaurām lencītēm, nekas neveļas, ne zem kāda apgērba. Viņai to ir 42 dažādi, piemēroti dažādiem apģērbiem. Manai mātei ir vēl lielāks izmērs, ja nemaldos tad g un arī iepērkas tikai rosmē.

0 0 atbildēt

Stulbs raksts jo nosaukums galiigi neatbilst, sarakstiiti tikai miinusi. A lielas kruutis ir +

0 0 atbildēt

pluss emotion

0 0 atbildēt

Eh tie pupi mēdz būt visādi.... Citai arbūži, citai pasta somas, citai zirnīši, citai vispār tur divas ceptas olas karājas.... (ukp) Bet ja godīgi tad lab ka vispār ir..... Un kāda starpība galvenais ka īstaic cilvēks tev blakus.... (ukp)

0 0 atbildēt

Atkal raacens pacentās izdzēst savu rakstu ? Kaut ko kādreiz pats arī iztulko ?   emotion

2 3 atbildēt
Tkreklu nevar vilkt, kreklu bez rociņām arī ne, nu visu mūžu kleitās un svārkos es nevaru nostaigāt .-.
1 3 atbildēt
Es dodu priekšroku nelielām krūtīm... emotion)
2 6 atbildēt