local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas - Ukrainas karš sācies! Apdraudēta arī Latvija?114

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz diemžēl raksts par to, ka Krievija iebrukusi Ukrainā. Un ne jau tikai Krimā kā bija iepriekš, bet gan palikusi gana bezkaunīga, lai ietu tālāk un okupētu Doņecku, Lugansku.

Lasiet tālāk rakstu par pēdējiem notikumiem!

PS: Ja vēlies lai ANO tiktu iesniegta petīcija par Putina atzīšanu kā kara noziedznieku, tad nobalso par to šeit.

837 7 114 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 114

0/2000

īsākā anekdote - "krievu miera uzturētājs".

44 1 atbildēt

Dievs pasarg, lai tiešām nesākas mēsli šajā pasaulē!! 

29 0 atbildēt

Žurnālisti sacepās, ka tam konvojam nevienai mašīnai nebija numura zīmes. Zināšanai - militārajiem transportiem nav numura zīmju. Vācijā ik dienas aizvadu braukājot pa 400-500km. Un katru dienu redzu pa kādam ASV konvojam kur nevienai mašīnai nav numura. NEVIENAI. Tā tikai Latvijā pieņemts, ka visu mantu jāreģistrē.

22 0 atbildēt

Tapēc šobrīd uz Baltijas valstīm un Poliju sūta ASV karavīrus- ja gadījumā krievi uzbrūk, pārējai pasaulei būtu pie kājas, vai nošauj 1000 latviešus, poļus, igauņus. Bet ja nošaus kaut 1 ASV pilsoni, ASV beidzot būs iemesls uzbrukt Krievijai, un nabaga kremlieši beidzot apjēgs, ko ir savārījuši.

7 1 atbildēt

Hey Adolfs Puttler :D :D Merkaķpakaļā tāds !! *****j viņam savajadzējās karu? Droši vien counter strike nospēlējies, par daudz !! :D

6 1 atbildēt

Nu malacis, lielaakaa probleema jau ir taa, ka konflikts ir Latvietis vs Krievs, bet es jau vairaak domaaju tos, kuri dzimushi/ievaakushies Latvijaa un nejeedz pat valodu iemaaciities, tie, kuri balso par otru valodu un atbalsta kremlja propogandu.  bet ne jau taadi, kaa Tu, kas arii gan jau Latvieshu valodu labaak paarzin nekaa es :)

Vairaak taadu iedziivotaaju kaa Tu... nevis shitos paraziitus, kas pat 50+ gadu laikaa nav speejushi ieguut pilsoniibu un zombee arii naakamaas paaudzes iztureeties pret Valsti kuraa dziivo ar nicinaajumu.

4 0 atbildēt

Ja Ukrainā nogalinātu  7 milijonus krievu, es to neuzskatītu par pārkāpumu vai kara noziegumu. http://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

7 3 atbildēt

Nesen kaut kur dzirdēju, ka uz Ukrainu it kā ieviest kārtību ir devušies arī latvieši. Nezinu patiesība vai baumas, bet kaut kā stulbi, lien kur nevajag.

5 1 atbildēt

Kaut vai savāksies miljoniem parakstu, tas neko nedos, civiliedzīvotāju viedokļi nevienam neinteresē. Ar naudu var apiet jebkuru likumu, tā kā Pļutkina kungs teorētiski var darīt ko vien vēlās, neviens pašlaik to nevar mainīt.

4 1 atbildēt
Zin avatarsZin
Man slinkums rakstiit, bet tikai viens jautaajums - pa kuru laiku ukraina pieteica karu krievijai? Un peec padomju laikiem skumst cilveeki ap 50-60 gadiem, jo tie bij vinju jauniibas laiki un cilvekam pasham par sevi nebija jaapastaav, valsts darbu atmeta... Sabiedribas pabiras skumst, iisaak sakot... Vari mani saukt par nacionaali or whatever, bet taa krievijas niishana izveidojas no visaadiem plineriem, osipoviem, lindermanjiem utt.. Nu i kapec vinjiem ir sheit jaabaazh taa "krievu kultuura" un 9. Maijs Latvijaa? Un tu vari staastiit par Krimu ko gribi, bet pashlaik notiekoshais nav attaisnojams ne ar ko...
3 0 atbildēt

Ta vien skiet ka musu mazberni skola vestures stundas macisies par 1,2,3 pasaules karu

Tikai 3 bus nevis Hitlers bet Putlers.

Ceresim uz to Labako!

3 1 atbildēt

1) Bet ja tad kad notiek aneksija apkārt staigā Krievijas karavīri vai to vairs drīkst saukt par Aneksiju ? :D :D :D :D  Gaidīja Putina lēmumu :D tas nekas ,ka Krimā ir liela Krievijas armijas bāze :D :D :D

nacinālistiski idioti + naida kurināšana -hm, kā ar iepriekšējā prezidenta sazagtajām bagātībām . Un ja jau Putins ir tik labs ,kāpēc neizdeva viņu Ukrainai ? Tak , beidziet dirst ......visās malās tos krievus apbižo :D :D Tak neviens nesit tos krievus Ukrainā ....+ Kas notika ar  cilvēkiem Krimā ,kas nepieņēma Krievijas pilsonību ? 

Un ko tad tu iesaki ....ai , lai tie krievi dara ko grib .....galvenais ,ka pieniņš tirgojās ....un ko darīs ,ja nākamā būs Latvijā ? + Ja , krievijā tirgus ir tik liels un tagad pēkšņi vairs neienāk pārtika no ES  ,ko tad viņi ēdīs ?  Zviedri ??? nopietni ? :D :D :D  Zviedri Latvijā pērk mežus .....zemi pērk  : Dāņi , Vācieši , Īri .

Kāds sakars ar cukurfabrikām ????? vai tad ES lika viņas likvidēt ???? :D:D :D hm, Krievija nav tas pats ,kas PSRS :D :D Kāpēc Krievijā Putinam ir tik labi reitingi , jo cilvēki cer ,ka atjaunos PSRS varenību . Piedod ,atvaino ,bet tad tu pazīsti lohus :D :D ,jo neviens cilvēks mūsdienās ar labu darbu negrib atgriesties PSRS .....kāpēc  viņi grib atpakaļ PSRS ....pavisam vnk tanī laikā visiem cilvēkiem bija darbs ,lai arī uz darbu nāca piedzēries utt . Kas mums ir tāds kas nav citiem .....hm , daudz tādu neaptēstu cilvēku kā tu :) Ir tautas daļa ,kas balso par kreisajām partījām ....tāpēc arī viņš tā cenšas .....tu domā ,ka Putinam interesē tie kreivi ,kas dzīvo Latvijā ? :D :D :D :D :D :D :D 

2 0 atbildēt

nu jau novecojusi informācija plkst 18 (nepagāja ne 7stundas) - Krievijas artilērijas apšaudē pilnībā iznīcināts Ukrainas robežpunkts «Uspenka» Doņeckas apgabalā, sestdien paziņoja Ukraina robežsardzes dienests.

Karš tur būs, tikai jautājums: "Cik liels un kā ietekmēs pasauli?"

2 0 atbildēt

Pirmkārt, ja jūs gribat redzēt PRETVALSTISKU AKTIVITĀTI, tad ieejiet www.rv.lv  (Rēzeknes Vēstis) lapā un izlasiet, ko cienījamā M. Nizinskas kundze jau pašā Ukrainas krīzes sākumā raksta. Nedaudz atgādina politmācības stundu sovjetu stilā. Bet ko var gaidīt- kas pasūta šādu politmācību galvenajā reģionālajā avīzē, tas nav noslēpums.

2 0 atbildēt

Pateicoties // Krievijai tas viss sākās. Kaut kāds murgs

7 6 atbildēt

nu jā loģiski, :D

ta visi nodirsa un vainoja Putinu a tagad gaida no viņa puses normālu palīdzību? nopietni :D

ko gribēji to dabuja,paši vainīgi

0 0 atbildēt

Es tikai nesaprotu,kādēļ citi ļauj vaļu Putinam un noskatās tikai.....wtf

1 1 atbildēt

Ļoti žēl Ukrainu.. Būtu labi ja viņa būtu Eiropas savienībā

0 0 atbildēt
Putins ir milzīgs putns, kurš lido un d**š savus baltos s***s visiem uz galvas, viņš ir lielākās valsts prezidents un tāpēc domā, kā drīkst šādi rīkoties.
0 0 atbildēt
Zin avatarsZin
Un veel viens jautaajums visiem faniem - kaadeelj zhurnaalisti iet ptom no Russia Today? Man katru dienu gandriiz sanak skatiities RT un tas ir aciimredzami kaa cilveeki staastu tur pagriezh swv pa labam, uzdodot beerniskjiigus pretjautaajumus, apshaubot jebkuru pieraadijumu pret krieviju, bet ar putaam uz luupaam kliedz, ka taa ir taisniiba ko piemaajas nointerveetais igors staasta.. Protams visi meediji melo, ber cik man naacies redzeet, Russia Today ir pavisam citaa liimenii
2 2 atbildēt
« 1  2  3 »