local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas iedzīvotāji neapmierināti! Pāvesta vizīte izmaksās 25 Eiro sekundē.123

292 9

Aptuveni tikai divas nedēļas ir palikušas līdz Latvijā ieradīsies pasaules mazākās valsts Vatikāna monarhs – Romas pāvests Francisks Pirmais! Interesanti ir tas, ka Latvijā viņš viesosies nedaudz vairāk kā 10 stundas. Latvijā viņš viesosies 24. septembrī un tā oficiāli jau ir tikusi pasludināta par brīvdienu. Diemžēl šai vizītei tikšot tērēta ļoti liela nauda.

Par godu Romas pāvesta atbraukšanai uz Latviju tiks tērēts aptuveni viens miljons Eiro, kas būs aptuveni 25 Eiro sekundē, par aptuveni 10 stundām, kuras viņš pavadīs Latvijā.

Pie tam lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju uz to skatās skeptiski, jo Latvijā jau tā trūkstot naudas, taču šādai vizītei nauda atradās, lai gan tā būtu daudz noderīgāka slimajiem cilvēkiem un bada cietējiem.

Taču tas nebūt nav pats trakākais! Jau iepriekš runāts, ka šī vizīte iecirtīs Latvija budžetā tik tiešām pamatīgu robu, un uzminiet, kam to nāksies aizpildīt? Kopumā Tieslietu ministrija šai vizītei nodrošinājusi 806 202 Eiro, bet 145 710 Eiro atvēlēja priekš Svētā ceļojuma atspoguļošanai medijos un televīzijā, līdz ar to kopējā summa ir 951 912 Eiro!

Līdz ar to viena sekunde izmaksās 25 Eiro un 38 Eiro centus, bet viena minūte izmaksās 1523 Eiro. Cilvēki diemžēl nav apmierināti par to, ka Latvija var atrast naudu šādām lietām, bet reāli kam naudiņa vajadzīga veselībai un ēdienam.

Tam, protams nauda netiek piešķirta, cilvēki šajā visā dalos dažādos viedokļos, tomēr lielākoties tas nav pozitīvs, jo šī esot milzīga naudas izšķērdēšana, kamēr to varētu pielietot daudz labākiem mērķiem!

Un tas radīs kārtējo robu, ko pēc tam nāksies aizpildīt! Un tie, protams būs nodokļu maksātāji!

Kādas ir Jūsu domas par visu šo notiekošo situāciju?

292 9 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000

man nepatīk katoļu ticība. Kāpēc man par to jāmaksā?

7 0 atbildēt

tāpat kā senos laikos

tikai citas metodes - kā izslaukt ticīgos...  emotion 

7 0 atbildēt

Baznīcu no valsts jātdala ne tikai uz papīra bet arī praktiski, un tie pātarotāji lai maksā nodokļus kā visi pārējie.

6 0 atbildēt

Es arī esmu neapmierināts ar faktu, ka onkulis grib ceļot, bet mēs par to visu maksāsim. Stulbums. Ja vēlas pie mums braukt un vēl luksiņā atpūsties, tad taču lai pats samaksā. Hei - lai baznīca samaksā! Tas čalītis ir konkrētas kopienas pārstāvis - katoļi lai maksā, nevis visa tauta! Es, piemēram, neesmu katolis un man absolūti neinteresē tā vīriņa gaitas! emotion

5 0 atbildēt
Vēl viens iemesls kāpēc tiks pacelti nodokļi samazināsies pensijas. Varēja visi ticīgie ņemt un teisīt ziedojumu kastītes un vākt ziedojumus un maksāt no savas kabatas. Nevis uzgrūst uz visu pleciem. Un kāpēc vēl maksāt par to lai viņu redzētu tv? Varbūt jāuzlaiž lidosta gaisā lai viņš nelido uz Latviju?
4 0 atbildēt
Lai tas pedofils paliek savā mazajā valstiņā un nerādās šeit. Nopērkat viņam pocket pussy un lai viņš pūst savā alā.
4 0 atbildēt

Tas saucas Amen! Amen, Amen..  naudai katru sekundi!!

4 0 atbildēt
Nav viņš šeit vajadzīgs lai sēž savā Vatikāna un miers
4 0 atbildēt
Ko tads vins uzlabos valsti ar savu dargo viziti? Apsargi,transports un edinasana. Tam pensionaram jaed ka citi trucigie. Ja Latvijai ir tad var! Nems so naudu nost no pensionariem un nosplaus jo neinterese,vini ir pie varas. Suds pedejais. Viss slikti izskatas ara bet kautkada viziti vajag. Sektas jobanie
3 0 atbildēt
Užas...
3 0 atbildēt

Es arī piekrītu rakstā teiktajam - bezjēdzīga naudas izgāšana.

3 0 atbildēt
Var redzēt, ka Latvijai nav kur likt naudu🤨
3 0 atbildēt
pie pusdullīšiem brauc pusdullīšu direktors.
3 0 atbildēt
KPV - Latvijas pēdējā cerība, ja tie arī kaut ko sapi*īs, tad, tad neko.………
4 1 atbildēt

Kāpēc tā jācepas par šo vienu, kas tāpat ir valsts vadītāja, vizīti? Kāpēc tās izmaksas  ir ekstra izcelta? Es esmu neapmierināta, ka no manis maksātajiem nodokļiem apmaksā  praida apsardzi, jo man šī perversija nav pieņemama. Nesaprotu, kāpēc tā tiek bļauts par pāvesta vizītes izmaksām, bet nekur nevar atrast pilnīgus datus par 2007.g. Rīgā notikušā NATO samita izmaksām, kas pilsētas dzīvi paralizēja 3 dienas un bija krietni treknākas? Kāpēc nekādu protestu nav par šo - "Kopējās gaidāmo Dziesmusvētku izmaksas ir 7,8 miljoni eiro" ? Šī info bija vēl pirms Dziesmusvētkiem. Cik eiro sekundē? To atspoguļošanas izmaksu proijekta summa bija 279 504.00. Nu- uz priekšu arī par šo!!! Ne visi ir katoļi. Ok. Bet ne visi dzied koros, dejo un gāja uz koncertiem. Pavīdēja par izmaksu nepamatotību teksti, bet tagad ir pazusduši. Kāpēc neviens neatgūst 26 gadu laikā VID atbalstītu maksātnespēju shēmās izzagto? Tur miljardi atrastos. Un cik izmaksāja Nīderlandes karaļa u.c.c līdzīgu augstu personu vizītes? TAd klapējam bodi vārdā "valsts" ciet. 

3 1 atbildēt
Viņš ir Dieva cilvēks tad lai Dievs vinam arī dod naudu. Priekš mums arī lai paprasa, nevis no mums. Ir ticīgi lai ziedo no savām kabatām.
2 0 atbildēt
Va vells! Man domāt ka Latvijā nodokļu maksātājiem nav jāuztur vatikāna paps. Kurš viņ uzaicināj,tas ar lai maksā to rēķinu!
2 0 atbildēt

nu nafig to veco kraki tpt neko jaunu neizstaastiis! ..

2 0 atbildēt

Labāk nevis tas pāvests būtu atbraucis uz Latviju, bet tiešām valstī kautkas jēdzīgs notiktu un nodokļi tiktu izmantoti lietderīgi. Nevis apmaksāt runu kādā Latvijas ciematiņā kkādam čalītim, kas nedaudz parunās nevienam nesaprotamā valodā, pamās ar roku un novēlēs visiem lielu ticību... Cringy..

2 0 atbildēt
Kauns. Tiešām kauns par valdību. Es par tām kapeikām ko maksā mums kā "algu" nevaru atļauties sev ēdienu un vēl mocos ar veselības problēmām, bet te šie iznieko naudu kaut kādam, atvainojiet, vecim kleitā! Nemaz nebrīnos kāpēc tie kas var tie pamet valsti😢 Žēl teikt bet ja tā turpināsies tad tādas valsts kā Latvija vairs nebūs un paldies par to mūsu valdībai😭
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »