local-stats-pixel fb-conv-api

Kas vairāk vajadzīgs trūcīgajiem: Siltas bulciņas vai priekšvēlēšanu solījumi?17

124 0

Sirsnīgs stāsts no facebook lietotājas Zanes V. (28.09.2018):

"Šodien pa ceļam uz darbu iegāju konditorejā. Pie konditorejas stāvēja vīrietis, vairāk nekā 70 gadus vecs. Viņš zelēja tukšu majonēzes paciņu un skaitīja raupjajā plaukstā melno centu monētas.

Kamēr stāvēju rindā, vēroju kungu cienījamajos gados. Brīdi paskatījies plaukstā, viņš iebēra monētas padilušās jakas kabatā, sapratis, ka bulciņai naudas nepietiek.

Taču prom viņš nesteidzās. Šķita, ka viņš bauda smaržu, kas nāk caur atvērtajām ceptuves durvīm. Viņš nevienam neko neprasīja, brīdi pastāvēja, tad pagriezās un lēniem soļiem devās prom. Stāvot rindā, es cerēju, ka panākšu veco vīru.

Palūdzu pārdevējam salikt maisiņā dažādas bulciņas un skrēju onkulim pakaļ. Panācu vīru, iedevu viņam papīra maisiņu, un viņš ar nelielu izbrīnu sejā lūkojās uz mani un prasīja, kas tur ir iekšā. Atbildēju, ka bulciņas. Teicu, ka man šķita, ka viņš tās varētu gribēt. Vecais vīrs noteica: "Vēl siltas." Un viņam acīs sariesās asaras. Asaras par dažām maizītēm. Un raudāt gribējās arī man. Viņš satvēra manu roku savās plaukstās un teica paldies.

Ir pagājusi visa diena, bet es nevaru aizmirst veco vīru. Es joprojām redzu viņa seju un neveiklos centienus noslēpt asaras. Un te nu mēs esam priekšvēlēšanu nedēļā, kad potenciālās gudrās galvas tērē tūkstošiem euro, lai viens otru pārkliegtu debatēs un labākas dzīves solījumos, bet tur ārā ir cilvēki, kuri nevar paēst no ielu plakātiem un uzlīmēm uz sabiedriskā transporta sāniem.

Un es nesaprotu, to neredz vai negrib redzēt?

124 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Negrib redzēt, jo galvā tikai darīt visu lai UZVARĒTU.
9 0 atbildēt

Un ko esi tu darījis, lai tā nebūtu - jautājums, kas jāuzdod katram sev. 

Arī ar siltām bulciņām vien nekas nemainīsies.

9 0 atbildēt

Vajadzīga nauda ne tās būlciņas ne tās priekšvēlēšanu hu*ņ*as visiem un vienmēr ir vajadzējusi tikai un vienīgi nauda !!! Naudā ir viss ko vien cilvēks var vēlēties vara, ietekme, laime,stabilitāte, sievietes, spēja radīt citiem prieku- nauda ir kas vairāk par parastu norēķina līdzekli !! Nebūtu naudas būlciņas nebūtu ne tev, ne  kungam  gados nedz tavas atmiņas par viņa svētlaimīgo seju.

8 0 atbildēt

Un man vienam gribas novelet - MEITIŅ LAI TEV DZĪVĒ NEKA NETRUKST !  emotion ? ? ?

7 0 atbildēt

Pirmsvēlēšanu solījumi = tukša salmu kulšana. Katru reizi tiek teikts, ka algas būs lielākas, ka veselības aprūpes sistēmā būs uzlabojumi. Jā, varbūt simts galma ākstiem tas viss ir, bet parastajiem mirstīgajiem ir ļoti daudz kas jādara, lai vispār varētu nopelnīt un kur nu vēl par veselību domāt.

6 0 atbildēt

Aizkustinošs stāsts.

2 0 atbildēt

Plus un simts autoram !  emotion 

1 0 atbildēt

Sūds par solījumiem!...Vai Mēs gribam ''melnd....s.Pat Krievija ir dupsī ar saviem džamšutiem.ŠMIGĀM pie veikala pietiek ar''saziedoto''...LV pilsoņiem pensijas-JĀ!!! Nepilsoņus par izdarītajiem maziem kriminālpārkāpumiem-domoj.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

par copy paste gribētos mīnusu ielikt,jo jau šo rakstīju,atļauju kaut autorei prasīji vai vnk. nokopēji?

0 0 atbildēt