local-stats-pixel fb-conv-api

Kurā valstī ir visskaistākās sievietes???109

1365 14

Šajā rakstā es jums pastāstīšu par skaistumu… un nevis vienkārši par skaistumu, bet skaistām sievietēm. Ne reizi vien ir dzirdēts izteiciens, ka pašas skaistākās sievietes nāk no Baltijas valstīm, bet kas tad ir tas skaistums? Mēģinot atrast kādu „skaistuma” definīciju, uzdūros uz lielisku skaistuma skaidrojumu, kurš man pašai ļoti iepatikās – „Manuprāt, skaistums ir subjektīvs, tāpēc tam nav definīcijas !" ..tieši tā, tāpēc skaistuma ikona katrā reģionā vai valstī krasi atšķiras cita no citas!



Tātad, divus gadus atpakaļ fotogrāfe no Rumānijas ļoti krasi izmainīja savu dzīvi: viņa aizgāja no darba, sakravāja mantas mugursomā un devās ceļojumā pa visu pasauli, fotografējot simtiem meiteņu un sieviešu, akcentējot šo meiteņu un sieviešu dabisko skaistumu savas kultūras robežās. Gala rezultātā sanāca ļoti apjomīga fotogrāfiju sērija ar apbrīnojami skaistām sievietēm no visas pasaules nostūriem (starp citu, arī no Latvijas).



Projekta nosaukums ir „Skaistuma atlase” („The Atlas Of Beauty&rdquoemotion un ļoti spilgti parāda un atspoguļo mūsu planētas skaituma dažādību fotogrāfes portretos. Ceļojums sastāvēja no 37 valstīm un ļoti maza budžeta, bet tas ļāva sasniegt fotogrāfei Mišelai Norecai (Mihaela Norec) vēlamo kultūru dažādības atspoguļojumu. Kā saka pati Mišela: „Tagad es varu teikt, ka skaistums ir visur, un runa šeit galīgi nav par kosmētiku vai izmēriem, bet par mākslu būt pašai!” ..viedi vārdi, ne?



Tad nu dodu jums ieskatu nelielā daļā skaisto meiteņu portretos. Neviens puisis noteikti nepaliks vienaldzīgs, jo meitenes tiešām ir skaistas!

« 1  2  3  4  5 »
1365 14 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

Visās pasaules malās ir skaistas sievietes, neatkarīgi no tautas vai rases.

150 1 atbildēt

Latvijā protams, bet, diemžēl, ļoti daudzām sievietēm vērtību skala ir ļoti zema, proti, viss, kas interesē - "šmotkas", "šopings", nadziņi-radziņi, piepūstas lūpas, solārijs, uzstutētas krūtis un seriāli.

87 1 atbildēt

Lai mani jods sasper, lai skrūvspīles uz kājas uzkrīt, lai krāsu burkas sašķīst ! Esmu patriots, visskaistākās meičas ir LATVIJĀ ! 

68 3 atbildēt

Vīrieši kā vnm apdalīti emotion bet gribētu ar uz vīriešiem palūkoties emotion

40 0 atbildēt
Te jau ir paņemti labākie varianta un tā meiča LV, esmu redzejis skaistākas
23 0 atbildēt

Šodien man jāpiedzīvo vilšanās, jo vakar pati ievietoju šādu rakstu tepat spokiem.lv: "The Atlas Of Beauty "

Un šodien redzu publicētu to pašu gan šeit gan delfiem.lv

20 0 atbildēt

Vadoties tikai pēc šīm bildēm, es teiktu, ka Kolumbijā ir skaistākās meitenes, bet katram mums ir sava izpratne par skaistumu. Bērnam visskaistākā vienmēr būs mamma, puisim sava meitene, brālim māsa utt. Es uzskatu, ka nav tāda noteikta kritērija, pēc kura var pateikt - o, jā, šī ir visskaistākā! Pārējās ir glītas, bet šī ir pati, pati. emotion

17 0 atbildēt

Es labāk turos pie Jackass teiktā, ka latviešu meitenes ir skaistākās pasaulē, bet policija ir skarbākā pasaulē emotion

13 0 atbildēt

Man patīk Brazīlijas un Kolumbijas redzamās meitenes

11 0 atbildēt

Visiem meitenes kā meitenes bet manējā tā viss skaistāka emotion

8 0 atbildēt

Tagad lūdzu vīriešus!!! emotion

8 0 atbildēt

Viennozīmīgi 1 attēls pa labi tā rudmate.

emotion emotion emotion emotion emotion emotion

8 0 atbildēt
12 avatars12

Visur ir ļoti skaistas sievietes, un tas nav atkarīgs no rases. Es uzskatu, ka ir gan tādi, gan tādi cilvēki visās pasaules malās, un no ne tik skaistiem neizvairīsies un no skaistiem arī ne.

7 0 atbildēt

Katram ir savs skaistuma etalons- vienam tā būs garkājaina blondīne ar uzpumpētām krūtīm, citam apaļīga meiča, kādam labāk patiks kaulainās, vai tās kuras ir ar tetovējumiem pārpildinātas, citam klasiskā tipa meitene. 

Katram sava gaume un viss.

6 0 atbildēt
Latvijā ir visskaistākās
4 0 atbildēt

No šeit redzamajām NY un CUBA :p

4 0 atbildēt

kāpēc nav neviens populārs raksts par to, cik skaisti ir vīrieši citās valstīs? vai arī par to, ka visi cilvēki ir savdabīgi skaisti un tiek rādītas dažādu izskatu cilvēki? vai arī par to, ka cilvēks var būt skaists ārēji, bet pavisam neglīts un pretīgs iekšēji?

4 0 atbildēt

 

Precama sieviete! emotion

3 0 atbildēt

Tā Latvijas "daiļava" nemaz tik daiļa nav emotion

Kuba/Somija.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »