local-stats-pixel fb-conv-api

Kādēļ vīrieši mīl maitas?28

177 1

vēl viens interesants rakstiņš ----> http://spoki.tvnet.lv/sports/Ar-ko-ir-labs-sekss-vasara/758645

Ko maitās atrod cilvēces stiprās puses pārstāvji? Vārds maita ir kompliments vai aizvainojums? Uzzini kāda ir šī vārda nozīme.

Un, galvenais, kādēļ vīrieši mīl sievietes ar šo velnišķīgo uguntiņu? Centīsimies pamēģinās tikt skaidrībā ar šiem jautājumiem.

177 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.passion.ru
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Drīzāk -  kādēļ sievietes mīl kretīnus?

19 0 atbildēt

kas tās pa blēņām? es maitas triecu ar kāju pa pakaļu ***!

taisni maitas nemaz nav tās aktīvākās gultā!

11 0 atbildēt

Maitas der tikai divām lietām - kādreiz ievilkt gultā un praktikai priekš savu talantu izkopšanas smadzeņu skalošanā un nerrošanā.  emotion Viņas labi varbūt izskatās, bet tie nekad nebūs tie cilvēki, kas spēs citus mīlēt un uz kuriem būs iespējams paļauties ne tikai tad, kad iet labi, bet arī tad, ka viss ir tik slikti cik vien tas ir iespējams.

9 0 atbildēt
Je je. Ir vēls vakars, es sēžu pie stūres un priekā vēroju ceļu priekšā. Manī taureņu kāpuri jau spirinās pa iekšām. Bļa kā gribās tai maitai ribās iešaut. Šī būs pirmā un pēdējā reize, kad man nāksies maitu piekaut. Nu ko, esam pludmalē klāt. Nu ko, laiks ārā kāpt, man pēc vardarbības sāk slāpt. Jau sācis man mozgā dusmu vilnis kāpt. Pasaudzēšu sevi, a to paspēšu pirms laika uzsprāgt. Atvēru durvis un piegāju pie bagāžnieka - lūk arī daļa mana prieka. Šās pa zemi kūņosies sistā slieka. Atveru es bagažnieku un tur kā pasakā - nodirsusies un acīs straumēm asarām. Bet smirdēja kā lauku vasara. Jā. Visu bagažnieku pielikusi tā resnā pakaļa. Parāvu es to maitu aiz matiem un bez visādiem vardarbīgiem skatiem viņu smiltīs iemetu. Nā tev par mau*ošanos ar smirdīgiem glumiķiem. Tādus kā mani vairs neuzskati par dumiķiem. Bet nā tev vēl, ka pisies ar visiem nūģu glūniķiem. Gribi salonam naudu? Es no bankrotiem iekšēji raudu. Ja es tagad tevi tā grautu, jau pēc laika tevi maitērglis gabalos rautu. Tev vajag jaciņu, tev vajag maciņu. Tikai tev nez kāpēc nepatīk, ka tevi tieši šoreiz es tracinu. Bet jūs visas mau*as tādas esat. Sākumā jūs visādus joberus mājās nesat, tad manam makam besat! Bet klausies! Pisies! Man naids neizies, tāpēc mirsti kuce. Ko tu klusē? Ā, tu esi mirusi, tāpēc arī nespēj kustēt. Godīgi sakot man tās maitas BRIESMĪGI nepatīk.
8 1 atbildēt

Tāpēč arī tās vecenes paliek vienas un dzīvo ar 50 kaķiem emotion

6 0 atbildēt

2. un 3. punkts atkārtojas. Bet tā - labs raksts! ++

5 0 atbildēt
Kopš kura laika vīriešiem patīk maitas (neesmu vīrietis - nezinu), bet cik dzirdēts, redzēts, piedzīvots - tad zinu, ka vīriešiem patīk smaidīgas, mīļas un jautras sievietes, nevis no sevis sazin ko tēlojošas maitas.
3 0 atbildēt
Nesaskatu sakarību starp impulsīvu, traku un neatkarīgu sievieti un beigtu dzīvnieku. Apzīmējums varēja būt labāks. Bet raksts kopumā OK
3 0 atbildēt

Nav patiesība. 

2 0 atbildēt
Nuu ,tā tas nav. Kā kura utt. Tas ir tas pats ar to ,ka visām neder viens pi*pj* izmērs. Šeit kaut kāda daļa varētu būt patiesība ,bet tik pat liela daļa stereotipu.
1 0 atbildēt

Zinu tādas, kam ir spilgts raksturs, labs ārējais izskats utt., bet maitas viņas galīgi nav. Ar vīriešiem viņas nemanipulē, ir pieticīgas un māk pavadīt labi laiku neskatoties uz to kādi ir apkārtējie apstākļi. Nav iespējams cilvēkus salikt pa kategorijām un katrai ir savs raksturs. Es, piemēram, neizvēlētos saviem bērniem par māti meiteni, kura ir pārāk nosvērta, mierīga un no jautrības maz ko jēdz, jo tādā gadījumā mani bērni arī būs mierīgi un bez rakstura. Nepiezimu, lai izdzīvotu garlaicīgu, 'stabilu' dzīvi kā vairums cilvēku.

1 0 atbildēt

kas ir mīlestība?

1 0 atbildēt
Tas pats jau ari ar viriesiem-kretiniem!emotion
1 0 atbildēt

Interesanti palasīt.    +

1 0 atbildēt

man liekas,ka te viss loti atbilst patiesibai....ari man labak patik maitasemotion

1 0 atbildēt

jo maitas nevar nokutināt, lai gan 'maita' ir diezgan slikti izvēlēts vārds sievišķības apzīmēšanai emotion

0 0 atbildēt

maita tevi pametīs grūtā brīdī.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nū Rets Batlers Skārletu O'Hāru aprecēja.

0 0 atbildēt

passion.ru? what is this? raksts par krievuškām, tas daudz ko izskaidro. cyka bljat

1 1 atbildēt