local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc ilgtermiņa attiecības un laulība nekam neder?132

270 31

''Esmu bijusi ilgākās attiecībās 6 gadus. 1. gads bija burvīgs visur braucām izklaidējāmies, skatījāmies filmas kopā, gājām vakariņās un tad kopā tās gatavojām pārsteidzām viens otru, nevarējām atraut acis viens no otra. Otrais gads jau blāvās un 6 gads pagāja, kā pa miglu, it kā es kopā būt ar svešu cilvēku! '' Stāsta Marija (30gadi)

Attiecības sākuma stadijā ir brīnišķīgas jo tā ir iemīlēšanās stadija cilvēks visu redz rozā brillēs un pasaule liekās lieliska. Tu vari būt precējies un garlaikots vaia rī brīvs un vientuļš laie nav ne vienā ne otrā.

270 31 132 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 132

0/2000
Vīrietis un sieviete nav pretpoli, bet gan viens otra papildinājums. Viņu temperamentiem jābūt radniecīgiem un ideāliem vienādiem. /T. Fontane/
3 0 atbildēt
Un nevar likt visus viena maisa!Pec tevis rakstita iznak kas vajag tikai gadijuma attiecibas un bus labi!Vai Ari sedi majas cep rakstus un tad IR vienigais sasniegums dzive!
3 0 atbildēt

Man piemēram kopā būšana apnīk jau pēc trešā mēneša emotion

3 0 atbildēt
Manuprāt, tas ir kā kuram. Citiem apnīk pēcgada, citi nodzīvo laimīgi visu mūžu. Tas jau vairāk atkarīgs vai ir īstie cilvēki un vai viens no pāra ir tā saucamais "ģimenes cilvēks". Man, piemēram, pēc 3 gadiem ir daudz superīgāk, nekā sākumā. No hate. Cerams, ka nesāki atkal braukt virsū, jo neko lieku neuzrakstīji.
3 0 atbildēt

Kāpēc es joprojām esmu Pokemonu meitene? emotion

2 0 atbildēt

Sākumā pacenties piereģistrēties, tad murmini, anonīmais āksts, bloķēšana neaizliedz komentēt rakstus vai balsot par tiem. Bet tā kā tu esi pati Santa, kas sevi aizstāv, tad visiem tu esi pie kājas.

2 0 atbildēt

Daļēji varu piekrist  emotion 

2 0 atbildēt
Ko citu jūs gaidījāt intervējot nelaimīgas sievietes? emotion
3 2 atbildēt

Lai uzmundrinātu laulāto draugu daudz nevajag: vārds, smaids, glāsts, – un garastāvoklis labs. /N. Solovjovs/

Viens no visaugstākajiem laulāto attiecību principiem – rozes dāvāt nekad nav par vēlu. /N. Solovjovs/

Laulības dzīve ir radošs process, kam ir divi autori. /N. Solovjovs/

Ģimenes laime ir tur, kur mīļi vārdi un labi darbi. / N. Solovjovs/

1 0 atbildēt

Tavi raksti man liek nākt Spokos! Paldies!    emotion 

0 0 atbildēt
Attiecibas un lauliba IR maksla uzturet visu to odzinu un nav jau tikai vienam jamegina visu uzturet bet no abiem.Nevar tikai no vis a prasit abiem jabut ieintresetiem.Un izklausas, ka seit tikai sievietes kaut Ko gaida ja jabut pirmajam Ko uzsakt,bet nejau visu laiku!Ja tikai nem un nesniedz neko preti atri viss beigsies,jo cik var smelt.
0 0 atbildēt
Zinu Ko aizej pamilejies at kadu noskupsti uz ielas bus tev jauks pasakums
0 0 atbildēt
Viss ir atkarīgs no pašiem...pie vainas nav viens vai otrs..vainīgi ir abi. Protams katrs to pasniedz no sava skatu punkta..Man ir bijis otrādi...un atkal bija slikti...par daudz uzmanības, par daudz mīlestības, par daudz visa tā, par kā trūkumu sūdzās sievietes...😀😀😀...tā kā...jāiemācās noturēt līdzsvars...
0 0 atbildēt
Izskatās, ka šis ir tikai PRET laulību dzīvei...
0 0 atbildēt

Kuram der, kuram neder... emotion

0 0 atbildēt

Patiešām stervozas un neapmierinātas "pistalas" viedoklis...   emotion  

Manas attiecības nav izdevušās, tāpēc nafig tādas nav vispār vajadzīgas...

Tas ir kā ar krievu mašīnām- nemākam neko labāku par Ladu saskrūvēt, nu tad nafig- visi tagad staigāsim kājām...   emotion  

Pirmkārt, bļin, 6 gadi kopā, lai saprastu, ka vecis "ne tā viņu pis"? Nopietni? Totāla aita un totāls siņka... Citu kopēju lietu/interešu kopdzīvē viņiem pa 6 gadiem nav, pēc kurām izvērtēt savu attiecību vidējo aritmētisko?

Tā nu ir sanācis ka arī mana sieviņa gultā ir kā "dēlis"... Bet tā praktiski ir viņas VIENĪGĀ īpašība, kas mani neapmierina...   emotion Viņai ir daudz citu īpašību, kuru dēļ emu gatavs to pieciest... Un mums ir citi kopēji mērķi, kopēji "projekti" un bēni galu galā...   emotion  

Otrkārt, nevajag piesieties dogmām, ka īsta MĪLESTĪBA un labs SEKSS ir NEATDALĀMI jēdzieni. Tas ir mīts... Mana sieva sūdīgi spēlē šahu... Tas man netraucē spēlēt šahu ar citiem, labākiem spēlētājiem... Būt "labam gultā" ir tāds pats talants, kam ir jābūt "iedzimtam", kas ir jāizkopj un jātrenē... Ko tagad darīs visi tie, kam ar to nav paveicies?!?

Ja kādam kvalitatīvs sekss ir tik ļoti neatrisināma problēma kopdzīvē, nu tad runājat viens ar otru- nevis taisat debilus rakstus internetā...   emotion   Nevarat atrisināt problēmu savā starpā, ejiet pie attiecīgiem speciālistiem, stājaties svingeru klubā, vai pēc "obligātās programmas" noslidošanas, VIENOJATIES, kur un kā atslidosiet "brīvo programmu"... Nosakiet sev spēles noteikumus...

Jopt... Nevis "Laulība nekam neder"... Laulībai ar seksu nav NEKĀDA TIEŠA sakara- labi ja tāds patīkams bonuss... Es zinu- 11gadi esmu laimīgi precējies... Pie tam sievu neesmu krāpis ne reizi...

  emotion  

0 0 atbildēt

Vēlos pateikties Lapo Micro Finance par aizdevuma piešķiršanu. Mani vairākkārt pievīla, mēģinot saņemt aizdevumu, līdz es saskāros ar Lapo Micro Finance, kas man sniedza aizdevumu 23 000 USD vērtībā, lai rūpētos par savu slimo bērnu. Ja jums šodien ir vajadzīgs īsts aizdevējs, sazinieties ar Lapo un neļaujiet sevi apmānīt. Sazinieties ar e -pastu: lapofunding960@gmail.com

Whatsapp +447883183014

0 0 atbildēt
Tā ir. Man vnk paliek garlaicīgi, jo es visu par viņu zinu, tas viss vienkārši apriebjas. Pēc 2 gadiem attiecību sākas apnikums un sāk riebties tas otrs. Ilgākās attiecības 4 gadi un es domāju, ka es viņu vnk nogalināšu ja vēl vilksies man pakaļ- viņš nespēja saprast ka viņš man ir noriebies un apnicis līdz mielēm un mēģināja pierunāt turpināt attiecības - paldies, nē. Gribētos lai ir visu laiku kā 1. attiecību gadā, bet tā nav.
2 3 atbildēt

Šajā pasaulē NEKAS nav bezgalīgs un mūžīgs, tajā skaitā attiecības. Viss, kas sākas, vienmēr beidzas (agrāk vai vēlāk). Līdz ar to ilgtermiņa attiecībām nav jēgas - pēc 100-150 gadiem tāpat neviens neatcerēsies, ka tāds "Vārds Uzvārds" vispār dzīvojis. Teiksiet - muļķības?! Tad bez "rakšanās arhīvā" pamēģini nosaukt sava vecvecvectētiņa no mātes puses vārdu uzvārdu un nodarbošanos.

2 3 atbildēt
Savā ziņā var piekrist autorei, bet nevaru piekrist, ja tiek pasniegts tādā veidā, kā tagad. Ja līdz šim autore likās sakarīga, tad tagad palasot komentārus, pamati ir sašķobījušies, bet ne man spriest par lietām, par kurām es neko nezinu.
0 2 atbildēt
« 1  2  3 »