local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc netikties ar mammas meitiņu?31

76 16

Domājat, ka vīrieši tikai ir tādi kas dzīvo ar mātēm līdz mūža galam? Arī sievietes mēdz pāršaut pār strīpu dzīvojot ar māti un pavadot ar to visu savu laiku. Katram bērnam, meitenei vai puikam ir jāsāk kļūt patstāvīgam un vecāki ir tie kas izvēlās no cik gadiem tas būtu vis labāk. To redz pēc bērna uzvedības un brieduma bet daži vecāki šo ignorē un vēlās paturāt bērnu pie sevis, bērns pakļaujās vecāku ietekmei, jo ir tā audzināts un šis ir ģimenes attiecību modelis kādu bērns ir redzējs, grūti pārliecināt šo cilvēku par pretējo. Vecāki neviļus kropļo bērna psihi un sagrauj viņu dzīves ar šo pārlieku lielo uzmanību un pārlieku lielo uzmanību ko vecāks uzbāž savam bērnam.

76 16 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Turējos, turējos, bet šoreiz nesanāca. Santa, diemžēl šis raksts ir nekam nederīgs. Draudzēties ar mammu nav slimība vai kaut kas murgains. Ja meita ir izlēmusi dzīvot ar mammu, tās ir viņas darīšanas. 

18 2 atbildēt
Nu.. Man mamma ir labākā draudzene, bet tas nekad nav ietekmējis manu personīgo dzīvi. Tur ir jābūt tiešām cilvēkam bez sava viedokļa, lai klausītu visu kā mamma vai kāds cits saka. Jo tik pat labi uzcep nākamo rakstu par to, ka nevar tikties ar sievieti kura ir pilnīgā pakļautībā draudzenēm. Tā, manuprāt, ir lielāka nelaime par jebko. Jo tie padomi kas no "draudzeņu" puses nāk.. tiešām reizēm ir dirsā nekur nederīgs.
10 0 atbildēt

Tu ar saviem bezjēdzīgajiem "tikšanās" rakstiem vienreiz ej ieskrienies.

11 2 atbildēt

Es nāku lasīt Santas rakstu, lai paskatītos cik "pieklājīgi" cilvēki ir komentāros.

Arī viela pārdomām par pašu rakstu.

6 0 atbildēt
Mana mamma dzīvo blakus mājā un runājam katru dienu,par visu. Tas nekādi nav ietekmējis manas atiecības. Manuprāt šis raksts ir nedaudz pārspīlēts,bet tās ir tikai manas domas.
5 0 atbildēt

Uztaisi rakstu par to, ka nevajag lasīt tavus subjektīvos rakstus

5 0 atbildēt
Santa, laižam uz randiņu. Tu man izmaksā un vēlāk izsauc taksi, lai varu braukt pie mammas emotion
0 0 atbildēt

Tu man draudi?  emotion 

0 0 atbildēt

Nav tik traki. Es ar savu draugu, pagaidām, dzīvojam pie maniem vecākiem, līdz piedzims mazais un varēsim tikt galā paši. Tas nav slikti, ka sievas mamma palīdz, jo viņai ir vairāk pieredzēs. 

0 0 atbildēt