local-stats-pixel fb-conv-api

Leģendārie seksa giganti34

1260 2

Tiek uzskatīts, ka vislielākā piekrišana pie sievietēm ir aktieriem, muzikantiem un vispār- cilvēciņiem no mākslas pasaules. Bet- ne vienmēr! Lai cik dīvaini nebūtu, tiem, kuri šai ziņā uzstādījuši rekordus, ar skatuvi nav ne mazākā sakara...

1260 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

īsumā - nauda un vara nosaka visu, man nav ne viena, ne otra... došos atpakaļ pie redtubes  emotion

40 0 atbildēt
Kur Čārljis Šīns?
31 2 atbildēt

Truši var iet atpūsties uz šo cilvēku fona:D

17 0 atbildēt

vēl mūsu pašu Leonu jeb Ķesteru vajag, tad saraksts būs pilnīgs

15 1 atbildēt

p.s. manuprāt, tas nav nekas apbrīnas vērts - nopirkt tūkstošiem prostitūtu

11 0 atbildēt

man ir bijis 14 600 sieviešu. Kapēc tieši 14 600 ? Tapēc ka kautkad 90to gadu sākumā trīsdienniekā man pagadijās sakars ar 4 sieviešiem. To piefiksēja man draugs un pieņēmis ka man tāds sakars ir katru dienu, līdz pat manai saderināšanās dienai atzīmēja to savā blociņā. 

9 0 atbildēt

Par Čingishanu - Kaut kā frāzē: "Viņš nogalināja visus, kuri viņam pretojās un pārgulēja ar viņu sievietēm, lai apstiprinatu savu uzvaru" gribētos vārdu "pārgulēja" nomainīt uz "izvaroja". Citādi varētu domāt, ka viņas to tā labprātīgi darīja...

Paldies arī par ko kvalitatīvu šajā visā bardakā! emotion

9 0 atbildēt

Par Čingishanu: oficiāli viņa 3 sievām bija 8 dēli, (neskaitot bērnībā mirušos un iespējamos citu māšu dēlus). No šiem dēliem 4 kļuva par lielu teritoriju valdniekiem, 2 mazdēli arī kļuva  par slaveniem iekarotājiem.  Bet mūsdienās plašo Čingizhana  Y-hromosomas izplatību 16 miljoniem vīriešu nodrošināt palīdzējuši ne tikai viņa tiešie pēcteči, bet arī, piem., brāļi, pusbrāļi, tēvabrāļi un vectētiņa brāļi, un viņiem tas ir izdevies. Čingizhana pēcteču - valdnieku radu raksti ir pietiekoši labi zināmi, arī viņa daudzo meitu, kas ieprecējušās valdnieku ģimenēs, un zināmi arī daži zīmīgi gēni ne Y-hromosomā.

.

6 1 atbildēt

Vai par pašu bāleliņiem nav apkopotu datu?

4 0 atbildēt
Man veel neviena nav bijusi emotion
4 0 atbildēt

Un kāds brīnums, ka Bairons tik īsu laiku nodzīvoja? STS!

4 0 atbildēt
Kur es?
3 0 atbildēt

Priekšsēdētājs Mao  arī bija visnotaļ kārs uz jaunām sievietēm. 4 laulības,vienā no tām viņam bija 6 bērni,no kuriem dzīvs palika tikai 1. Kolīdz sieva attapās no dzemdībam,dižais vadonis atkal viņu apaugļoja,padarot par,kā pats izteicās "bērnu dzemdējamo mašīnu".

3 0 atbildēt

Nu traki,brinums kaa vini nav saslimusi ar veneriskajam slimibam.....))

2 0 atbildēt

ir viņa tiešie pēcteči."

Tātad viņi ir dzīvi ;d un ja mēs ko atceramies no vērsures stundām tad pats Čingishans ir dzīvojis pirms 800 - 850 gadu. Tas nozīmē ka vinjam bij dafiga bērnu kuriem bija bērni un kuriem vēl bija bērni  un tā tālāk līdz mūsdienām - 16 miljoniem vīriešu un vēl dafiga sieviešu kas šobrīd dzīvo savu dzīvi.

1 0 atbildēt

Kur Bils Klintons!?

1 0 atbildēt

Malacis, Fidel!

2 1 atbildēt

ko lai saka - baigie jākļi

1 0 atbildēt

Tavs kometārs bik lika padomāt. IEdomājos tgd čingishans dzīvoja tik sens, ka viņi vispār varēja iegūt čingishana dns un apkopot tik daudzu vīrišu dns lai droši varētu pateikt kad jā tie ir čingishana pēcnācēji?

1 0 atbildēt

emotion Liels facepalm par tavu matemātiku 3.

Čingishans dzīvoja ap 1200 gadu un tas ir apmēram pirms 800 gadu. Tie 16 miljoni ir vinja maz maz ..... bērni nevis bērni lol. 

P.S Un matemātiku nedara. Matemātiku izskaitļo emotion

1 0 atbildēt