local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir jaunais pašnāvību izaicinājums "Momo"?13

219 0

Kā ziņots, tad Momo izaicinājums ir sācies Facebook, kur grupas dalībnieki tika "izaicināti" sazināties ar nepazīstamu numuru. Tas, iespējams, ietver virkni uzdevumu, kas iedrošina bērnus iesaistīties nežēlīgās darbībās, kas beidzās ar pašnāvību.

219 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Manam auto ir lietie diski Momo Corse Black.. Vismaz pagaidām tie man nav radījuši vēlmi izdarīt pašnāvību..  emotion 

23 0 atbildēt
Momo izplatās WhatsApp vidē. Oriģinālais numurs ir reģistrēts Japānā, taču eksistē vēl simtiem citu numuru, kurus radījuši tie trakie. Momo “izaicinājumā” īsti nav jāpilda uzdevumi - šī radība it kā zina par jebkuru cilvēku visu informāciju (visticamākais cilvēks otrā galā vnk googlē visu), sūta attēlus ar Tevi, lai Tevi iebiedētu un sūta attēlus arī ar “sevi” - Momo. Viņa sola, ka atnāks pēc 4 dienām Tevi nogalināt. Īsāk sakot - kārtējā grupiņa ne visai veselu cilvēku nolēma paņirgāties par cilvēku psihi.
20 0 atbildēt

Paldies par brīdinājumu! + no manis

8 0 atbildēt
Numuru kāds varētu iemest? Vēlos patroļot to cilvēku,sanāktu labs raksts emotion
7 0 atbildēt
Pie mums ir tava jaka
0 0 atbildēt

ja tie ir haketri kuriem patik speleties ar cilveku nerviem emotion  emotion   emotion  emotion  : emotion 

0 0 atbildēt
Man stāstīja ka Momo draud ka nogalinās vecākus un youtube redzēju video kur viņa it ka sadraudzējās ar puisēnu un ar laiku tas puisēns palika atkarīgs un visu lapu sarakstīja ar Momo viņam lika izdarīt pašnāvību bet viņa tēvs paspēja apturēt viņu
0 0 atbildēt