local-stats-pixel fb-conv-api

Kuras valstis reiz bija iesaistītas neētiskos eksperimentos ar cilvēkiem?1

66 0

Šodien to ir grūti iedomāties, taču ieslodzītajiem, invalīdiem, cilvēkiem ar fiziskām un garīgām saslimšanām, trūcīgajiem visā pasaulē ir nācies nezinot vai pret paša gribu tikt iesaistītiem neētiskos medicīniskos eksperimentos. Modernajā sabiedrībā ētiskā latiņa ir pacelta daudz augstāk, un jādomā, ka ar tādām šausmām, kādas pieredzētas vēl pagājušā gadsimta vidū, saskarties vairs nenāksies.

Jāsaka, ka eksperimenti ar cilvēku prātiem un ķermeņiem ir visai populāra tēma gan literatūrā, gan arī kinomākslā. Par vīrusiem, mutantiem, jaunām zālēm, kas cilvēci padarītu neuzvaramu, vēsta arī rakstnieka Džastina Kronina labi pārdotā triloģija “Pāreja”. Jau šonedēļ, no trešdienas, 23.janvāra televīzijas kanālā FOX būs skatāms aizraujošs seriāls ar tādu pat nosaukumu. Tas uzdos jautājumus par cilvēces turpmāko eksistenci un diskutē par vairākām ētiskām problēmām.

Lai atgādinātu šīs tēmas nopietnību, televīzijas kanāls FOX ir apkopojis informāciju par nežēlīgiem un neētiskiem eksperimentiem, kuros dažādos laikos ir bijušas iesaistītas vairāku valstu valdības.

66 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Protams tas viss ir nežēlīgi un nosodāms, bet no otras puses, ja nebūtu veikti šādi eksperimenti daudz ko nevarētu atklāt, protams esmu pret, bet......, grūti pateikt, katrā ziņā ļoti liela cieņa upurim. Pēc manām domām to nedrīkstēja veikt, bet rezultāti  varbūtu glābt neskaitāmu cilvāku veselības un dzīvības.. Neko nevaru novērtēt, strupceļš, varbūt citi spoki izteiks savas domas un vērtējumu

0 0 atbildēt