local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijā izcēlusies masveida panika!!! Rublim 100!128

Sveiki spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu! Šajā rakstā par to, ka Krievijas iedzīvotāju vidū un Krievijas ekonomikā ir izcēlusies panika dēļ straujā rubļa krituma.

Lai labi lasās!

1385 3 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 128

0/2000

Ir jātaisa biznes --- Samainot 1 eiro pret 5 kapejniekiem , mēs dabūjam 1,4 kg metāla, kā mēs zinām Krievijas 5 kapejnieki taisīti no misiņa, mēs tos nododam metālā. Kā zinām 1 kg misiņa maksā 4 euro. No 1 eiro mēs iegūstam 1.4*4=5.6 euro emotion

110 1 atbildēt

Labs raksts! Labi,ka Krievija tagad ciešs kopumā. Nav ko karot Ukrainā un bezjēdzīgi noteikt embargo rietumu precēm un produktiem!

29 3 atbildēt

Ļoti inetersants raksts, nebija pat slinkums lasīt!

28 2 atbildēt
Es nemaz nebrīnos, ka pat banka melo iedzīvotājiem, jo Krievijā iedzīvotājiem melo viss, atliek tikai paskatīties to pašu RT. Un pats skumjākais, ka krievi paši tam tic...
22 0 atbildēt

Ķīnieši pēc Bloomberg info, atteikušies izmantot rubli darījumos. Viņuprāt pārāk riskanta valūta, kā tas arī ir.

17 0 atbildēt

Tu esi pārāk izglītots!

Tiešām cepums tev par šādu domāšanu, visi raksti tev ir ar pamatotiem secinājumiem un argumentiem!

Cerams, ka pēc gadiem varēsim lūkot tevi valdības krēslā, protams, tu labāk zini ko dzīvē vēlies.

12 3 atbildēt

Galvenais, ka tu visu saproti. emotion

Arī pasaules ekonomisti neko nesaprot. Visi neko nesaprot. Tik tu. emotion

9 1 atbildēt

Šodien tieši dzirdēju pačortošanos saistībā ar spēļu industriju... grūtāk nokāst naudu no lētticīgajiem utainajiem iekš odnoklasniki.ru, jo viņu sasodīta valūta ir lētāka par toletes papīru... emotion

4 0 atbildēt

Dzeru medalu un uzkožu ādažu mājas čipšus un domāju ,ka raksts būtu daudz intresantāks ,ja būtu ielūkojies pagāšā gada notikumos tuvajos austrumos un pašā ASV.

Tagad , precīzi pirms pārdesmit munūtēm Obama apstiprinājis jaunu sankciju vilni pret Krieviju , ieroču piegādi Ukrainai (aizsardzības un izlūkošanas ) un gaidu ko rīt teiks neprognozejamākā persona uz pasaules. 

Vispār notikumi atīstas vairs ne pa gadiem ,ne mēnešiem ,bet pa stundām ! 

Bet vispār diezgan traģiski , vēsture māca ,ka ilgstošs ekonomisks spiediens , vai valūtas neizbēgams kritums beidzas ar revolūciju labākajā gadijumā ,bet sliktākājā gadijumā ar karu , un vissliktākajā gadijumā ar pasaules karu ,kur krīze bija viena no Hitlera nedaudzajām izdevībām pazemotu vāciešu tautu pārzombēt. 

4 0 atbildēt

Nu karma, nu.. 

Zinu, slikti, bet tā viņiem vajag, cik daudz viņi ir darījuši slikta? Nu, lai tagad paši pamokās. 

3 0 atbildēt

vot tā viņiem vajag! emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
tie kiri blauj par asv paradu, parstajiet! Praktiski viau naudu Asv valdiba ir parada federalajam rezervem, tas ir pasi sev, tapec vinus tas ipasi neker!
1 0 atbildēt

Atsakās atbalstīt? Atteicās uz pāris dienām, bet manot cik struji tas pēkšņi sāka krist, to atsāka. Ne par velti publiskots, ka stabilizēšanai 70 miljardu vietā jau iztērējuši vairāk kā 80 emotion

Naftas cenas ir 60 dolāru līmenī. Neko tur īsti viņi neatgūst. Un atkarīgs ar kā noslēgts līgums. Ja ar kādu, ka jāmaksā rubļos, tad zaudējumi pamatīgi emotion

Un tas labi, ka tautai tur beidzot būs grūtāk. Pamodīsies no masu psihozes.

1 0 atbildēt
Hāhāhhhaahaaāaaemotion
1 0 atbildēt

Daudzi to jau sen zināja ,ka sankciju rezultātā Kreivijas rublis zaudēs vērtību,tas tik bija laika jautājums.

Bez starptautiskās palīdzības Krievijai ir divi scenāriji:

1) Izvest savu armiju no Ukrainas un pārstāt atbalstīt separātistus, tad Rietumi atceltu sankcijas un pamazām atjaunotu sadarbību ar Krieviju. Tad pamazām vis normalizētos un pēc 5 gadiem jau būs atpakaļ zirgā.

2)Pēc Sabiedroto  un  milzīgu iekšēju apstākļu spiediena rezultātā Federācija bankrotē ,kas iespējams varētu novest pie varas maiņas vai pat pilsoņa kara. Par to vai Sabiedrotie iejauksies nezinu, bet kodolieroču noliktavas un atomstacijas visticamāk aizsargātu, ja pagaidu valdība lūgtu .

3) Putins nojūdzas un palaiž visu atomieročus uz ASV .BEIGU SĀKUMS, vai arī ne.

1 0 atbildēt

liek atgriesties veselajam saprātam? emotion emotion par ko tu runā? emotion

1 0 atbildēt
Sejā jums krievi!
1 0 atbildēt

Krievijas iedzīvotāji neko nevar darīt lietas labā(vienīgi apvērsums,revolūcija)...tas ir tas pats, kas vainot latvieti pie krīzes Latvijā. 

1 0 atbildēt

Tas ir nožēlojami cik zemu var nolaisties krievijas valdība. Par to cieš tauta. Un tagad mēs saprotam, kāpēc jau refleksīvi ienīstam krievus, jo viņi dara pāri citām tautāmun valstīm. 2.pasaules karš nemaz nebeidzās..........

1 0 atbildēt